Bestilte to sweatshirts ved en fejl… Får returneret begge og får mine penge retur fra den ene, men hører ikke mere fra den anden.. Henvender mig efter flere uger og efter lidt bøvl frem og tilbage ove... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestiller 2 skjorter med forventet leveringstid på et par dage. Her efter en hel uge, er Postnord ikke engang modtaget pakken endnu. Så hvis man skal på ferie eller bruge sit tøj til en anledning, s... Toon meer
I visited Weekday store on Regent Street London yesterday with my daughter. The young lady (Tati) on the changing room could not have been more helpful & patient. My daughter tried quite a number of... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Weekday is a modern and mindful fashion and denim brand.
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ikke noget at sætte finger på
Ikke noget at sætte finger på
Anbefalingsværdig
Hurtig levering - Var hjemme på 3 dage - anbefalingsværdig
Tati - Weekday Regent Street
I visited Weekday store on Regent Street London yesterday with my daughter.
The young lady (Tati) on the changing room could not have been more helpful & patient. My daughter tried quite a number of items on & on 3 occasions she needed a different size, Tati was so busy dealing with people entering & exiting the changing rooms but still organised getting the different sizes & with a very good attitude. She is a credit to the company. 5/5
Lõrte firma
Hundelortefirma! Køb ikke noget fra de idioter. Jeg købte et par jeans fra dem, og det tog dem fem dage, og de pakkede endda ikke engang min ordre. Til sidst refunderede de bare pengene. Hold jer langt væk fra det her lørtefirma de er alle sammen nogle klaphatte. Jeg håber, virksomheden går konkurs.
God kundeservice
Der gik lidt galt i min returnering men deres kundeservice var enorm gode til at hjælpe👍
DODGY!!! AVOID!!!!!!!
DODGY!!!! I ordered a hoodie before my holiday as a was travelling in 4 days so I ordered from the website for next day delivery. My parcelled arrived a week after even I called the customer service and they said they will issue a refund at least for the next day delivery, but never happened after I came back home I gave them a ring to issue a refund for me I’ve been lied more than 2 months now after multiple calls from my end and this never happened. I lost 60£ just like that. AVOID!!!!
WORST EXPERIENCE
WORST EXPERIENCE.
Got used clothes, they expected me to send it back, pay for it again and wait a month for a refund.. Hell no..
Terrible service and products not like the pictures..
Over en måned og stadig ingen refundering
Jeg lagde en ordre den 22. maj, men annullerede den samme dag via kundeservice, fordi jeg ved en fejl havde valgt en forkert leveringsmetode. Jeg fik at vide, at jeg ville få mine penge tilbage inden for 72 timer. Men pengene kom aldrig.
Siden da har jeg kontaktet kundeservice flere gange, men jeg får kun det samme standardsvar om, at min sag (ticket 120291024) er sendt videre til deres supportteam.
I dag er det den 23. juni – over en måned senere – og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.
Jeg kan godt lide tøj fra Weekday og har aldrig haft problemer med selve produkterne, men servicen er virkelig dårlig.
Det er trist, at de behandler deres kunder sådan. Jeg bliver nødt til at stoppe med at købe hos Weekday, og jeg vil advare andre: Hvis du overvejer at annullere en ordre eller returnere noget, så vær klar over, at det kan tage over en måned – eller endnu længere.
Jeg ved stadig ikke, hvornår jeg får mine penge.
Købte en fødselsdags gave til min…
Købte en fødselsdags gave til min niece. Online. Den var for stor, derfor tog hun til en fysisk butik, kunne ikke byttes. Så brugte min svigerinde tid på at få en returlabel, som de ikke ville sende, da hun ikke havde købt den og deres system ikke genkendte hendes mail. Også selv om hun skrev min mail. Så måtte jeg skrive til dem for at få returlabel. Det fik vi efter yderligere et par uger. Trøje sendt retur. Nu genkender de pludselig ikke mit tracking nummer. Så nu har jeg sendt det til dem og intet hørt i et par uger igen.
Tænker de håber jeg giver op.
Så hvis ikke I syntes det helt vildt sjovt at skrive mails på engelsk, så hold jer fra at handle online med dette firma
For travlt med at tjene penge - ingen kundefokus og service!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg gøre det.
Min søn fik et par bukser i fødselsdagsgave. Vi ville blot bytte dem til en anden størrelse, men det kunne vi ikke få lov til at gøre i butikken. Selvom det er samme firma drives det som to - mega dårlig service!!! Andre lignende virksomheder der også har online og fysisk kan man bytte i de fysiske butikker.
Når man så ringer til deres servicecenter er det personale der er ansat engelsktalende - ikke dansk, og engelsk er bestemt IKKE deres modersmål, så man må ofte virkelig gætte på hvad der bliver sagt 😡
Igen uprofessionelt
Medarbejderne i servicentret har slet ingen beføjelser - så det eneste de kan sige er "I am so sorry mam". Talte med flere medarbejdere, men de sagde næsten ordret det samme. Sagde også at alle kender deres betingelser, men min søn havde jo netop fået det i gave, så det gjorde vi bestemt ikke.
Kan virkelig ikke finde på at købe online hos weekday igen. Det er bare en salgsmaskine der ikke tager deres kunder seriøst.
Bukser i stykker
Får købt et par bukser og først er de lidt forsinket. Nu har jeg haft dem i ca 3 uger og de er sprukket op ved skridtet. Dårligt kvalitet og dårlig hjemmeside
Kan ikke anbefale at købe online
Kan ikke anbefale at købe online, utrolig dårlig kundeservice, hvor de bliver ved med at sætte en på hold, købte et par bukser, dagen efter er de til halv pris, skal bestille til nye pris og sende de andre retur som ikke er kommet endnu. Køber aldrig der fra igen og rimelig træt af jeg ikke læste, trustpilot først.
Varen kom aldrig
Min ordre med ordrenummer 4830995 er aldrig dukket op. Den er bestilt den 1. Dec og stadig ikke kommet.
Håber på jeres hjælp, så den kommer frem inden jul🤞
Århus butikken
Hold jer væk. Besøgte butikken i Århus torsdag den 12/12, da jeg gik rundt og kiggede i butikken stod der ansatte og snakkede på anden sal, men da jeg gik til kassen var der ingen ansatte at se og de kom heller aldrig. Var oppe og lede efter dem på anden sal. Ventede i 20 minutter ved kassen (og jeg var ikke den eneste der ventede). Ingen måde at komme i kontakt med de ansatte på i form af en klokke eller lign.
Skulle købe en lilla tshirt - købte en anden i nabo-butikken istedet.
Utilfredshed med kundeservice og håndtering af rabatforespørgsel
Kære WEEKDAY,
Jeg ønsker at dele min oplevelse omkring et køb hos jer, som desværre har været skuffende. Jeg købte et par jeans til fuld pris, blot 3 dage før de blev sat ned med 25 %. Samme dag som rabatten blev annonceret, kontaktede jeg jer for at anmode om en refundering af differencen.
Det tog mere end 48 timer at få et svar, som desværre ikke imødekom min forespørgsel. I stedet blev jeg tilbudt en mindre rabat eller muligheden for at returnere varen. Jeg finder det utilfredsstillende, at der blev sendt et standardiseret svar uden personlig henvendelse eller forståelse for min situation.
Jeg havde forventet en mere kundevendt tilgang, hvor I kunne have anerkendt situationen og imødekommet min forespørgsel ved at tilbyde de 25 % rabat. Det er trods alt under 72 timer efter mit køb, at varen blev nedsat, og jeg havde på det tidspunkt endnu ikke modtaget den.
Det er nu tre dage siden, jeg svarede på jeres mail, og jeg har stadig ikke modtaget en opfølgning. Jeg valgte derfor at returnere bukserne, på trods af at de passede perfekt.
Denne oplevelse har været skuffende og kunne let være undgået med en mere fleksibel og kundevenlig tilgang.
Det fremstår desværre, som om der ikke bliver gjort en indsats for at tage hånd om utilfredse kunder eller finde en løsning, der imødekommer deres behov.
Ordre kan hverken ændres eller afbestilles
Jeg kom til at bestille de forkerte Sweatpant - ringede mindre end 15 min efter ordren var betalt, og fik klar besked på, at jeg ikke kan ændre ordren eller afbestille den også selv om ordren tidligst afsendes om to dage (så den er dermed ikke pakket). Men jeg kan blot returnere varen fik jeg besked på! - dette er jo helt skørt af bruge forsendelse to gang, specielt når ordren ikke er pakket. Jeg må bare sige at denne firmapolitik er helt uanstændig i den verden vi lever i, og jeg kommer nu til at returnere hele ordren og ikke genbestille.
Kæmpe idioter
Jeg købte 2 par bukser inde på deres hjemmeside, og da de ikke passede i størrelsen med et magen til par jeg allerede havde, prøvede jeg at returnere dem i butikken, da de siger at det kan jeg ikke. Da jeg købte bukserne var der 15%på bukserne men ikke længere og nu kan jeg kun få 10% rabat hvis jeg skal bestille nye så jeg vil miste 100kr på ingenting
piv ringe forretning
piv ringe forretning. har refunderet min pakke næsten 2 måneder siden og jeg har ikke hørt fra dem siden.
handel ikke her
Service
Forfærdelig service. Skulle bytte et par bukser der var blevet slidt op på under to måneder. Og grundet manglende kvittering er der ikke mulighed for at bytte dem, selvom det er kvaliteten der er dårlig.