Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god købsoplevelse. Jeg bestilte et Seiko 5 om torsdagen sidst på eftermiddagen efter kl 15, uret kom allerede lørdag formiddag til postnord pakkeshop, medfølgende Seiko certifikatet og bogen so... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte et ur og returnerede det, alt gik nemt og fint. De er lidt mere strikse end de fleste steder - fx kort byttetid og man må ikke prøve tingene hvis man så ødelægger indpakningen m.v. Men for a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Horlogerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Always open for online orders!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Mangler stadig ur og information 6 hverdage senere

Mangler stadig ur og information. Jeg fandt et ur på den fine hjemmeside, og så at der stod at uret ville være leveret indenfor 1-2 hverdage, bestilte ganske vist lidt senere på dagen så tænkte der nok ville gå 2-3 hverdage. Det er nu 6 hverdage siden. Jeg har forgæves forsøgt at skrive til kundeservice to gange, via deres egen hjemmeside, der er ikke et telefonnummer man kan ringe til.

Når jeg logger ind på hjemmesiden står der bare bare "waiting to be processed" på min ordre, som der hele tiden har stået. Jeg er oprigtigt ked af de ikke en gang er i nærheden af at kunne holde sig til den leveringstid de reklamerer med, da uret er en gave til en rund fødselsdag, og det bliver kun gjort værre af at jeg endnu ikke har hørt tilbage fra kundeservice så jeg kan få at vide hvad der sker og hvornår uret så kan forventes leveret (de skriver på deres hjemmeside at de bestræber sig på at vende tilbage på kundehenvendelse efter 24 timer, jeg skrev mandag morgen og vi har nu torsdag aften).

Hjemmesiden er rigtig fint lavet og de har et flot udvalg, men det er desværre en uheldig oplevelse at jeg ikke får uret leveret som de ellers reklamerede med og at jeg ikke hører tilbage fra kundeservice indenfor den tidshorisont de stiller i udsigt.

14 februari 2024

Super god købsoplevelse.

Super god købsoplevelse.
Jeg bestilte et Seiko 5 om torsdagen sidst på eftermiddagen efter kl 15, uret kom allerede lørdag formiddag til postnord pakkeshop, medfølgende Seiko certifikatet og bogen som hører med, jeg har så haft Seiko Quartz og Seiko 5 siden 1980, det er første gang jeg har prøvet at handle hos jer, men heller ikke sidste, en god og lynhurtig service, alt var som det skulle være, watchia.dk kan jeg varmt anbefale andre

4 januari 2024

Watchia Dk. Sämsta klockköp någonsin

- Köpet av klocka Seiko Prospex fungerade normalt.
- Kort efter köpet åberopade jag ångerrätt men Watchia avslog min begäran med motivering att klockan använts samt att det fanns en "repa" på armbandet. Ingetdera stämmer.

- Klockan hade endast testats för att det mekaniska (automatic) urverket skulle komma igång. "Repan" på armbandet som Watchia hänvisar till måste man ha hittat under mikroskop ! Watchia praktiserar uppenbarligen regler som aktivt kringgår den marknadsförda ångerrätten.

- Klockan "håller inte tiden". Under den tid som klockan "hölls i rörelse" upptäcktes att klockan efter bara någon dag drar sig och tappar tid långt utöver vad som kan anses vara normalt på en förväntad kvalitetsprodukt (Seiko) i denna prisklass.
Watchia hänvisar till Seikos godkända ??? avvikelser beträffande visning av rätt tid över viss tidsperiod. Watchia godkänner därför ej begärd garantiåtgärd vilket innebär att jag fått en undermålig produkt till ett högt pris där Watchia inte tar något garantiansvar som utlovas i sin egen marknadsföring.
- Sammantaget är detta min sämsta klockaffär någonsin (jag har mycket att jämföra med). Klockan är undermålig och Watchia tar ej ansvar för sina (not passed) produkter och inte heller sina marknadsförda "kundlöften"
- VARNING. Jag vill vill varna för att göra affärer med denna firma.

3 mei 2022

Casio G Shock G-2900 in Navy Blue

I ordered my Casio G Shock from Watchia.com and was delighted with the service. The watch arrived within a week and was extremely well packaged. The tracking communication was fantastic and the watch arrived safely and securely. An excellent experience and I would definitely shop there again. Highly recommended.

26 februari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Friendly, excellent service !!

Have purchased two Seiko watches from Watchia in Denmark that are not available in my country.

Great communication through email, competitive pricing and quick, affordable shipping options.

I would certainly not hesitate in buying from them again and would recommend dealing with Watchia.

24 februari 2021

Super hurtig levering

Super hurtig levering - varene kom allerede på næste dag, og ellers alt, som det skal være! Kan klart anbefales.

30 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres service kan man ikke råbe hurra for..

Deres service kan man ikke råbe hurra for.. Stol ikke på, at i kan gøre brug af reklamationsretten i denne virksomhed.
Men sælge jer en ny reservedel til overpris, det skal de nok tilbyde..

/ En meget utilfreds, nu tidligere, kunde

13 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ordered a Casio G shock 08:16 on the…

Ordered a Casio G shock 08:16 on the morning, Thursday, paid the extra for 4 day delivery, watch arrived in the afternoon of the Wednesday...was told by Watchia that the first day (despite receiving an email stating watch had been shipped on the Thursday) does not count as 1 of the 4 working day!
Disappointed with the “in my opinion” poor customer focus, would not use this company again.

18 juni 2020

100% Satisfied.

I ordered a Beco Castle 2 piece watch winder in black. The price was exceptional. Once it arrived I was awestruck, both the look & the quality was outstanding. I ordered before 15:00, it arrived the very same day. Superb service all round.

16 oktober 2019

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening. Der var tydelig vejledning om returnering, ligesom at produktet var tydeligt plomberet.
Ligeledes var produktet som ønsket.

22 september 2019

Mere end tilfreds

Mere end tilfreds! Købte et ur til en vanvittig god pris. Bestilte uret inden kl. 15 og modtog det samme dag ved 18- tiden. Dét kalder jeg god service! Ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

15 juni 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte et ur og returnerede det - alt gik fint

Købte et ur og returnerede det, alt gik nemt og fint.
Men for at være fair så gør de meget tydeligt opmærksom på dette og deres priser er en del under konkurrenternes.
Alt i alt, fint - hvis man er opmærksom på de begrænsninger der følger med de lave priser

11 januari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har oplevet rigtig dårlig service…

Jeg har oplevet rigtig dårlig service ved dette firma, jeg har returneret et ur, hvor de forlanger penge, da de mener jeg har åbnet posen til uret og prøvet, som jeg ikke har gjort, men der mødes ingen forståelse ved medarbejderne i Watchia.

11 januari 2019

Absolut perfekt

Absolut perfekt. Så mange fine ure til fine priser. Bestilte torsdag kl 13, samme dag kl 16 sendte de den og de betød at jeg havde mit ur næste næste dag kl 10👍👍👍 uret er præcis som på billedet og som beskrevet.... ikke sidste gang jeg handler ud hos dem 😊

9 februari 2018

Dårlig behandling

Min kone købte et ur på deres hjemmeside 7/12 til en julegave. Da den bliver pakket op er remmen ikke samme farve som på billedet på hjemmesiden. Jeg henvender mig i butikken og de siger at de godt kan se at det er ikke den samme farve men da jeg kommer senere en de 14 dage man hat til at klage kan de desværre gøre noget ved det. Det eneste de kan gøre er at bytte remmen til en uoriginal.
Jeg skal skrive en klage til dem på nettet. Det gør jeg men de afviser og siger at de bruger producentens billede så de kan ikke gøre for at det ikke er samme farve. Magen til dårlig kundeservice har aldrig oplevet og virkelig arrogante mennesker at tale/maile med

6 januari 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.