Grote oplichtersbende ! Wel betalen maar niet leveren. Ook niet reageren op e mails. KOOP HIER NIET !!!!!
Horloge besteld, er staat duidelijk dat er geen verzendkosten worden aangerekend doch heb ik 4,95 betaald voor een track and trace. Heb enkel een bevestigingsmail gehad. Reeds 2x een mail gest... Toon meer
Het horloge is snel Verzonden en voldoet helemaal aan de omschrijving en foto's. Mijn dochter was er blij mee. Enig minpuntje was dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands was en wij de band ni... Toon meer
Oplichters. Op 22 juni horloge besteld, nooit geleverd. Reageerden eerste keer op mijn mail, gaven externe partij de schuld van de vertraging. Zouden voor het ongemak 10% van het aankoopbedrag t... Toon meer
Ons ruime assortiment horloge outlet dames en heren merkhorloges - merkhorloges met hoge korting tegen de scherpste prijs.
Kingsfordweg 151, 1043 GR , Amsterdam, Nederland
- info@watchempire.nl
- watchempire.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bestelling is snel afgeleverd
Bestelling is snel afgeleverd ! Netjes en snel verstuurd ! Totaal geen enkele klacht ! Goed gedaan ! Product zoals omschreven gekregen

Mooi product, zeer tevreden 👍
Mooi product, snelle en correcte levering in mooie originele verpakking.

Origineel of niet
Hoe weet ik zeker, dat het origineel is en als ik in her weekend besteld wat is dan levertijd uiterlijk???

Antwoord van Watch Empire
Mijn bestelling had ik snel en netjes…
Mijn bestelling had ik snel en netjes ontvangen. Was een top cadeau voor super goede prijs.

Prima site
Snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekend
Eerst was ik redelijk sceptisch vanwege de lage prijzen, maar toch een horloge besteld. Hij kwam snel aan en ziet er perfect en origineel uit. Ook werd er een gratis bandenversteller bij geleverd, erg attent! Zeker aan te bevelen.

Antwoord van Watch Empire
goede en vriendelijke service.
goede en vriendelijke service.
er waren problemen met uitleveren door de pakketdienst.
en hebben volop mee gekeken en gezocht naar een oplossing.
en hebben voor het ongemak, ook nog eens 10% korting toegezegd.
echt goede service en reageren ook snel.
Groetjes Rick

Antwoord van Watch Empire
In eerste instantie beetje wantrouwig
In eerste instantie beetje wantrouwig, maar toen ik klarna betaling erbij stond was ik er van overtuigd dat t er goede website is. Goede levering op tijd klasse

Antwoord van Watch Empire
ondanks de drukke periode toch keurig…
ondanks de drukke periode toch keurig op tijd geleverd
Top horloge geleverd gekregen

Antwoord van Watch Empire
Ze zijn fijn eerlijk handelaars en laat…
Ze zijn fijn eerlijk handelaars en laat je niet teleurstellen. Echt om aan te raden.

Antwoord van Watch Empire
Snelle levering en fijn achteraf…
Snelle levering en fijn achteraf betalen mogelijk;)

Super tevreden
Super tevreden, alleen ik kreeg geen email met track an trace code. Zou wel handig zijn,