Lees wat reviewers zeggen
Bestilte en klokke med dem i romjulen og hadde klokken på døren tre dager etterpå i Norge. Rask og effektiv levering med vennlig kundeservice. Eneste jeg kan finne på å trekke ned på er det at jeg ikk... Toon meer
Dette uret svarte ikke til bilde i annonsen, så det ble returnert dagen etter, og jeg har selv bekostet returen på 160 nk. Det er meget rart at jeg må acceptere deres Vilkår og betingelser og Person... Toon meer
God opplevelse med selve handelen. Leveringstiden tok noe lengre tid enn jeg regnet med, da jeg ikke var klar over at klokken skulle sendes fra Danmark. Må ta forbehold om selve varen som jeg ikke har... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Watchia
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Contactgegevens
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Denemarken
- support@watchia.com
- watchia.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Highly recommended!
I am a customer from Croatia, and despite the 1,800 km distance between Croatia and Denmark, Watchia managed to solve my issue when the official Casio dealer in Croatia said it couldn’t be done! Fantastic service, friendly and professional communication throughout the process, fast delivery, and genuine original products — everything was absolutely perfect. Highly recommended without reservation!
Jeg undrer mig lidt
Jeg undrer mig lidt, synes det er lang tid at vente, jeg kan ikke forstå jeg ikke hører noget fra dem, nu har jeg skrevet nogle gange, jeg sendte mit seiko 5 til reparation den 5 december, og fik besked den 16 december om det blev sendt til Seikos værksted i tyskland, garantien gjaldt til 4 januar 26 så det er noget garantien skal dække ifm købeloven, jeg begynder nu at savne mit ur som jeg er rigtig glad for, og håber snart at få det igen
Highly recommened!
I’m very satisfied with my purchase. The Orient arrived in perfect condition andis even more beautiful than I expected. It also arrived right on time for my father’s birthday, which was very important to me.
Before the shipment, I contacted the company to request some information, and their response was immediate, friendly, and very professional. It’s clear that they take great care of their customers, and I truly appreciate the excellent service.
Overall, an outstanding shopping experience. Highly recommended!
Elendig kundeservice Jeg Har sendt dem…
Elendig kundeservice Jeg Har sendt dem en reklamation for 1 uge siden uden at høre noget, hvor efter jeg har sendt endnu en mail, på mit Seiko 5 der ligepludselig ikke ville virke mere, det går istå og vinder så 1 time på 5 minutter, jeg har brugt det dagligt 24 timer, det blev købt 4 januar 2024 så købeloven om reklamations garanti gælder stadigvæk, det har jeg aldrig oplevet med de adskillige mange seiko 5 jeg har haft gennem tiderne, så spørgsmålet er om jeg overhovedet får det repareret eller jeg skal købe et andet ur et andet sted i en fysisk butik

everything was perfect
Lying thieves
This response is long overdue, Watchia is a lying thieving company, don't ever trust them, they don't refund money for lost/stolen packages.

Klokka stoppet
Klokka stoppet, sendte den på reparasjon. 2 dager etter jeg fikk den tilbake (etter mange uker på reparasjon) så stoppet den igjen. Sendt den på nytt inn og venter igjen i ukesvis. Dårlig oppfølging av kundeservice. De sender saken seg i mellom og jeg venter i dagesvis på å få svar. Anbefaler å holde deg vekk fra watchia
God og hurtigt levingen men dårlige service…
God og hurtigt levingen men dårligste Service er længe har oplevet.
Da min ur ikke virket kontaktede jeg dem på mail pga. jeg stadig havde min garanti og det ville den garanti ville de ikke stå ind for ellers er det meget godt ind til det kommer til service
Una bellissima esperienza
Il Marlin jet che ho acquistato mi e' stato consegnato secondo il piano previsto. Il prezzo è Stato molto conveniente e l'orologio era perfetto. Consiglio di acquistare su questo sito
Acquisto Verificato ed Esperienza Top
Acquisto veramente super, esperienza positiva sul sito e con il pagamento, spedizione ultra veloce ed orologio come da vetrina. Consigliato
Ur ikke på lager selvom hjemmesiden…
Ur ikke på lager selvom hjemmesiden sagde noget andet
Ubekendt pakkeshop
Havde ikke mulighed for selv at bestemme hvilken pakkeshop jeg kunne hente min pakke i.
Helt ok
Kjøpt klokke to ganger her. Selv om du betaler for ekspress frakt så blir den sendt som standard frakt. Ellers alt bra.

Control de calidad nefasto
He comprado un Orient Tristar. Me ha llegado con el segundero fuera de sitio. Esto ya es una clara muestra de poca profesionalidad y fiabilidad del sitio. Dudo de que vuelva a utilizarlo.
He procedido a la devolución. Instrucciones confusas. En el paquete indica que rellene el formulario y lo devuelva a Dinamarca. Pero que antes solicite devolución por garantía vía web. Aquí me dicen que lo envíe al Reino Unido.
Decido envíarlo a Dinamarca, que es de donde ha salido, y veremos qué.
Actualizo: leídos los comentarios de más abajo, en los que se explica que la mayoría de las veces la compañía rechaza la devolución alegando "supuestos" desperfectos causados por el comprador, y ante el riesgo de tener que pagar los gastos de envio y de nuevo pagarlos para que me lo devuelvan, he optado por llevar el reloj a arreglar a un servicio cercano a mi domicilio.
Insisto, no compraré nunca más en este sitio.

Fantastisk kundeservice
Siden 2018 har jeg har kjøpt flere klokker fra ca. 2000,- til 20.000,- fra Watchia og Klokkegiganten. Jeg har også benyttet meg av deres returordning (365 dager!) og sendt klokke inne på garanti ved et par anledninger.
Jeg har opplevd fantastisk og skreddersydd kundeservice/oppfølging hver gang, så jeg har kun positive ting å si om denne nettbutikken.
Har ikke fået ordrebekræftelse eller min vare
Har ikke fået min ordrebekræftelse efter bestilling. Ikke fået min vare.
Får ikke svar på 2 henvendelser til kundeservice om manglende ordrebekræftelse og vare.
Har nu skrevet og annulleret min bestilling efter 14 dage.

Great service
I bought a simple CASIO watch and a NATO strap. The items were quickly ready for pickup. At the store in Søborg I asked how much it would be if they added the strap to the watch. Even after imploring to pay for this service they refused. From the looks of it I wouldn't have been able to put the strap on due to how tiny the watch is. A first rate experience.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.