Wij hebben de Leeuwarder Courant op Zaterdag en Maandag. De Maandag krant wordt bij ons regelmatig niet bezorgd op Maandag. Daarvan maak je melding (helaas moet digitaal) als reactie krijg je mail. Da... Toon meer
Na een computer crash kan de bij de LC WEBSHOP gekochte office 2021 niet meer worden geïnstalleerd. Kortom een kat in de zak gekocht, en de webshop wil het betaalde bedrag van 49.99 euro niet terug be... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nieuws met de nadruk op Friesland.
Nederland
- webshop.lc.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Krant digitaal lezen is geen pretje
Krant digitaal lezen is geen pretje. Van de halve krant vallen artikelen niet te vergroten (chrome browser) en dus niet te lezen. Andere kranten lezen probleemloos, ook NRC die in dezelfde groep zit. Onbegrijpelijk dat adverteerders nog met de LC in zee gaan als het niet te lezen valt.
Het nieuws is aardig uitgebreid alleen…
Het nieuws is wel aardig uitgebreid en wel goed,
MAAR......
De bezorging is de laatste maanden echt een ramp!!
Vind het jammer dat er geen goede bezorger is te vinden alleen ik vind niet dat de trouwe lid/klant daar geregeld de dupe van moet worden.
aankoop Dell ref. laptop
Op lcwebshop in september jl. een Dell laptop refurbished grkocht. Met W11. Na een 1e update lag internet er uit. Klacht gemeld bij lcwebshop en Dell zou binnen 5 dagen reageren. Diverse keren gerappeleerd, nooit weer iets gehoord.
Dus zeer slechte nazorg.
Na heel veel moeite iemand gevonden die het voor mij in orde heeft gebracht.
Dus nooit weer iets via deze webshop aanschaffen.!!
Bezorging week krant
Bezorging elke dag ochtendkrant meerdere malen geen krant gekregen, met sneeuw en zo kan ik me dat voor stellen maar: het word nu wel erg standaard dat ze de krant gewoon niet leveren in de ochtend, hebben dan ook de LC opgezegd na 20 jaar lid te zijn geweest.
LC is een waardeloos bedrijf geworden al niet te spreken over dat je niet eens meer normaal iemand aan de lijn krijgt dat stomme ai bot vreselijk gewoon.
(Uit eindelijk toch nog iemand kunnen spreken)
Mensen neem geen abonnement op de LC !!!!!!!!
Ondeugdelijke parasol voor te veel geld
Ik heb van mijn ouders voor mijn verjaardag een grote overhangende parasol van de Leeuwarderadeel Courant webshop cadeau gekregen. Want deze was nu in de aanbieding (in de aanbieding was hij toen, is hij nu en zal hij morgen ook zijn: kortom dikke onzin dus). De parasol heeft welgeteld 2 dagen in de tuin gestaan, maar na een windvlaag is de arm geknakt. Veelvuldig gebeld met de webshop, maar ze willen niks voor me doen. Een medewerker heeft me wel tussen neus en lippen door verteld dat et veel meer problemen zijn de deze parasol, maar er wordt niks mee gedaan.
Nooit meer de Leeuwarder Courant Webshop!!!!
Zaterdag krant
Constant wordt de zaterdagkrant bij ons niet bezorgd. Hier altijd melding van gemaakt. Het lost niets op. Waardeloze reacties via mail waar ik niets aan heb. Het enige wat ik op zaterdag wil is een papieren krant en niet van die smoesjes. De bezorger krijgt, volgens zijn zeggen geregeld te weinig kranten, en doet dan kennelijk maar wat.
Klein, kleiner, kleinst.
Het zal heel fijn zijn, zo een app voor iemand met perfecte ogen, maar veel mensen kunnen geen krant van voorheen op papier een kleine halve vierkante meter lezen op een schermpje van 0.01 vierkante meter.
Op Chrome laptop functioneert de leesbaarheid niet meer.
Digitaal is de krant niet meer te lezen
Onmogelijk papieren krant te bezorgen
We hebben een proefabonnement afgesloten van 1 jaar (aanbieding) waarbij de zaterdag editie op papier geleverd zou worden plus toegang tot de digitale versie. De papieren versie hebben we nooit mogen ontvangen. Ook niet na veelvuldig telefonisch contact. Vervolgens een aangetekende brief gestuurd met de vraag het probleem op te lossen alvorens we vervolg juridische stappen gaan ondernemen. De klantenservice van de LC beweert deze brief nooit ontvangen te hebben. De enige oplossing die wordt geboden is het omzetten van het abonnement naar een digitaal.
Erg teleurstellend dat de Leeuwarder Courant niet in staat is het bezorgsysteem in orde te krijgen, en vervolgens ook nog slechte klantenservice.
Vervelende studentjes aan mijn deur die…
Vervelende studentjes aan mijn deur die een 'gratis krant' komen brengen omdat ze zogenaamd zo vriendelijk zijn, vervolgens een heel nep gesprek om vervolgens je een abonnement aan te smeren in de vorm van een 'cadeaubon'. Aangegeven dat ik geen abonnement wil, werd meteen gratis krantje weer afgepakt en vertrok zonder gedag. Truc mislukt, helaas. Alleen super irritant omdat ze de stickers aan de deur gewoon negeren 'GEEN verkopers en andere reclame onzin' 1 ster voor deze wanhopige krant.
Ik heb de digitale versie van de…
Ik heb de digitale versie van de Leeuwarder Courant maar niet tevreden omdat de app niet stabiel is dus veel bufferen en stilstand beeld en dan moet je weer opnieuw inloggen dus veel ergenis waar je ook nog voor moet betalen, terwijl ik op Nu.nl en op CNN zit zonder elk probleem heb .
Komkommertijd voor de krant!
Veel in het buitenland, daarom een digitaal abonnement om enigszins op de hoogte te blijven van het belangrijkste nieuws in Leeuwarden/Friesland.
Gisteren zwarte pagina (of in de papieren krant niet?).
Ik schrok: is het nu echt oorlog?
Nota bene: Me Too: wat een vreselijke man daar in het Fries Museum. Moet wel verteld in bericht op een of andere pagina. Maar dit is echt meer dan geschift!!! Voorpagina nota bene en dan nog vijf pagina's er bij! Komkommertijd voor de krant? Niets belangrijks om over te schrijven? Belachelijk!
Tjits Meijer
Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling. De Leeuwarder Courant was ooit een betrouwbare bron van nieuws, maar tegenwoordig lijkt het meer op een verzameling slecht geschreven artikelen, oppervlakkige berichtgeving en een duidelijke voorkeur voor sensatie boven feitelijke journalistiek.
• Slechte journalistieke kwaliteit: Veel artikelen bevatten fouten, zijn oppervlakkig of missen feitelijke onderbouwing. Soms lijkt het alsof de schrijvers zelf nauwelijks onderzoek doen en simpelweg persberichten overnemen.
• Vooringenomenheid: De LC beweert objectief te zijn, maar het is duidelijk dat ze een bepaalde agenda pushen. Kritische meningen worden genegeerd of selectief geframed.
• Abonnement is geldverspilling: De prijs-kwaliteitverhouding is belachelijk. Voor wat je betaalt, mag je op z’n minst degelijke en diepgaande journalistiek verwachten. Helaas is het tegenovergestelde waar.
• Slechte klantenservice: Contact opnemen met de klantenservice is een ramp. Opzeggen van een abonnement is een bureaucratische nachtmerrie, en als je een klacht hebt, krijg je vaak een standaardantwoord zonder enige oplossing.
Kortom: bespaar jezelf de frustratie en kies een andere nieuwsbron. De Leeuwarder Courant leeft nog op zijn oude naam, maar heeft zijn journalistieke ziel allang verloren.
Helaas de houding van LC anno 2025
Helaas. Al lang abonnee geweest maar de bezorging is de laatste maanden niet, of te laat. Eigenlijk nooit meer op tijd.
Oplossing van LC : opzegtermijn van een maand voor een krant die niet of structureel te laat komt. Daar betaal ik helaas niet voor. Stugge houding blijft na beleefd verzoek hier anders mee om te gaan. Helaas abonnement opgezegd.
Steunkousen uit de LC webshop hebben…
Steunkousen uit de LC webshop hebben een zeer slechte kwaliteit, na eenmaal dragen liggen de hakken er al uit. De kwaliteit is zo slecht dat er onmiddellijk gaten in de kousen ontstaan bij gebruik. Advies: niet kopen
Geen geld terug na retour
Dekbed waar bij stond dat het van bamboe was maar er zat nog geen 1% bamboe in, ik heb het trug gebracht. Maar mijn geld krijg ik niet terug. Ook niet na meerdere keren bellen. Niet bestellen!
Waardeloze bezorging..…
Nu al de gehele maand slechte bezorging. Dan weer een dag wel een krant dan weer paar dagen niks.
Je kunt bellen tot je een ons weegt,maar het veranderd niks. Het excuus...geen bezorger...
Je besteed het uit aan FRL, die komt afspraken niet na.
Dus andere bezorger zoeken. Ben er helemaal klaar mee. Anders de direktie van FRL maar op pad sturen..
DIT KOST LEZERS....nog even en ik ben ook weg.
De buren zijn uit frustatie al gestopt.
Wolfgang Verstelbare Onkruidborstel
Wolfgang Verstelbare Onkruidborstel
De Wolfgang Verstelbare Onkruidborstel wordt gebruikt om onkruid tussen tegels te verwijderen.
Adv.prijs
€ 177,95
€ 39,99
78% KORTING
Klacht:Adviesprijs is complete nep!
Helaas had ik de reviews niet gelezen
Helaas had ik de reviews niet gelezen. Via mail een bericht ontvangen dat het product zou worden geleverd. Deze werd geannuleerd - mails gestuurd - geen reactie. Wel betalen - dat ging inderdaad gemakkelijk - maar geen levering. LC webshop - heeft geen STER verdient. Een blaam voor de Leeuwarder courant.
Doorzetten bij klantenservice levert geld terug en een boel frustratie op.
wij dachten dat de webshop van de Leeuwarder Courant prima zou functioneren, daarom bestelden we een infraroodverwarming. Deze kwam keurig op tijd, maar bij het voorzichtig uitpakken bleek de achterkant van glas helemaal kapot en had ik mijn handen direct onder het bloed. Direct gemaild met foto's, maar geen reactie. Ook na nog 3 keer mailen geen reactie. 2 keer gebeld. 2 x een half uur in de wacht. Werd steeds gezegd dat het opgelost zou worden, we het geld terug zouden krijgen en een retourformulier zou direct in de mail verschijnen. Na nog 2 weken: geen retourformulier en geen geld terug. Weer mailen en bellen en half uur in de wacht. Deze meneer zei: blijft u even hangen, ik zoek het even uit. Toen hij terugkwam: het geld is 2 dagen geleden overgemaakt. Bij checken bleek het geld in de paar minuten dat we opnieuw in de wacht werden gezet overgemaakt. Een retourformulier hebben we niet gekregen, waardoor we nu nog met een kapotte verwarming zitten en daar zelf maar van af moeten komen. Voor ons nooit weer deze webshop!