Bestilte to sweatshirts ved en fejl… Får returneret begge og får mine penge retur fra den ene, men hører ikke mere fra den anden.. Henvender mig efter flere uger og efter lidt bøvl frem og tilbage ove... Toon meer
Bestiller 2 skjorter med forventet leveringstid på et par dage. Her efter en hel uge, er Postnord ikke engang modtaget pakken endnu. Så hvis man skal på ferie eller bruge sit tøj til en anledning, s... Toon meer
I visited Weekday store on Regent Street London yesterday with my daughter. The young lady (Tati) on the changing room could not have been more helpful & patient. My daughter tried quite a number of... Toon meer
Hundelortefirma! Køb ikke noget fra de idioter. Jeg købte et par jeans fra dem, og det tog dem fem dage, og de pakkede endda ikke engang min ordre. Til sidst refunderede de bare pengene. Hold jer lang... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Weekday is a modern and mindful fashion and denim brand.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Trøjer kan ikke byttes i fysisk butik
Vi købte 2 trøjer online til min datter i julegave. Var i dag inde i den fysiske butik i Århus for at bytte til andre størrelser, men det kan man åbenbart ikke. Så i stedet skal vi nu sende tilbage med post, hvilket er besværligt for os og en belastning af klimaet. Håber det er en praksis der kan ændres fremadrettet.
Leider ist keiner erreichbar
Leider ist keiner erreichbar
bezüglich Geld zurück wenn man Bestellung zurückgeben hat.
Und keine Möglichkeit auf deutsch zu schreiben oder sprechen- UNMÖGLICH & die Kunden Telefonnummer stimmt nicht!
Kein Kundenservice Mit freundlichen Grüßen, Laidig
ALDRIG BESTIL HER!
jeg bestilte den 5 Oktober et par bukser fra deres hjemmeside. Efter et par dage får jeg en besked om min ordre er blevet forsinket, og idag efter jeg har ventet i 8 dage på min pakke, får jeg en besked om min ordre er blevet aflyst. Jeg har ikke fået at vide hvorfor den er blevet aflyst og jeg har hellere ikke modtaget min penge! Hold jer væk fra denne her hjemmeside
weekday = bad day
vores ældste søn køber for ca 1000- tøj hos weekday Aalborg en Fredag eftermiddag. Vores yngste søn ser tøjet om aftenen og vil genre ind og shoppe også, så vi tager ham med ind i butikken.
vi ser et skilt foran butikken hvorpå der står 20% på alt i butikken. jeg skriver til vores ældste søn som er hjemme (25 km. fra Aalborg) og beder ham om at sende foto af hans bon som han så gør. jeg henvender mig til ekspedienten i butikken mens min kone går og ser på tøj med vores yngste søn.
jeg spørger om de så ville give de 20% retur på det køb vores ældste søn foretog dagen før hen på eftermiddagen, men det kan de ikke. jeg skulle have tøjet med for at kunne for de 20% retur.
jeg forklarer at vi kommer fra en by ca 25 km. fra Aalborg og det ikke gav mening for os at køre for at hente posen med tøjet fra dagen før og sagde det jo var købt netop dagen før og om eftermiddagen før de om Lørdagen så gav 20% på alt i butikken ...
det hjalp ikke ...
velvidende om at de naturligvis har deres regler hos weekday, meeen hvis man ønsker at holde på sine kunder, så kunne man vel bare have trukket de 20% fra som svarer til ca 200- kr, modregnet det fra vores yngste søns køb og alle havde fået en god oplevelse og weekday Aalborg havde stadig haft 3 faste kunder .. det har de ikke længere, for vi handler ikke hos weekday mere fremover
Pakker bliver ved med at være forsinket
Vildt lang tid før jeg fik min vare
Vildt lang tid før jeg fik min vare. Vildt længe før den var registreret som returneret, og vildt lang tid før mine penge kom retur.
Hjemmesiden virkede desuden ikke på andet end min telefon.
forkert størrelse IGEN !!
Jeg bestilte frakken “Kia Wool Blend Coat” fra hjemmesiden for en uge siden i størrelse M, og fik leveret en størrelse XS. Nu er den udsolgt. Det simpelhen for dårligt. Det ANDEN gang det sker!
købte express levering hos Weekday for…
købte express levering hos Weekday for 100 kr
har ventet 2 dage ordren er stadig in progres dvs. ikke sendt, dårlig stil når der står express levering tager 1-2 dage...
Gavekort-"scam"
Jeg har handlet hos Weekday i mange år - både online og i butikkerne. Derfor valgte jeg at ønske mig Weekday gavekort i fødselsdags- og julegave, da jeg altid kan finde noget lækkert hos Weekday, samt at jeg pt er på SU, som begrænser mit "shopping-budget". For tiden har Weekday et sale, og jeg hoppede ind på hjemmesiden for at tage et kig. Ugen forinden havde jeg været inde i butikken i Aalborg for at tjekke udsalget ud, men det var et yderst skuffende udvalg der i alt fyldte ét lille tøjstativ. På hjemmesiden finder jeg en masse lækre ting til en værdi af 1530 DKK. Da jeg når til checkout, kan jeg pludselig ikke finde rubrikken, hvor man kan indtaste koden på sine gavekort. Jeg prøver derfor at indtaste ved rubrikken "discount code", men den afviser. Jeg googler og kigger Weekdays hjemmeside igennem og kan ikke finde svar på, hvordan gavekort indløses. Jeg skriver derfor en mail til deres customer service, da jeg har erfaring med, at de er hurtige til at svare. De skriver så, at gavekortene ikke gælder på online-shoppen men kun i fysiske butikker i det land, gavekortet er blevet købt i. De skriver også, at årsagen til dette er, at deres butikker er franchises. Dette skuffer mig af flere årsager:
1. Jeg har i løbet af årene flere gange brugt gavekort på online-shoppen - hvorfor er den service forsvundet?
2. Jeg har været tilmeldt Weekdays nyhedsbrev i mange år, og jeg har ikke fået information om, at denne service ikke længere er gældende. Det synes jeg er noget kun mystisk, da det er en yderst væsentlig ændring af deres service. Derudover er det pudsigt de sender flere mails om ugen med reklamer, men en bette "OBS: gavekort kan nu ikke længere bruges online"-mail, har de ikke kunnet finde ud af at formulere.
3. Jeg har spurgt køberne af mine gavekort, om de har fået denne info at vide ved købet af gavekort, og det har de desværre ikke.
4. Jeg finder de meget mystisk at så simpel en information ikke er let at finde på eres hjemmeside (fandt den efter adskillige google-søgninger, hvor beskeden virker en smule uklar samt yderst kortfattet)
5. Jeg er en studerende, som nu er "brændt inde" med gavekort på en værdi af i alt 1500-2000 DKK, som jeg kan fyre af i Aalborg-butikken, som er meget lille, og som derfor har et meget begrænset udvalg ift. online-shoppen. Ellers kan jeg tage en to timers lang togtur til Aarhus for at håbe på, butikken der har et bedre udvalg
6. Jeg køber ikke 100% undskyldningen med at det er franchise-butikker. Mange butikker har online-shop og er franchises, hvor man stadig kan bruge gavekortet begge steder - og hvis ikke bliver det tydeliggjort på hjemmesiden samt i butikken ved køb af gavekortet. Derudover er langt de fleste franchise-butikker i stand til at bestille en vare hjem til kunden fra online-shoppen, som man kan komme ind og hente i butikken og evt. betale med sine gavekort. Dette har ikke været muligt, når jeg har spurgt inde i butikken. Med denne løsning ville gavekort-problematikken dog være løst...
7. Derudover er Weekday ejet af (eller i en form for virksomhed med) H&M, som kan indløse gavekort i butikken OG online og generelt har en noget lettere måde at handle på. Underligt at det ikke er det samme hos Weekday, vil jeg mene.
Weekdays customer-service og jeg har skrevet flere mails frem og tilbage, hvor jeg på en høflig og velformuleret måde får beskrevet de ovennævnte problematikker, og at jeg nu står som kunde og ikke rigtigt ved, hvad jeg skal stille op. Jeg ved ikke, om det var for meget at håbe på, men jeg havde bare håbet på at vores korrespondance havde medført, at vi på en eller anden vis blot kunne finde en brøkdel af en løsning på problemet, da jeg havde nogle valide argumenter. I stedet blev der i hvert svar kun svaret på halvdelen af det, jeg havde skrevet, og der blev blot gentaget, at jeg ikke kunne bruge gavekort online, hvilket jeg ligesom allerede havde fanget i første mail. Mange af de ting jeg skrev, blev fejet under tæppet, og det var enormt frustrerende at sidde i den situation.
Jeg endte med at købe varerne. Derefter besluttede jeg mig for igen at kigge ind i min lokale Weekday for at se, om noget fra min ordre var i butikken, så jeg kunne købe det der ved brug af gavekort og så bare sende mine varer retur. Én vare ud af 6 kunne jeg finde - dvs. 400 kr ud af 1530 kr... Igen spurgte jeg ekspedienten, om hun kunne bestille nogle ting hjem til mig, som jeg havde i sinde at købe, men der blev svaret blankt nej. Det skal siges, at jeg forinden havde fået at vide af en veninde, at hun for nogle år tilbage, havde fået ekspedienten i Weekday til at bestille et par jeans hjem til hende, da de ikke havde hendes størrelse i butikken...
Alt i alt virker det hele super mystisk. På en eller anden måde føler jeg, at det er noget gavekort-"scam" vi er ude i samt en virkelig dårlig service.
Størrelsesforskel
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside. Bestilte to par bukser i modellen “rowe”, begge samme størrelse. Da jeg prøver det første par på er de helt perfekte. Det andet par er både meget bredere i livet og alt for lange. Synes det virker mærkeligt og så desuden helt umuligt at regne med jeres størrelser.
Amazing brand
I have made my first order on the Weekday website and I can honestly say that I will come back to buy at this site. The items arrived in 4 days and the quality of the clothing is amazing. The only problem I had is that the coat that I ordered is a little big so I ordered a smaller size. Overall, amazing experience and I would recommend this brand that also has a lot of recycled and sustainable clothes.
Lang leveringstid
Bedste tøj
Bedste tøj! Fedt at tøj bestilt på nettet kommer i miljøvenlig indpakning.
10/10
I have ordered clothing from weekday.com almost 10 times now, and every time has gone smoothly - Even when I have returned the package. Delivery time is fast and safe. 10/10
Virkelig dårlig kundeservice med lang ventetid
Har nu i over en måned prøve at kontakte dem omkring et par bukser som gik i stykker. Hver gang man skriver til dem tager det over en uge for at få svar. Nu når der er gået over en måned og har stadig ikke hørt noget omkring bukserne jeg har sendt tilbage valgte jeg at ringe til dem. Nu har jeg ventet i 25 min og er stadig ikke kommet igennem :-(
Har forgæves forsøgt at unsubscribe…
Har forgæves forsøgt at unsubscribe nyhedsbrev men får en fejlmeddelelse hver gang - der virker lidt for udspekuleret😞
Favourite high street clothing brand! Great service
Favourite high street clothing brand ever. Speedy delivery and great response time if I’ve ever needed it. I felt compelled to leave this review as I was surprised to see their rating was average. I have never had a complaint and have always been incredibly happy with the service.
Jeg modtog aldrig mine varer
Jeg modtog aldrig mine varer, da der var sket en fejl ved fragtselskabet. Jeg skrev til dem - de overførte alle pengene tilbage med det samme