Weervolvertrouwendewegop Reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

road to freedom programma

Ik heb recent het road to freedom programma van sylvia mogen volgen.
Ik had angst in de auto na een ongeluk waarbij ik van achter ben aangereden.
Ik kan iedereen dit aanraden. Ik ben zowel van mijn angst tijdens het rijden af maar ook is er daarnaast een heel stuk stres weg gevallen en zelfs wat van de lichamelijke klachten.
Ik heb het programma super fijn en erg prettig ervaren en wil en kan het echt aan iedereen aanraden. Ook wil ik sylvia bedanken voor de prettige omgang duidelijkheid en het meedenken. Ik druk de 5 sterren aan. Het krijgt van mij een dikke 10!

25 juni 2026

Wonderen bestaan

Ik heb na een ernstig verkeerstrauma 9 maanden EMDR therapie gehad, echter had dit geen effect op de angst om deel te nemen aan het verkeer. Deze angst en stress zorgden ervoor dat ik mentaal er ook aan onderdoor ging. Door de letselschade expert ben ik doorverwezen naar Sylvia en hier kon ik op korte termijn al terecht voor een telefonische intake. Nog geen 3 weken later was ik al in Tilburg op locatie bij Sylvia. Een hele intensieve sessie was het, maar ik voel me nu weer onbezorgd en vrij in de auto. Ik kan Sylvia niet genoeg bedanken voor alles wat er gebeurd is na één sessie van +/- 3 uur.

23 juni 2026

Na een aanrijding door een vrachtwagen…

Na een aanrijding door een vrachtwagen op mijn fiets durfde ik niet meer de weg op.
Op advies van ASR heb ik contact gezocht met Sylvia van Vol vertrouwen weer de weg op. 1 sessie onder zeer goede begleiding heeft mij geholpen om weer te gaan fietsen zonder angst. Wat een bevrijding!
Ook daarna hebben wij nog contact gehad en tips gekregen waar ik veel aan heb. Dankbaar.

19 mei 2026

Ik raad iedereen Sylvia aan!

Na mijn auto-ongeluk in september 2025 was autorijden en deelnemen aan het verkeer niet meer vanzelfsprekend. Ik kampte niet alleen met fysieke klachten, maar ook met veel angst en spanning in het verkeer. Via mijn letselschadebehandelaar werd ik doorverwezen naar Sylvia. In eerste instantie was ik best sceptisch, maar ik wilde alles proberen om van mijn klachten af te komen.

Achteraf ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Sylvia heeft mij enorm goed geholpen en het resultaat mag er absoluut zijn. Ik stap nu weer zonder stress het verkeer in en daarnaast zijn ook mijn lichamelijke klachten sterk verminderd.

Dankzij Sylvia heb ik mijn vertrouwen in het verkeer weer teruggekregen. Ik ben haar enorm dankbaar voor de begeleiding en ondersteuning tijdens dit proces. Ik zou haar zeker aanraden aan iedereen!

19 maart 2026

Inderdaad weer met 'Vol Vertrouwen de Weg op' !

Na een pittige periode van revalidatie en EMDR na een ernstig auto-ongeluk bleek ik last houden van heftige angst wanneer ik in de auto stapte (bijrijder). Via mijn verzekering (Letselschade) in contact gekomen met Sylvia. Door haar 'Weer Vol Vertrouwen de Weg op' programma zit ik nu weer rustig en stress vrij in de auto. Sylvia is echt een pracht mens, waarbij ik mij echt op mijn gemak voelde. Heb jij ook last van dit soort angst, ik zou zeggen neem contact op met Sylvia. Het heeft mij echt geholpen! Doen hoor!!

11 maart 2026

In 1 woord: Flabbergasted...

Ruim 2 jaar geleden was ik betrokken bij een ongeval en heb daarbij o.a. whiplash en ernstig (hersen)letsel opgelopen. Sindsdien is mijn fantastisch geordende leven in "de dag overleven" veranderd. Mijn brein was mistig, draaide op 20% en mijn fotografische geheugen was aangetast, o.a. door flashbacks van het ongeval. Ik voelde mij een supercomputer die was gestript van alle geheugenmodules en grafische kaart... Ergo; een fatal error die de gehele dag door levens ontwrichtend op mij inwerkte Op aanraden van mijn arbeidskundige heb ik daarop een sessie ingepland bij Sylvia. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik in eerste instantie nogal sceptisch was vanwege mijn ervaring bij eerdere ongevallen. Bij het intake gesprek heeft Sylvia mijn scepsis grotendeels weggenomen door nauwgericht vooraf te testen of haar ingezette specifieke methode überhaupt voor mij geschikt was. Dat bleek gelukkig het geval waarop op 10 maart jl een livesessie is ingepland. Niks geen Jomanda-achtige bezwering maar een relaxte sfeer waarbij je perifere zenuwgestel als het ware wordt "gereset" en de flashback wordt ontkoppeld. Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan.... Als ik nu langs de ongevalsplek rijd ervaar ik niet meer de stress en verstijving van eerst maar alleen van "ok, hier was het"....& DOOR!

10 maart 2026

Ervaring Weer vol vertrouwen de weg op

Na het auto ongeluk dat ik een jaar geleden gehad heb, zat ik met erg veel angst als bijrijder in de auto en had ik bange gevoelens als ik terug dacht aan het ongeluk. Ik ben doorverwezen naar Sylvia. Aan het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar ik ben er wel open in gegaan. Ik heb door de behandeling van Sylvia geen angst meer in de auto en geen bange gedachtes meer over het ongeluk. Ik ben tijdens de behandeling heel fijn behandeld door Sylvia. Sylvia houd goed rekening met je verhaal, gevoel en jou manier van verwerken. Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Sylvia. Bedankt Sylvia!

5 maart 2026

Dit heeft mij zo onwijs veel geholpen

Dit heeft mij zo onwijs veel geholpen. Ik heb in juni een aanrijding gehad met een hert. Ik had vaak een paniekaanval en wou ik eigenlijk niet de weg op.

Ik ben bij Sylvia van Rijzingen geweest en zij heeft mij zo goed geholpen. Het was een hele fijne sessie.

Ik rij nu zonder angsten en met plezier. Ik heb sindsdien geen paniekaanvallen meer gehad.

Ik ben er onwijs blij mee!

1 december 2025

Ik raad het iedereen aan na een auto-ongeluk

Na mijn auto-ongeluk, waarbij iemand ons niet zag en wij vol op een andere auto zijn geklapt, vond ik autorijden en meerijden als bijrijder ontzettend eng. Ik durfde bijna niet meer in de auto en merkte dat de angst me steeds meer beperkte.

Via MetZorg kwam ik bij Sylvia terecht en besloot ik het Road to Freedom programma te volgen. Eerlijk gezegd dacht ik eerst: dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar na deze sessie van 1x kan ik zeggen dat het écht zo is!!

Dankzij Sylvia ben ik weer vol vertrouwen de weg op gegaan en is mijn angst verdwenen. Haar aanpak is fijn, professioneel en effectief. Ze weet goed wat ze doet en geeft je het gevoel dat je veilig bent en dat herstel mogelijk is.

Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring en kan het Road to Freedom programma van harte aanbevelen aan iedereen die na een ongeluk of door angst niet meer met vertrouwen in de auto durft te stappen. Het heeft voor mij echt het verschil gemaakt!

Sylvia heel erg bedankt!!

26 november 2025

Na een frontale fietsaanrijding durfde…

Na een frontale fietsaanrijding durfde ik niet meer deel te nemen aan het verkeer. Na 2 jaar alles lopende te doen, werd ik geattendeerd op Sylvia en wat is dit een fijne therapeute! Zij kwam bij mij thuis en het voelde direct goed. Zij past technieken toe tijdens een sessie die jou angst van 10 naar 0 laten gaan! Ondertussen heb ik weer gefietst en ervaar ik geen stress als ik me in het verkeer bevind. Een aanrader voor een ieder die hier mee te maken heeft!

18 augustus 2025