Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pålidelig, grundig og ærligt samarbejde, hvor jeg som travl webshop-leder kan være ganske rolig ift. at de ting jeg selv er ringe til blive 1, løst på en højt niveau og 2, monitoreret nøje, så vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Witt A/S har haft den store fornøjelse af at have kontakt med Anders ift. et SEO-kursus. Efter hurtig, grundig og fornøjelig kontakt fandt vi frem til en løsning. Ieva, vores underviser, som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WeMarket får min varmeste anbefalinger som arbejdsplads (og specielt på den faglige del). Tag endeligt fat i disse gutter, de ved hvad de laver med hensyn til Google, Facebook, Instagram og em... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At MIIEGO we are very satisfied with WeMarket. They have professional approach and skilled team. They don’t waste your time with long talks but rather present the solution on your problem an... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marketingbureau
  2. Marktonderzoeker
  3. Communicatieadviesbureau
  4. Media- en marketingbureau

Geschreven door het bedrijf

Et marketingbureau med speciale i e-handel, hvor forretningsforståelse & erfaring gør forskellen, når vi dagligt hjælper hundredevis af ambitiøse e-commercere, wholesalere og producenter med at sælge flere varer online i Danmark, Europa og hele verden.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WeMarket er de bedste i sit felt

WeMarket er de bedste i sit felt. Ikke blot fordi deres viden er nærmest uudtømmelig, men også på grund af deres evne til at tage ansvar for opgaver, deres hurtige feedback og kreative ideer. De er en uundværlig samarbejdspartner for enhver virksomhed, der ønsker udvikling og digital vækst. Derudover er de utrolig fair i forhold til fakturering.

Jeg anbefaler især et samarbejde med den kreative "nørd" Thomas Haurum og deres enormt dygtige Ads ekspert Jesper Mikkelsen.

13 augustus 2019

WeMarket - Yderst profesionelle

WeMarket er yderst profesionelle og har altid fingeren på pulsen ift. Google. Vi har et godt samarbejde og WeMarket kommer altid med ideer til forbedring af shoppen i form af nye funktioner og tiltag der kan forbedre helheden på vores webshop.

6 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sympatisk og i øjenhøjde!

Jeg har været så heldig og have flere møder med WeMarket. Jesper var utrolig sympatisk og nede på jorden, og han kunne snakke “marketing” i øjenhøjde med mig, så jeg forstod hvad det handlede om. Tak for det!

20 februari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt wemarket i et par år nu

Vi har brugt wemarket i et par år nu, og kan på det varmeste anbefale dem.
De har virkelig hjulpet vores forretning til vækst, og er løbende kommet med masser af gode råd til forbedringer. De har forståelse for forretningen og super gode til at prioritere opgaverne, så de blev løst i rigtig rækkefølge.
Et hus med flinke mennesker, og især Thomas Haurum har været en god sparringspartner.
5 stjerner herfra!

18 januari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende engageret ekstern samarbejdspartner i WeMarket!

Vi har i min virksomhed Align Footwear haft et meget tæt samarbejde med WeMarket i flere år - og jeg kan varmt anbefale andre at gøre det samme! Det er sjældent, at man møder en SÅ engageret ekstern leverandør, som virkelig sætter en ære i at udføre sit job til det ypperste hver eneste gang. Mine forventninger til samarbejdet var høje - og bliver/er blevet indfriet!

23 november 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med samarbejde og kommunikation i højsædet

Hos Carla.dk / Womens Wear Group er vi yderst tilfredse med vores tætte samarbejde med WeMarket. WeMarket tilbyder personlig betjening i et tæt og professionelt samarbejde, hvilket har resulteret i øjeblikkelige samt meget synlige forbedringer og resultater for vores webshop. Vi oplever altid dygtige, initiativrige og fremsynede medarbejdere med stor fokus på samarbejde og kommunikation. Vi føler os i trygge hænder og anbefaler derfor gerne WeMarket.

4 september 2018

Jeg kan varmt anbefale WeMarket

Jeg kan varmt anbefale WeMarket, da de lytter til kunderne. De prøver at at forstå, hvilke behov, det enkelte firma har brug for. Det har betydet meget for mig som lille forlag, at jeg er blevet behandlet med samme respekt, som hvis jeg havde været en stor kunde - TAK Thomas Haurum, fordi vi i fællesskab fandt en løsning, der var bedst for mit lille forlag.

18 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Styr på processen og kundeservice i topklasse!

Tredje gang skulle vise sig at være lykkens gang.
Vi valgte hos Vitani WeMarket til at håndtere processen omkring et nyt website - en proces der med tre forretningsområder har vist sig at være lidt af en udfordring for tidligere leverandører.
Jeg kan ikke sætte en finger på det arbejde WeMarket har leveret og for mig vigtigst af alt den kundeservice de til stadighed leverer.
En forståelse for vores forretning og de behov vi har resulterede i et site der lever op til alle forventninger og hvor vi nu sammen med WeMarket glæder os til et fortsat fælles samarbejde om en kontinuerlig videreudvikling.

En klar anbefaling til alle der søger en hjælpende hånd til at få deres virksomhed til at fremstå bedst muligt online hos en leverandør der prioriterer at forstå netop din forretning.

26 juni 2018

WeMarket er top-professionelle

WeMarket er top-professionelle!
Ung og dynamisk virksomhed med styr på sagerne. I modsætning til så mange andre bureauer føler jeg ikke de prøver at sælge mig varm luft.

Vi er en virksomhed, som har meget offline-salg, hvilket gav mig store bekymringer da jeg skulle have nogle til at optimere mit salg. Hvis bureauet jeg valgte ikke forstod dette ville de sandsynligvise optimere vores online forretning på bekostning af offline-salget, fordi online-delen er nemmere at måle på.

WeMarket havde en god samlet løsning via Call-Tracking, Seo og Adwordsoptimering. Det afgjorde vores beslutning!

Forståelse for min butik er altafgørende for mit valg. Det har jeg ikke fortrudt. Stor ros til Christian og Thomas, som er på vores team!

De får mine bedste anbefalinger!

Mvh. Kristoffer, Cateringinventar.dk

28 december 2017

Dynamisk og kompetent virksomhed

Jeg oplever Wemarket som en ung og kompetent virksomhed med fingeren på pulsen. De ved hvad de laver og kan oversætte det til et sprog så almindelige mennesker kan forstå det. Jeg vil med glæde give dem mine varmeste anbefalinger.

12 oktober 2017

Pragmatisk tilgang

Jeg har arbejdet sammen med WeMarket i et års tid indenfor online markedsføring. Og kan bestemt anbefale dem. Deres tilgang er pragmatisk, løsningsorienteret - til at tage at føle på og komme igang med.

29 september 2017

WeMarket samarbejder med Spildansknu.dk

Vi oplevede WeMarket som et kompetent og dynamisk webbureau, og kan kun give dem vores varmeste anbefalinger. Thomas fra WeMarket er energisk, effektiv og konkret i sine anbefalinger og resultatet kunne aflæses med det samme. WeMarket tilgår opgaven systematisk, analytisk og lover ikke noget de ikke kan holde.

28 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aubo Køkken og Bad har gennem flere år …

Aubo Køkken og Bad har gennem flere år brugt WeMarket. De har leveret fra dag 1 på en yderst tilfredsstillende og professionel måde. WeMarket udfører ikke blot det vi bliver enige om, men de er til alle tider også klare med nye tiltag. Aubo har en klar fornemmelse af, at WeMarket ved hvad der rører sig indenfor deres felt. Deres medarbejdere optræder alle imødekommende og har til dato altid leveret som lovet. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til WeMarket.

3 juli 2017

Fremragende rådgivning

Tusind tak for ærlig, kompetent og "lige-til" -rådgivning! Jeg står nu langt stærkere ift. de ting jeg fremadrettet skal gøre online med min virksomhed. Kan kun give WeMarket de bedste anbefalinger!

28 juni 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været i dialog med WeMarket

Har været i dialog med WeMarket, uden at benytte deres ydelser.
De foreslog selv en anden løsning som ikke indbefattede WeMarket, simplelthen fordi denne ville passe bedre til mine behov.

Man kan kun have respekt for et sådan firma, hvor man er ærlig og ikke bare sælger for at sælge !

MVH
Rudy, indehaver af RS3DPRINT.DK

18 mei 2017

Glimrende

Wemarket giver mig et overskueligt og let forståeligt overblik over SoMe verdenen. Deres blog er et helt kanon værktøj som giver masser af gode råd og informationer som jeg kan få glæde af på min arbejdsplads. Deres humoristiske tilgang til tekstmateriale som man møder i deres eksempler, fanger mig som læser og gør det teoretiske mindre "tørt". Jeg kan varmt anbefale alle som arbejder med online marketing at følge med på eller benytte sig af wemarket.dk

22 maart 2017

Kan klart anberales

Wemarket har stået for vores marketing i ca. 1 år, og vi har været glade hele vejen. I et marked fyldt med fidusmagere, er det dejligt at have fundet nogle folk, der står inde for det de siger.

21 maart 2017

Samarbejdspartner med høj kvalitet

Jeg har arbejdet sammen med WeMarket i over 2 år.
Du kan sammensætte præcis det produkt du ønsker de skal tage sig af, og de leverer altid en yderst kompetent rådgivning samt ideer ift. udvikling.
De er ikke blege for at sige tingene som det er, og kommer altid med feedback der er brugbart.

Jeg vil anbefale WeMarket til enhver der har behov for støtte til online markedsføring :)

17 maart 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.