Pålidelig, grundig og ærligt samarbejde, hvor jeg som travl webshop-leder kan være ganske rolig ift. at de ting jeg selv er ringe til blive 1, løst på en højt niveau og 2, monitoreret nøje, så vi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Witt A/S har haft den store fornøjelse af at have kontakt med Anders ift. et SEO-kursus. Efter hurtig, grundig og fornøjelig kontakt fandt vi frem til en løsning. Ieva, vores underviser, som... Toon meer
WeMarket får min varmeste anbefalinger som arbejdsplads (og specielt på den faglige del). Tag endeligt fat i disse gutter, de ved hvad de laver med hensyn til Google, Facebook, Instagram og em... Toon meer
At MIIEGO we are very satisfied with WeMarket. They have professional approach and skilled team. They don’t waste your time with long talks but rather present the solution on your problem an... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Et marketingbureau med speciale i e-handel, hvor forretningsforståelse & erfaring gør forskellen, når vi dagligt hjælper hundredevis af ambitiøse e-commercere, wholesalere og producenter med at sælge flere varer online i Danmark, Europa og hele verden.
Contactgegevens
Strøget 38-40, 7430, Ikast, Denemarken
- 71993474
- hej@wemarket.dk
- wemarket.dk
De gutter vil fremad
Der er så meget power bag wemarket. Har haft stor gavn af deres kompetencer.
Ydelser af høj kvalitet leveret med indlevelsesevne og engagement
En stærk samarbejdspartner med kompetente og engagerede medarbejdere, der leverer ydelser af høj kvalitet.
Gang på gang bliver jeg imponeret over den indsats, der lægges for dagen; - WeMarket formår virkelig at holde fokus på kundens behov.
Der er ingen tvivl om, at vores samarbejde med WeMarket omkring onlinemarkedsføring øger vores synlighed.
Et firma med dygtige ansatte, som holder hvad de lover
Jeg vil helt klart bruge dette firma igen.
Fantastisk arbejdsplads og virkelige dygtige til online marketing
Tag endeligt fat i disse gutter, de ved hvad de laver med hensyn til Google, Facebook, Instagram og email-marketing.
Her får du som kunde et bund ærligt og professionelt bureau, som nok skal give "value for money".
En kompetent, nytænkende og fremtidssikret god investering.
En virksomhed med dygtige folk på alle poster. Der bliver arbejdet super effektivt og der bliver leveret noget for pengene.
Jeg er overbevist om, at vi på sigt vil få stor gavn af det arbejde der er lavet i samarbejde med WeMarket.
Effektiv og kompetent virksomhed
Wemarket har hjulpet os med at synliggøre vores events gennem online medier. De er hurtige til at få løst opgaver, og er altid til at komme i kontakt med, hvis der skulle opstå problemer.
Mvh
Rune Christiansen
NetParty Herning
Dygtige, hurtige, effektive…..
Har samarbejdet med disse gutter i over et år, til stor gavn for firmaet. Er der altid, reagerer hurtigt, og det de gør virker. Dyb respekt.
Wemarket har styr på tingene...
Vi kan varmt anbefale Wemarket til seo, google og ikke mindst Facebook.
Efter vi begyndte med dem blev vi meget mere synlige og vores omsætning steg med mange %.
Hvis du har en online virksomhed, skal du vælge Wemarket :)
Vh
Byoh.dk
Kompetente og kvikke. Brugt dem i flere år - kan klart anbefales.
Jeg har brugt WeMarket som leverandør i flere år, både til sparring og til at udføre konkrete opgaver indenfor online marketing. De er kompetente og professionelle, rigtig gode til at sætte sig ind i mine behov, og så er de virkelig kvikke til at få opgaverne løst.
Verdensklasse
WeMarket kan deres kram. Anbefaler dem gerne til alle :-)
WeMarket leverer varen.
Jeg har brugt WeMarket i forbindelse med annoncering på Facebook - og har fra start til slut været meget tilfreds med samarbejdet. WeMarket består af dygtige og sympatiske mennesker, som virkelig kan deres kram. Kan kun anbefales.
Fokus på resultater
Vi bruger WeMarket som samarbejdspartner vedr. Google Adwords annoncering og facebook-annoncering. De har vedvarende fokus på resultater for vores kunder - og samspillet mellem deres og vores kompetancer virker fantastisk godt.
Seriøs, dytige og virkelig kompetent webbureau.
Vi har hos my-beauty brugt Wemarket i efterhånden et godt stykke tid. Hos Wemarket er de ALTID klar på at hjælpe pr. telefon selv ved spørgsmål som måske normalt ikke altid vedrør dem. De er søde, dygtige og virkelig kompetente folk - Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger herfra.
Nærværende og kompetente!
Jeg har brugt Wemarket i forbindelse med Facebook og Google. Jesper og Thomas er både kompetente mht. til at supportere og guide i den del af den online tilstedeværelse der kræver annoncering. Samtidigt har de begge to en rigtig god evne til at læse Deres kunder og de behov der gør sig gældende. Som Marketingsansvarlig hos SmartWeb kan jeg kun igen og igen anbefale Wemarket og vil helt sikkert være tryg ved tanken om at de ikke er længere væk end et telefonopkald.
Effektive, professionel og altid på pletten til at hjælpen!
Jeg er stor fan af wemarket.dk og Thomas Haurum, som har lavet et fremragende stykke arbejde for mig. Han er dygtig, professionel, ærlig og opdateret. Han smider altid lige et godt sociale-medier-insider råd med på vejen, og de råd har virkelig båret frugt på vores sociale medier. Jeg har brugt wemarket.dk til sociale medier, annoncering, konkurrence-app, instagram m.m. og det har bare spillet det hele. Skulle der være tidspunkter hvor det ikke har gjort det, så er det ikke gået mange sekunder før den fejl er rettet. Jeg kan kun anbefale wemarket.dk!
Lees meer over geverifieerde reviews.