Zeer goede omschrijving van het product en een snelle levering. Ik ontvang de producten sneller wanneer ik ze in bij jullie in Nederland besteld dan wanneer ik dezelfde producten in België bestel bij... Toon meer
Veel op voorraad, netjes geholpen , mooie shop .
Zeer tevreden over zowel de producten als de service van waxworld! Ik heb onlangs de Bigboi SuckR Pro MK2 en de Bigboi WashR Flo hogedrukreiniger aangeschaft en beide toestellen werken echt top.... Toon meer
Goede info en correcte levering
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €50 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.
Touwslagerij 15, 4762AT, Zevenbergen, Nederland
- 085-8768730
- info@waxworld.nl
- waxworld.nl
Prima Webshop
Prima Webshop
Snelle levering, goede prijzen en een overzichtelijke website. Bij mijn bestelling kreeg ik zelfs een gratis artikel: Carpro Iron X Iron Remover. Helemaal top!
Uitstekend
Uitstekend
Snelle levering, veel artikelen.
Kortom heel hele goede en fijne site om al je poetsspullen te kopen.
perfecte service
perfecte service, altijd snelle levering, bij vragen antwoorden ze ook heel vlug
Spullen netjes geleverd volgens afspraak
Snelle levering met een gratis extra …
Snelle levering met een gratis extra product
Goede info en correcte levering
Uitstekende service.
Uitstekende service.
Leuk ook om altijd weer een cadeautje te krijgen bij een aankoop. (En niet te flauw hoor ! )
Ik beveel dit bedrijf eenieder zeker aan.
Het beste bedrijf op gebied van detailingproducten
Super goed bedrijf. Snelle levering en goede producten en kennis hierover
Zeer snelle,immer correcte leveringen.
Zeer snelle,immer correcte leveringen.
Goede hulp/ tips bij problemen.
Zeer aardige mensen.
Een zeer goede aanrader!!!
meerdere polijstproducten en meerdere onderhoudsproducten
Zeer goede omschrijving van het product en een snelle levering.
Ik ontvang de producten sneller wanneer ik ze in bij jullie in Nederland besteld dan wanneer ik dezelfde producten in België bestel bij de concurrentie.
Klantgerichtheid in het kwadraat
Brede keuze in de webshop en klantvriendelijke hulp via de telefoon. Gratis verzending en een leuke attentie bij de levering.
Altijd vriendelijke mensen en word …
Altijd vriendelijke mensen en word altijd keurig geholpen
Wat een geweldige winkel.
Wat een geweldige winkel.
Zeker de moeite waard om een keer langs te rijden.
Tevreden klant
Door een fout bij het bestellen was mijn opdracht en betaling er twee keer uit gegaan. Is keurig opgelost en teveel betaalde bedrag stond de volgende dag weer op mijn rekening. Verder nog wat gratis extraatjes bij mijn bestelling gekregen. Ook levering was snel.
Perfect geregeld.
Super leuke winkel en alles wordt snel …
Super leuke winkel en alles wordt snel geleverd. Het personeel is ook top.
Super
Zowel voor de doorgewinterde detailer als de detailer aan het goede adres bij WaxWorld.
Hebben heel veel kennis in huis en weten heel goed waar ze over praten.
Zowel de online als offline hulp is super te noemen!
Dit is mijn vaste levenrancier dankzij de super service en snelle levering!