Inmiddels bijna twee weken geleden mijn pakketje binnen gekregen. Twee 3 artikelen zaten erin waarvan 1 de verkeerde maat. Gelijk heb ik en e-mail gestuurd dat ik de verkeerde maat heb ontvangen, maar... Toon meer

Ik moest erg lang wachten op mijn pakketje ivm Covid-19. Uiteindelijk werd er door postNL gezegd dat ik ook nog invoerkosten moest betalen. Donque heeft meteen gereageerd op mijn mail hierover en de i... Toon meer

Mooi bedrijf met mooie producten. Mijn custom made tekening werd super snel aangeleverd voor controle en viel direct in de smaak. Na akkoord nog een paar dagen wachten op de levering en heb nu een nie... Toon meer

Toen ik de producten van DONQUE ontdekte dacht ik meteen: dit moet ik ook hebben! De trui die ik bestelde van mijn favoriete ras (Engelse cocker spaniël) met de namen van mijn meisjes op is van uitste... Toon meer

1. Winkel voor zelfontworpen T-shirts

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Gepersonaliseerde producten voor echte huisdier liefhebbers!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top product

Top! Product ziet er super duper nice uit.
Alleen had ik zelf meer zicht gehad op levertijd etc. Dit is nu ws door Corona wel langer maar meer op de hoogte gehouden worden tussentijds is wel gewenst. Nu hoorde ik mega lang niets. Uiteindelijk dan wel ontvangen maar daar zat een lange tijd radiostilte tussen.
Maar product... perfect!!

23 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Maike, dank je wel voor jouw review! Helemaal begrijpelijk, wat je zegt over de levertijd en het gebrek aan berichtgeving vanuit onze kant. Het is een gekke en extra drukke tijd voor ons en we proberen iedereen nu beter op de hoogte te stellen w.b. de vertraging op de verzendingen.
Blij te horen dat je zo blij bent met jouw aankoop. Veel plezier ervan!

Erg leuk maar

Het gebrande dier is niet zo groot maar wel prima. De kwaliteit van de trui is wel wat minder maar prima voor de prijs. Het was erg vaag wanneer en door wie en hoe lang het duurde voordat het bezorgt werd.

21 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Emma, bedankt voor jouw review! Levertijden zijn momenteel langer wegens Covid-19, maar normaal heb je jouw order in 5-10 dagen in huis. Bedankt voor jouw geduld en veel plezier met jouw gepersonaliseerde trui!

Super tevreden!

Print laten tekenen als cadeau voor mijn vriend. Foto’s gestuurd en de tekenaar wijzigde net zo lang tot ik tevreden was. De hond lijkt goed en vriend blij. Super service !!

21 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hoi Emma, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met 't gepersonaliseerde DONQUE cadeau voor jouw vriend. Deze zal jij ook vast wel 's zal lenen van hem ;). Veel plezier ervan en bedankt voor jouw review!

Heel lange levertijd, een beschadigd product, maar ook heel goede opvolging van Paulette!

Heel lange levertijd, niet onvermijdelijk uiteraard in deze tijden. Maar daarnaast was ook één van de producten die ik besteld had kapot. Er zat een gat in het midden van de T-shirt.

!! UPDATE !!
Ik nam contact op met de klantendienst om te vragen hoe ik het kapotte T-shirt kon terugsturen en kreeg al snel antwoord van Paulette. Zij heeft mijn probleem heel snel en professioneel opgelost en heeft al snel mijn nieuwe T-shirt met express shipment opgestuurd.
Bedankt Paulette voor je persoonlijke opvolging!

12 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Jeroen, super goed om te horen dat je tevreden bent met onze service én natuurlijk heel fijn dat je jouw review hebt aangepast. Bedankt! Wij wensen je veel plezier van jouw DONQUE shirts!

Simba (geborduurde T-shirt)

Veel te grote T-shirt maar wel een prachtig, gepersonaliseerd borduursel! 😍 Bedankt!

5 mei 2020

Antwoord van DONQUE

Hoi Larissa, bedankt voor jouw review! Helaas is 't shirt wat groot bij je, maar gelukkig ben je er alsnog blij mee. Veel plezier ermee!

Perfect resultaat!

Het ontwerpen ging erg makkelijk en het resultaat is nog mooier dan verwacht, erg tof!

27 april 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Marlon, wat leuk om te horen! Bedankt voor jouw review!

Tevreden

Ik had begin van april een bestelling gedaan.
Door de coronacrisis liep de bestelling vertraging op. Ik nam contact op met Donque en ze waren zeer vriendelijk. Ik ben dus heel tevreden.

25 april 2020

Hi Michel,
Wat leuk om te horen en ontzettend bedankt voor jouw begrip rondom de vertraging van jouw pakketje door de coronacrisis. Dat waarderen wij enorm!

Goede klantenservice na klacht

UPDATE: mijn klacht is zeer serieus genomen door wearedonque en er wordt gewerkt aan een goede oplossing. Goede klantenservice! Bedankt Thom.

---

Beetje gênant om cadeau te doen aan iemand die veel waarde hecht aan kwaliteit. De trui na bijna 3 weken ontvangen vanuit Letland. Misschien hoopte ik gewoon op Nederlands fabrikaat, maar helaas, had beter moeten lezen.

Dan pak je het pakketje uit en ben je teleurgesteld. De print is slecht/vaag en de kwaliteit trui is ook slecht, haaltjes en pluizen? Lijkt alsof de trui al verwassen is. Heb serieus al de pluizen tondeuse erover gehaald.

Ik ben niet zo van beoordelingen geven, maar jullie vragen er zelf om: Hoeveel sterren zou je wearedonque.com geven? 2 omdat jullie klantenservice wel snel reageert, maar het product 1.

24 april 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Lindsey, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over jouw ontvangen trui en de levertijd. Wat betreft het lange wachten op jouw pakketje; onze normale levertijd is 5-10 dagen, maar door Covid-19 zijn er extra controles bij de douane (onze fabriek staat in Letland) en hierdoor zijn er flinke vertragingen. Dit is helaas buiten onze macht en wij vinden het erg vervelend onze klanten te moeten duperen. We hebben informatie over alles omtrent Corona op onze website geplaatst en met deze informatie hopen wij op het begrip van onze klanten.

Wij zijn erg benieuwd naar de trui die je hebt ontvangen, aangezien er uiteraard geen pluizen op horen te zitten. Wil je ons een foto sturen naar info@wearedonque.com zodat we dit goed kunnen beoordelen? Qua kwaliteit krijgen wij doorgaans geen klachten en daarom nemen we jouw recensie zeker serieus. Er is misschien iets mis gegaan bij jouw trui en dat lossen we natuurlijk graag op.
We horen graag van je!

Geur

De t-shirt en pull die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit, het enige jammere is dat beide keren dat de kledingstukken waren geleverd deze een azijngeur hadden en dat ze eerste gewassen moesten worden voordat ze gedragen konden worden.

15 april 2020

Antwoord van DONQUE

Bedankt voor jouw feedback!
Bij het uitpakken van een nieuw shirt of capuchontrui, kun een azijnachtige geur of een gebroken witte rest opmerken. Maak je geen zorgen, dat is niet ongebruikelijk - het is van een fixatieagent die tijdens het afdrukproces is aangebracht en het is niet permanent.
Fixatiemiddel (ook wel voorbehandeling genoemd) wordt gebruikt voor alle afdrukken in de hele industrie. Het helpt de inkt te hechten aan de stof, en zonder deze zou de inkt van het kledingstuk afbladderen.
Wij hopen dat je na het wassen van de kleding, nu goed kan genieten van jouw DONQUE items :).

Mooi en degelijk

Hele mooie trui. De maat klopt (gelukkig!). Een degelijke opdruk. De kwaliteit van het stof is ook heel erg goed. Ik ben heel tevreden met de uitvoering! Super leuke trui om te matchen met mijn puppy.

15 april 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Chiara, erg goed om te horen dat je blij bent met de trui! Bedankt voor jouw review, dit waarderen wij enorm. Geniet van de quality time in jouw DONQUE trui met jouw lieve pup!

Prima service en dan bedoel ik dat als…

Prima service en dan bedoel ik dat als je een vraag hebt een shat kan sturen en bijna gelijk een antwoord terug krijgt

6 april 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Suus, bedankt voor jouw review! Blij te horen dat je tevreden bent met onze service :).

Een zeer tevreden klant

Zeker een aanrader als je van je huisdier houd, ben zeer blij met mijn trui en kussen met het te laten teken van mijn kat omdat zij geen ras kat is en er dus niet tussen stond. In een woord top!! En een tevreden klant!

20 maart 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Veerle, dank voor jouw mooie review! Wij zijn blij dit te horen en wensen je veel plezier van jouw gepersonaliseerde trui en kussen :D

Leuk

Snel, professioneel, hulpvaardig en leuk resultaat!

3 maart 2020

Antwoord van DONQUE

Bedankt Lee, goed om te horen!

Top sweater

Vlotte afhandeling, goeie print en top kwaliteit sweater. Ik ben er erg blij mee!

10 februari 2020

Antwoord van DONQUE

Zo leuk om te horen, Mar! Bedankt!

Weinig informatie over de status van de…

Weinig informatie over de status van de verzending. Dus je weet ook niet of het lang duurt en wanneer het ongeveer aankomt...

13 januari 2020

Antwoord van DONQUE

Hi Maaike, bedankt voor jouw feedback. De levertijd is 5-10 werkdagen. Wij zullen proberen dit wat duidelijker in beeld te brengen om teleurstelling te voorkomen.

Review

Leuke trui, lekker warm en vet dat je hem kan personaliseren. De verzending zelf duurt wel lang

13 januari 2020