Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt utvalg! Enkel bestilling, rask levering. Jeg fikk svømmeføtter, som jeg lurer på om er litt for store. Jeg fikk lett tak i kundeservice der jeg fikk beskjed om at jeg kan prøve dem, deretter få... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så mye bra produkter samlet på et sted. Watery sitt eget merke er også overraskende bra, og er veldig fornøyd med produktene jeg bestilte derifra!! Minst like bra som de dyrere merkene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott opplevelse med min senter orientert snorkel, gjor min freestyle swim mye lettere å lære seg å fokus på armdrag med punkt sjekk. Uten å hive etter pusten :-) Kjapp å god levering å godt innpakk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Zwemvereniging
  3. Zwembadwinkel
  4. Waterskiwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

God kundeservice

God kundeservice, rask levering og gode priser! Anbefales! :)

20 april 2026

Hei Per Christian 🙌

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både servicen, den raske leveringen og prisene våre. Det er akkurat slik vi ønsker det skal være 🌊

Vi setter stor pris på anbefalingen din og gleder oss til å se deg igjen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine produkter til en bra penge

Fine produkter til en bra penge. Kom kjapt.

23 april 2026

Hei Stine!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din.

Det er supert å høre at du er fornøyd med produktene og at de kom raskt frem til deg 😊

Vi håper du får stor glede av ditt nye utstyr i vannet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra priser og bra utvalg

Bra priser og bra utvalg. Pakker levert på døren og god informasjon om produktene. Skal jeg ha noe så kikker jeg på Watery først.

15 april 2026

Hej Christian,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊

Hvor er det bare herlig å høre at du er fornøyd med utvalget vårt og at du fikk pakkene levert helt frem til døren 📦🚚 Det er akkurat den gode opplevelsen vi ønsker for alle våre kunder!

Vi setter utrolig stor pris på at vi er ditt førstevalg når du skal ha nytt utstyr. Det betyr mye for oss her hos Watery 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Everything was in good quality and the…

Everything was in good quality and the right size.

7 april 2026

Hi Zane,

Thank you for the feedback! It is great to hear that the quality and sizes were just right for you 😊 We hope you enjoy your new gear in the water! 🌊

Best swimming greetings,

Gode priser

Gode priser, lett å finne frem på nettsiden og rask levering

22 april 2026

Hei Anne

Tusen takk for de fine ordene! 🙌

Så herlig å høre at det var lett å finne frem på siden og at leveringen var lynhurtig. 🌊 Vi gleder oss til å se deg igjen! 😊

De beste svømmehilsener,

Veldig rask levering !

25 april 2026

Hei martin,

Tusen takk for anmeldelsen! Det er virkelig supert å høre at leveringen var lynhurtig 🚚🌊 Vi håper du blir kjempefornøyd med utstyret ditt!

De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Rask levering!

Hei Luwei Li

Tusen takk! Herlig at leveringen var rask 🌊 Nyt det!

Raskt og enkelt

17 april 2026

Hei Daniel!

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er supert å høre at alt var både raskt og enkelt! 🌊

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig produkt OG kundeservice

Watery svare på min vurdering her på Trustpilot, som om at alt skal løyse seg dersom eg tar kontakt igjen. Framleis håplaus kundeservice som spyr ut standarsvar.

Hei Susanne 😊

Takk for at du følger opp her 💙

Det er leit å høre at du opplever svaret vårt som enda et standardsvar. Det er absolutt ikke meningen at du skal føle at vi bare “skyver” saken videre uten reell oppfølging.

Du er veldig velkommen til å kontakte oss direkte igjen og gjerne henvise både til denne og den forrige Trustpilot-anmeldelsen, slik at vi raskt finner saken din og ser helheten i forløpet. Da kan vi ta en manuell gjennomgang og sikre at du får en konkret og tydelig tilbakemelding – ikke bare et generelt svar.

Vi ønsker faktisk å rydde opp, ikke bare svare.

Med de beste svømmehilsener🏊‍♀️
Emil / Watery.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig lett og veldig bredt utvalg

Veldig lett og veldig bredt utvalg, nesten for lett, og handle det du ønsker. 😅 Arena fins - purple/yellow 44/45

10 april 2026

Hei Geir!

Tusen takk for de fine ordene! 🙌

Det er herlig at det var nesten for lett å handle hos oss! 😅 Vi er glade for at utvalget på dine nye Arena fins falt i smak, og håper du får mange gode timer i vannet! 🌊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tok 1 uke og den ble ikke levert i…

Tok 1 uke og den ble ikke levert i pakke boks som avtalt.

Hei Katrine 😊

Takk for tilbakemeldingen 💙

Jeg forstår godt at det er frustrerende når leveringen tar en uke og i tillegg ikke havner i pakkeboksen som avtalt. Når man velger et bestemt leveringsalternativ, skal det selvfølgelig følges.

Noen ganger kan transportøren endre utleveringssted på grunn av kapasitet, men det skal likevel oppleves forutsigbart for deg som kunde.

Send oss gjerne ordrenummeret ditt, så kan vi sjekke hva som skjedde i denne saken og følge det opp videre.

Med de beste svømmehilsener🏊‍♀️
Emil / Watery.no

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var litt skuffet over at jeg fikk feil størrelse

Var litt skuffet over at jeg fikk feil størrelse på det ene plagget, men veldig fornøyd med systeme med feil er problemer med varer som jeg bestilte

18 april 2026

Hei Kevin 🙌

Tusen takk for at du deler din opplevelse!

Selv om det var kjedelig at du fikk feil størrelse først, så er det utrolig godt å høre at du er fornøyd med hvordan systemet vårt håndterer slike situasjoner. Vi ønsker jo at det skal være så enkelt og smidig som mulig for deg som kunde, så du raskt kan komme deg ut i vannet 😊

Vi håper du får stor glede av utstyret ditt og mange fantastiske timer i bølgene 🌊

De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidiga brillor som är lätta att ta på…

Smidiga brillor som är lätta att ta på för barnen, enkla men också fina 🤩

22 april 2026

Hej Isabelle

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att glasögonen är smidiga och lätta för barnen att ta på själva 🤩 Det gör ju bara simningen ännu roligare när utrustningen fungerar perfekt.

De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte 3 pool noodles i ein fin gul…

Bestilte 3 pool noodles i ein fin gul farge 🤩 Verker veldig solide og greie, så det einaste som trekker ned frå 5 til 4 stjerner er leveringstida (dei trudde eg hadde fått den når dei sende melding om kva eg synest). Men litt venting må ein forvente overalt i desse tider 😅 Så alt i alt - Watery anbefales absolutt 👌🏻

23 april 2026

Hei Camilla J

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er så herlig å høre at de tre gule pool-nudlene falt i smak og at kvaliteten virker solid. Gult er jo en helt fantastisk farge å ha med seg i vannet 🤩 Vi setter også stor pris på din tålmodighet med leveringen og din forståelse for ventetiden. Det med timingen på meldingen vår tar vi rett videre, slik at vi kan bli enda bedre på dette i fremtiden. Det betyr utrolig mye for oss at du anbefaler oss videre 🙌 Vi ønsker deg masse god fornøyelse med badingen 🌊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Quick delivery & great customer support

14 april 2026

Hi Conor

Thanks for the feedback! 💙 Glad you enjoyed the quick delivery and our support. 🌊 We love getting gear out to you fast!

Best swimming greetings,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel betaling og rask levering

Enkel betaling og rask levering. :) Jeg tror bursdagsbarnet blir fornøyd!

20 april 2026

Hei Camilla 🙌

Tusen takk for din feedback! 😊 Det er supert at betalingen var enkel og leveringen rask. Vi håper gaven faller i smak hos bursdagsbarnet! 🌊

Enkelt å bytte

Produktet jeg kjøpte var for stort, men var enkelt og returnere og få byttet til mindre størrelse.

14 april 2026

Heisann Silje!

Tusen takk for feedback! 🙌

Hvor er det fint å høre at byttet til mindre størrelse gikk så enkelt og greit for deg. Vi håper det nye utstyret sitter helt perfekt slik at du er klar for vannet! 🌊

De beste svømmehilsener,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.