Watery.no Reviews

4.143
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er en eldre dame som elsker å svømme på dypt vann, med nesen mot horisonten. Men sjøen skal respekteres, og noe kan gå galt. Heldigvis fant jeg dere! Nå føler jeg meg mye tryggere med den orans... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne lett vært 5 stjerner bare litt mangler.. Veldig hyggelig gjeng, dette her. Og veldig stort utvalg innenfor svømming etc. Helt utrolig. Men kanskje litt mange kokker innimellom, slik at kommun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var veldig enkelt å bestille, spesielt med tanke på størrelser. Guidene til størrelsene var veldig bra og jeg traff med alt på bestillingen min. Betalingen gikk fort og det samme med levering.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fint med guide på våtdraktene for triatlon. Denne hjalp meg veldig med å finne ut hvilken som passer meg best! Stort og fint utvalg av diverse varer, og morsom kommunikasjon med kunde i etterka... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel
  2. Waterskiwinkel
  3. Zwembadwinkel
  4. Zwemvereniging

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Watery.no! NORGES STØRSTE SVØMMEBUTIKK ✔ Alt innen badetøy ✔ Alt innen svømmeutstyr ✔ Alt innen snorkling ✔ Alt innen åpent vann ❤ 08:00-22:00 support ❤ Rask levering ❤ +300 000 fornøyde kunder

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.143)

1.092 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kunne lett vært 5 stjerner bare litt…

Kunne lett vært 5 stjerner bare litt mangler..
Men kanskje litt mange kokker innimellom, slik at kommunikasjonen ble litt forvirrende, og dermed litt mye frem og tilbake. Men når det er sagt så vil jeg si at maken til service å velvilje er sjeldent.
Har ikke fått prøvd det siste jeg har kjøpt fordi jeg er på reise. Men man kan være veldig trygg på at er det noe feil, så blir det nok ordnet

3 september 2026

Hej Annelise Jackbo!
Tusen takk for din fantastiske anmeldelse, den varmer helt inn i svømmehjerte vårt! 😊
Vi er helt vilde med å høre at du synes vårt utvalg er ""helt utrolig"" – det er jo akkurat det vi drømmer om å skape for dere! 🤩 Og at du fremhever vår ""service og velvilje"" som noe sjeldent, gjør oss utrolig glade og stolte! Det er nettopp den opplevelsen vi streber etter å gi dere hver eneste dag, og det er fantastisk å merke at du føler deg trygg på at vi alltid står klare til å hjelpe og ordne eventuelle feil.
Hvis det er det minste du er i tvil om, eller har behov for hjelp til å finne den perfekte svømmepartneren til fremtiden, så står vi alltid klare med et smil og et godt råd! Vi vil fortsette med å sikre at din svømmeopplevelse er den beste, hver gang du handler hos oss! 💙

Easy. Fast. Quality

Easy. Fast delivery. Great gear - ready with everything for masters swimming

Hi Jaquelyn Burton,

Thank you so much for your wonderful review! 🌊

We're thrilled to hear you had an 'Easy' experience, got 'Fast delivery,' and found 'Great gear - ready with everything for masters swimming!' It's fantastic to know we could get you ready for the pool so smoothly! 🙌😊

Best swimming regards,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bra utvalg og OK priser

Bra utvalg og OK priser. De klarte å rote med min bestilling og etter 2 uker endte det med kansellering fra min side. Følte ikke de forsøkte å løse det på en god måte for meg når det var de som hadde rotet.

Hei Magnus,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi er glade for at du var fornøyd med utvalget og prisene våre, men samtidig oppriktig lei oss for at bestillingen din ikke ble håndtert som den skulle. Vi forstår godt hvor skuffende det er når en ordre blir forsinket og du sitter igjen med følelsen av at vi ikke gjorde nok for å finne en god løsning. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi kundene våre.

Hvis saken din fortsatt ikke er løst, må du gjerne sende oss en e-post med ordrenummeret ditt og henvise til Trustpilot-anmeldelsen din. Da tar vi opp saken på nytt og går grundig gjennom hele forløpet.

Med de beste svømmehilsener 🏊‍♂️
Mikkel / Watery.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk produktet veldig kjapt og rett…

Fikk produktet veldig kjapt og rett hjem🤗

Hej Hilde!

Tusind tak for din super feedback!

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du fik produktet ""veldig kjapt og rett hjem""! Vi elsker, når det går hurtigt og nemt for dig 🙌

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye produkt og får mange gode oplevelser med det i vandet 🌊😊

De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var veldig enkelt å bestille

Det var veldig enkelt å bestille, spesielt med tanke på størrelser.
Produktene var den kvaliteten jeg håpet og forventet ut ifra nettsiden

Antwoord van Watery.no

Hei Lars-Helge Lien! Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! 🙌 Det er så utrolig gøy å høre at det var enkelt å bestille, og at størrelsesguidene våre hjalp deg med å treffe perfekt på bestillingen din. Det er nettopp det vi ønsker! 😊 Og at betaling og levering gikk raskt, samt at produktene levde opp til forventningene, gjør oss skikkelig glade! 🌊 Vi gjør alt vi kan for å gjøre handleopplevelsen så smidig som mulig, fra du finner produktet til det lander hos deg med den kvaliteten du forventer. Det betyr utrolig mye for oss å høre at det lykkes! De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Handelen er topp

Handelen er topp, men leveringen er litt så som så. Kommer ikke dit jeg har bestilt.

1 september 2026

Hei Lier Svømmeskole 👋
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er supert å høre at handelen var topp! 🙌 Vi beklager på det sterkeste at leveringen ikke gikk som forventet og at pakken ikke kom frem til riktig sted 🚚. Vi tar din feedback alvorlig for å forbedre oss. Vi håper å se deg igjen for en feilfri opplevelse hos Watery.no!

Rask levering

Rask levering, og alle varer stod til forventning.

Antwoord van Watery.no

Hej Max Erikson! Tusen takk for din flotte tilbakemelding! 🌊 Det er vi utrolig glade for å høre at du opplevde rask levering, og at alle varene levde opp til forventningene dine! 🙌 Vi jobber alltid hardt for å sørge for at du får dine produkter raskt, så du kan komme deg ut i vannet uten forsinkelser. 😊 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Rask levering. Ok priser

Hei Marcus Vegelbo, Tusen takk for din flotte tilbakemelding! 🙌

Det er supert å høre at leveringen var rask 🚚 og at prisene falt i smak! Vi jobber hardt for å sikre en god opplevelse fra start til slutt, og din tilbakemelding bekrefter at vi lykkes. Det er vi kjempeglade for! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode armringer som ikke gnager på huden…

Gode armringer som ikke gnager på huden - barna elsker de!

Antwoord van Watery.no

Hei Ingrid! Tusen takk for din tilbakemelding! 🙌 Så supert å høre at leveringen var rask og at alt var bra. Det er vi kjempeglade for! 🌊 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Bra varer

Bra varer, rask levering.

Hej Vy Si,
Tusind tak for din super feedback! 🙌
Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede en rask levering – det er noget, vi altid stræber efter her hos Watery! 🌊
Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye varer! 😊

De bedste svømmehilsner,

Raskt levert

Raskt levert - alt bra!

Hej Ingrid,
Tusen takk for din super positive anmeldelse – den varmer oss virkelig å lese! 🙌
Det er simpelthen så fantastisk å høre at armringene ikke gnager og at barna elsker dem! 🌊 Det er akkurat dét, vi streber etter! Vi vet hvor viktig det er med utstyr som sitter godt og gir glede i vannet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fant lett produktet jeg var ute etter

Fant lett produktet jeg var ute etter, og barnebarnet som fikk denne dykkermasken med snorkel var kjempefornøyd og den var i riktig størrelse. Rask levering og god informasjon underveis og i etterkant av leveringen.

26 augustus 2026

Hei Kjell Magnar Ness,

Tusen takk for den superhyggelige tilbakemeldingen din! 😊

Det er så fantastisk å høre at du enkelt fant produktet du lette etter hos oss, og ikke minst at barnebarnet ditt er kjempefornøyd med dykkermasken og snorkelen, og at den passet perfekt! 🌊 Vi blir også så glade for å høre at leveringen var rask 🚚 og at informasjonen underveis var god. Det er nettopp dette vi jobber for hver dag, å sikre en god opplevelse fra start til slutt! 🙌

Vi håper barnebarnet får mange herlige timer i vannet med det nye utstyret!

Hej Karianne 🙌
Tusind tak for din super feedback!
Det er så fedt at høre, at du oplevede hurtig levering hos os! 🌊
Vi gør alt, hvad vi kan for at få pakkerne frem i en fart, så I hurtigt kan komme ud og nyde vandet!
De bedste svømmehilsner, Emil / Watery 💙

Vonde og ubehagelige svømmebriller

Vonde og ubehagelige svømmebriller. Ellers veldig bra.

Hei Mathias!
Tusen takk for tilbakemeldingen din!
Kjedelig med svømmebrillene, men så flott å høre at du ellers er veldig fornøyd! 🙌 Vi håper du finner det perfekte paret neste gang! 🌊

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Fin kvalitet

Hei Seemab Ahmed!
Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Veldig bra at leveringen var rask og kvaliteten fin! 🙌 Vi håper du blir fornøyd med ditt kjøp! 🌊

Enkelte og bestille

Enkelte og bestille
Hurtig levering
Holder det de lover

Hej Henrik Thorsen,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Hvor er det bare fedt at høre, at det var nemt at bestille, og at du oplevede hurtig levering! Det er præcis, hvad vi stræber efter, og vi er glade for at kunne holde, hvad vi lover! 🙌
De bedste svømmehilsner,

Toppers

Toppers! Gikk raskt å få varene!

Hei Torjus Thomassen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🙌

Hvor er det supert å høre at varene kom raskt frem til deg! 🚚 Vi gjør alt vi kan for at du skal få utstyret ditt så fort som mulig, så du kan komme deg i vannet. 🌊

Vi håper du blir kjempefornøyd med kjøpet ditt! 😊

Rask levering

Rask levering, fantastiske produkter!

Antwoord van Watery.no

Hei Veslemøy Henriette! Wow, tusen takk for de fine ordene om rask levering og fantastiske produkter! 🌊 Vi blir så glade for å høre det! 🙌 De beste svømmehilsener, Emil / Watery 💙

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt! Rett hjem til postkassa

19 augustus 2026

Hei Helene Alvilde!
Tusen takk for den fine anmeldelsen din!
Det er fantastisk å høre at alt var så kjapt og enkelt for deg, og at pakken kom rett hjem til postkassen! 📦 Vi blir superglade når vi lykkes med å gjøre det smidig for våre kunder! 🙌
De beste svømmehilsner,

Skikkelig produkt!

Bra beskrevet produkt som stemte overens i virkeligheten. Rask levering på et super produkt! Anbefales absolutt!

26 augustus 2026

Hei Martiniusbra,
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! 😊

Så utrolig kjekt å høre at produktbeskrivelsen stemte overens med virkeligheten, og at du er fornøyd med det supergode produktet og vår raske levering! 🌊 Det er akkurat den typen opplevelse vi ønsker å gi våre kunder, og det varmer å lese din anbefaling 🙌

Dit is Trustpilot