Meget god oppfølgelse ang. vareforsendelsen. Varen kom akkurat som forespeilet og avtalt. Meget fornøyd med produktet, en Bosch stålkomfyr med induksjon. Meget god og pen å se på. Varen var mange tuse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God pris og service. Selv om jeg først bestilte feil høyde på Siemens IQ 500, oppvaskmaskin, fikk jeg samme modell med rett høyde og ny runde med inn bæring og installasjon uten tillegg i pris. Kvali... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte levering på en gitt dato som de oppgir som første leveringsmulighet, men på den angitte dato er ikke en gang varen sendt fra lager i Danmark. Varen kom så sent at jeg like gjerne kunne kj... Toon meer
Jeg har ikke fått testet den enda, men den er lettvektig og det står jo at den burde vaskes m.m før bruk. Jeg trenger hjelp med å løfte/dytte sofaen av teppet uten å lykkes. Teppet stinker urin. Sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering
Geschreven door het bedrijf

Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hei, veldig mye meldinger på levering, først 18.mai så 15.mai og så 19.mai. Da fikk jeg en melding rundt kl.11 den 19. mai at varen ble levert om 15-30 minutter. Meldingen hadde jeg ikke sett med det samme da jeg underviste på jobb. Prøvde å ring uten svar. Sendte da melding ca.11.30 om at jeg var på jobb og hjemme fra 14.30. Hørte ingen ting, fikk så melding om å hente pakken på et hentested noe som er vanskelig for en gammel dame når den er 24 kg. Her burde jeg ha fått et alternativt i løpet av dagen .
Gode priser på kvalitetsvarer. Lett å komme til kundeservice og levering som avtalt.
Trekker ei stjerne fordi tørketrommelen vi bestilte ikkje kunne leverast. Fekk valget om vi ville heve kjøpet eller bytte til eit anna merke. Vi valgte eit anna merke. Trommelen vi fekk tilbud om hadde ein høgare utsalgspris enn den vi hadde bestilt, det sjekka eg hos Elkjøp og Scousen, sjølvsagt utan at eg måtte betale meir.
Tørketrommelen blei levert på døra til avtalt tid. Godt fornøyd,.
Jeg er utrolig fornøyd med både produktet og handelen! Dette er faktisk butikken jeg alltid velger når jeg skal kjøpe hvitevarer. De leverer hver eneste gang. God service, hyggelige og hjelpsomme ansatte, konkurransedyktige priser og ikke minst rask levering. Det gjør hele kjøpsopplevelsen enkel og trygg.
Kaffemaskinen har virkelig falt i smak hos meg som drikker mye kaffe til daglig. Den er både brukervennlig, rask og lager skikkelig god kaffe. Perfekt både til hverdags og når man vil unne seg en ekstra god kopp. Veldig fornøyd med kjøpet, og anbefaler både produktet og butikken på det varmeste!
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min hos Whiteaway. Kundeservicen var hyggelig, profesjonell og hjelpsom fra start til slutt. Leveringen gikk raskt og produktet var akkurat som beskrevet.
Jeg satte spesielt pris på den gode kommunikasjonen og hvor seriøst de tok kunden. Anbefales virkelig😊
Rask og problemfri levering. Gode priser sammenlignet med andre også. Ville absolutt handlet her igjen!
God pris,og hurtig levering. Og svært oversiktlig nettside
Det ble rot med klarna og betaling. Snakket med en veldig hyggelig dame på kundeservice hos dem, som ordnet opp raskt. Var litt rot med levering av varen, men det var ikke butikken sin skyld. Det var firma som leverte varen. Sjåføren som leverte var hyggelig og blid.
Enkel nettside kjøpeopplevelse. Hurtig ekspedert, god pris, og meget raskt håndtert og avsendt slik at varen kom på rekordtid!
Jeg viser til bestilling med levering til avtalt tidspunkt, hvor det ble betalt et tillegg for dette.
Leveransen ble ikke levert som avtalt, og det ble heller ikke gitt noen forhåndsinformasjon om forsinkelsen. Som følge av dette måtte vi avlyse planer og vente unødvendig på leveransen.
Jeg anser dette som mislighold av avtalen, og ber om at ekstrakostnaden for levering til fast tidspunkt refunderes i sin helhet. Men de tatt ikke ansvar.
Bør kanskje sende saken til Forbrukerrådet.
Raskt fraktog fin produkt, stor og mer enn nok for meg
Løsningsorienterte når de ikke klarte å levere de opprinnelig bestilte varene; fikk bedre produkter uten å måtte betale mer🙏🏽
Styr unna! Bestilte en platetopp på tilbud. Ble oppringt om jeg ikke heller ville ha en annen platetopp. Senere viste dette seg å være fordi utluftingstilbehøret som trengtes plutselig ikke var på lager og det var utgått. Det ville de ikke si. De var ikke behjelpelig med å skaffe nytt tilbehør. Og var også pågående når de ville prakke på meg en annen platetopp som ikke hadde passet i et gammelt hus uten ventilasjonsanlegg.
Veldig hjelpsom kundeservice. Rask levering. Beste priser.

Antwoord van Whiteaway
Ekstremt kjappt levert og veldig enkelt å bestille varer derfra.

Antwoord van Whiteaway
Bestilte 3 stk luftrensere (Philips AC1715/10). Forsendelsen kom raskt og var forsvarlig pakket.
Veldig bra med leveringsalternativ til pakkeboks, så vi kunne hente når det passet oss best.

Antwoord van Whiteaway
Enkelt å få tak i kundeservice når jeg trengte å legge til opplysninger ang levering.