Zeer tevreden over Watch-Tivo! Alles werkt goed en de service is uitstekend. Bij vragen word je snel en vriendelijk geholpen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook een dikke dankjewel aan Emma... Toon meer
Abo genomen, in het begin paar probleempjes, later zeer goede ondersteuning gehad, na factoryreset werkt alles zoals het hoort. Er word vlot gereageerd. Signaal is tot nu toe stabiel 👍🏻
Mijn ervaring met WatchTivo zijn zeer positief. Net weer verlengd dus dat zegt genoeg. Als je vragen hebt wordt je snel en deskundig geholpen zodat je met veel plezier blijft kijken. Bovendien is het... Toon meer
Na in eerste instantie een hoop problemen te hebben gehad met de verbinding, is het allemaal keurig opgelost en ben ik erg tevreden, zodat ik mijn abonnement weer met een jaar verlengd heb. Samen met... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Julia heeft me super geholpen
Kijk al 2 jaar via watchtivo en echt…
Kijk al 2 jaar via watchtivo en echt een aanrader.
Vandaag deed mijn playlists niet laden maar dankzij de hulp van Julia van Watch-Tivo. Kon ik snel weer tv kijken.
Ben zeer tevreden van watchtivo heel…
Ben zeer tevreden van watchtivo heel vlotte servies en heb daarom besloten om terug het abonnement te verlengen voor 1 jaar en ook dank aan julia voor de support voor de verlenging
Na een storing uitstekend geholpen
Na een storing uitstekend geholpen , goede kwaliteit en geen haperingen
Emma heeft me snel geholpen ben er blij…
Emma heeft me snel geholpen ben er blij mee ga zo door
Heel tevreden met de service
Heel tevreden met de service! Ik had een probleem met mijn verbinding en kreeg heel snel een reactie. Het probleem werd snel opgelost en alles werkt nu weer perfect. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service, en in het bijzonder Emma voor de hulp! Zeker een aanrader 😊
Had storing
Had storing , even geappt , en was heel snel weer voor elkaar. Heel tevreden, goed service. Echt top . Het is zeker een aanrader.
Werkt prima en snel
Werkt prima en snel. Service reageert ook snel.
Goede service en altijd direct contact
Goede service en altijd direct contact. Goede ontvangst en geen bufferen. Ruime keuze
het is nog nieuw en onwennig
het is nog nieuw en onwennig, maar ik zie het goed komen
Kijk het liefs series,scifi…
Kijk het liefs series,scifi ,westerns,kostuumdramas.wacht nou op nieuwe seizoenen.
Ben echt dik tevreden
Kleine investering voor kwaliteit
Samen met de betaalde versie van de app Tivimate is het uitstekend tv kijken. 👍👍
Zeer tevreden over Watch-Tivo
Ook een dikke dankjewel aan Emma voor de snelle en professionele hulp. Mijn verlenging werd zonder problemen geregeld en de communicatie verliep heel vlot.
Goede service, vriendelijk contact en alles netjes geregeld. Zeker een aanrader!
Ik had klein probleempje en werd netjes…
Ik had klein probleempje en werd netjes en duidelijk uitgelegd. Echt goede service kan menige bedrijven van leren.
Bedankt Emma voor de correcte support
Bedankt Emma voor de correcte support
Gewoon heel veel keuze en top service
Gewoon heel veel keuze en top service. Beter bestaat niet