Slecht bereikbaar. Nieuwe accu van mijn fiets zou binnen 2-3 weken geleverd worden. We zijn inmiddels 6 weken verder. Hoor niks van Welectric Weesp. Geen vervangende fiets beschikbaar.

Een fatbike gekocht op e-drives.nl. Heel snel ontstonden er meerdere klachten. Geen enkele fietsenmaker kon mij helpen. Maar Wahaj hoorde het verhaal aan bood de juiste servie aan. Hierna heeft de... Toon meer

ik had wat issues met mijn bijna 2 jaar oude (en 7000km gereden) TENWAYS cgo600pro. Met enige moeite maar veel geduldheeft het zeer behulpzame personeel aan de Rozengracht uiteindelijk het eu... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsenmaker
  3. Fietsaccessoirewinkel
  4. Elektrische apparatuur winkel

Info over Welectric

In onze experience stores vind je een brede collectie lichte elektrische voertuigen van hoogwaardige merken: van e-step en fatbike tot bakfiets en microcar. Kom kijken, vergelijken en proefrijden op één van onze locaties.

Expertise - Advies – Proefrijden - Verzekering – Onderhoud – Service

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slecht bereikbaar

4 juli 2025

Welectric nalatig met bestelling én terugbetaling: geld kwijt?!

Op 2 april bestelde ik een e-bike bij Welectric en deed een aanbetaling van €900. De beloofde levertijd werd ruimschoots overschreden, zonder dat ik ook maar één keer proactief werd geïnformeerd. Ik moest telkens zelf bellen, waarbij ik steeds hetzelfde vage antwoord kreeg: “We weten het niet, bel later nog eens.”

Op 7 juni besloot ik de bestelling definitief te annuleren. Tot mijn verbazing probeerde de filiaalmanager mij toen nog een andere fiets aan te bieden voor hetzelfde bedrag. Hoe kun je dat nog doen als je weet dat je bedrijf financieel op omvallen staat?

Er werd zwart op wit beloofd dat mijn aanbetaling binnen 14 dagen zou worden teruggestort – uiterlijk op 21 juni dus. Die termijn is inmiddels ruim verstreken, maar ik heb nog altijd niets ontvangen. Tijdens mijn laatste telefonische contact op 27 juni kreeg ik te horen dat zij “alles hadden gedaan wat ze konden doen” en dat ik geduldig moest afwachten – zonder enige duidelijkheid of opvolging. Contact met de eigenaar werd geweigerd, e-mails blijven onbeantwoord en het filiaal is inmiddels gesloten.

Inmiddels berichten meerdere media dat Welectric op de rand van faillissement verkeert. Toch bleven ze tot voor kort gewoon nieuwe aankopen aannemen. Hoe is dat te verantwoorden? Ik voel me bedrogen en compleet machteloos. En ik ben helaas niet de enige: steeds meer mensen blijken gedupeerd.

Welectric, wees volwassen en betaal je klanten gewoon terug.

3 juli 2025

Mijn ervaring met dit bedrijf is…Rampzalig

Mijn ervaring met dit bedrijf is uiterst teleurstellend. Er wordt sprake gemaakt van oplichting: men verkoopt fietsen die defect zijn bij levering en weigert vervolgens verantwoordelijkheid te nemen binnen de geldende garantieregels.

In plaats van een correcte en tijdige oplossing te bieden, wordt er voorgesteld om de fiets binnen een termijn van zes maanden te repareren. Dit is geen aanvaardbare klantenservice, noch in overeenstemming met de wettelijke garantievoorwaarden.

Ik raad ten zeerste af om hier aankopen te doen. Transparantie, betrouwbaarheid en respect voor de consument lijken hier helaas volledig te ontbreken.

3 oktober 2024

Fiets staat ter reparatie sinds 4 dagen. Winkel failliet

Fiets op zaterdag gebracht, zou vandaag klaar zijn. Totaal geen probleem aangegeven door de werknemer daar, dat dit niet zou lukken. Nu is de winkel dicht wegens omstandigheden en nergens bereikbaar. Failliet dus. En nu? Mijn fiets staat daar binnen en is mijn eigendom.

Dit is mijn vervoermiddel naar mijn werk!!

28 juni 2025

Zaak gesloten

Fiets besteld op 24jun2025 in Weesp. Winkel in de tussentijd gesloten, wegens omstandigheden, tijdelijk staat er op de deur. Telefoon en email blijft onbeantwoord. Geen zaken mee doen dus.

2 juli 2025

Het filiaal in den Haag is niet meer

Het filiaal in den Haag is niet meer. Op de.website nog wel hoor. Dus sta je voor de deur met een defecte fiets
Het algemene nummer is niet bereikbaar. Locatie Weesp neemt om 16 uur de telefoon niet aan terwijl ze toch open zouden moeten zijn tot 18 uur. Alet al heb ik een kapotte fiets en weet niet waar ik nu terecht kan.

24 juni 2025

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Als ik dit eerder had geweten had ik nooit bij hun besteld. Bestelling gedaan via Leas a Bike en eerst rustig afgewacht op de aflevering. na 6 weken geinformeerd naar de status. Meerdere keren achteraan moeten gaan en elke keer niks te horen krijgen. Ik begin eraan te denken om de hele bestelling niet door te laten gaan.

6 juni 2025

Onbetrouwbaar

Bestelde fiets werd niet geleverd, zonder enige vorm van communicatie. Toen gevraagd om retour betaling. Dit duurde ook eindeloos. Waardeloze ervaring. Hopelijk kan ik anderen waarschuwen.

12 maart 2025

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan, Die ik nog steeds niet heb ontvangen, Ik heb meerdere malen telefonische contact proberen op te nemen maar de verbinding word steeds verbroken omdat de wachtrij te lang zou zijn, ik heb op meerdere momenten gebeld zelfs 5 min naar openingstijd maar geen gehoor nogmaals te druk en de verbinding word verbroken, Ik heb een mail gestuurd waar mijn pakket blijft, Wederom geen gehoor, Ik kan geen contact met jullie krijgen in welk opzicht dan ook ,Ik heb de bestelling 29-04-2025 besteld voor een bedrag van 69,95,- Met Bestelling #20100] (29 april 2025, Wie weet word dit wel gelezen.

29 april 2025

Niet leveren en aanbetaling erg traag terug betaald

Helaas heb ik een heel teleurstellende samenwerking met Welectric gehad dit jaar.

De communicatie over de bestelde Tenwaysfiets bleef steeds uit tot ik zelf contact opnam. Uiteindelijk heb ik na 3 maal met een kluitje in het riet te zijn gestuurd besloten de aanbetaling terug te vragen.

Dat duurde vervolgens ook weer veel te lang.
Uiteindelijk heb ik na veel aandringen mijn aanbetaling terug ontvangen.

Frank

16 mei 2025

Hele slechte service , komen hún afspraken niet na.

Hele mooie fiets de Fat Four maar een Ontzettend slechte service bij het filiaal in Bussum.
Tijdens de aanschaf van meerdere Fat Fours werden we perfect geholpen.
De service die werd toegezegd was helemaal top.
Na aankoop van de fiets(en) was het niks anders dan wachten geen gehoor ,dan wel een antwoord apparaat en weer wachten ……..heel lang.
Bij iedere onderhoudsbeurt of herstel aan de fiets is het dramatisch de fiets staat er minimaal vier weken en als je belt en ze nemen op is het standaard antwoord ‘nog twee dagen” en nee wederom weer niet waar.
Wij zijn er ontzettend moedeloos van geworden, van de service of eigenlijk het gebrek eraan.
Lezend naar een eerdere geplaatste review’s waar in wordt verteld dat het personeel achter de balie op hun telefoon zitten niks te doen. Is het enige beeld van binnenkomst wat ik heb bij ieder bezoek aan deze winkel.
Het enige wat je altijd hoort is sorry sorry geen monteur ,maar na een kast vol sorry’s ben ik er wel klaar mee.
Mooi merk maar echt waardeloze service,
Mijn advies kijk naar een andere fietsen zaak.

14 mei 2025

Eén ding moet ik ze echt nageven..

Eén ding moet ik ze echt nageven: Tijdens het verkoopgesprek waan je je in een warme, eerlijke, lokale fietsenzaak, zo eentje waar de koffie altijd klaarstaat, afspraken heilig zijn en service nog geen marketingterm is.
We kregen het gouden advies om een Tenways CGO 009 te nemen, want ja, die was “snel leverbaar”, met onderdelen die “altijd op voorraad” zijn. Problemen?
Geen punt, dat lossen ze “gewoon” in hun eigen werkplaats op. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. En dat was het helaas ook...
Want zodra het geld binnen is, verandert die vriendelijke lokale winkel plots in een spookbedrijf met geheugenverlies. Beloftes? Nooit van gehoord. Die snelle levering? Weken wachten. Onderdelen? Die blijken ineens ergens op de maan te liggen. En die werkplaats waar zogenaamd alles opgelost zou worden? Die blijkt vooral goed in één ding: klanten met een kluitje het riet in sturen.
Mijn zoon is afhankelijk van zijn fiets, maar blijkbaar vinden zij het volkomen acceptabel dat hun klanten afhankelijk zijn van loze beloftes, vage excuses en een totaal gebrek aan oplossingsgerichte acties.
Kortom: wat begon als een veelbelovende aankoop veranderde al snel in een dagelijkse frustratie. Zin in?

13 mei 2025

Ontzettend slechte service en slecht personeel in de winkel

Ontzettend slechte service. Ik was op zoek naar een bepaald model fiets en in weesp hadden ze een showmodel zonder spaken, dus daar kon ik niet proefrijden. Ze vertelde me dat deze wel in Bussum zou staan. Ik heb meerdere keren naar Bussum gebeld, maar ik kreeg steeds het antwoordapparaat omdat het zo druk zou zijn. Dus uiteindelijk daar heen gereden en parkeerkosten betaald. Kom ik de winkel in, staan er twee medewerkers achter de balie op hun telefoon niks te doen. Ze hadden dus prima op kunnen nemen. Ik moest naar deze medewerkers toe lopen om te vragen of ze me konden helpen, daar hadden ze weinig zin in. Uiteindelijk bleek dat van deze fiets de accu leeg was en ook kapot, dus ik kon geen proefrit maken. Voor niks heen en weer gereden dus.

13 mei 2025

Al meerdere weken gewacht op een…

Al meerdere weken gewacht op een bestelling. Zou terug worden gebeld. Dit is helaas niet gedaan. Na zelf gebeld te hebben bleek het product niet besteld te zijn. Na 2 weken wachten is dat echt een domper..

28 april 2025