Whiteaway Reviews

1.407
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god oppfølgelse ang. vareforsendelsen. Varen kom akkurat som forespeilet og avtalt. Meget fornøyd med produktet, en Bosch stålkomfyr med induksjon. Meget god og pen å se på. Varen var mange tuse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og service. Selv om jeg først bestilte feil høyde på Siemens IQ 500, oppvaskmaskin, fikk jeg samme modell med rett høyde og ny runde med inn bæring og installasjon uten tillegg i pris. Kvali... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte levering på en gitt dato som de oppgir som første leveringsmulighet, men på den angitte dato er ikke en gang varen sendt fra lager i Danmark. Varen kom så sent at jeg like gjerne kunne kj... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått testet den enda, men den er lettvektig og det står jo at den burde vaskes m.m før bruk. Jeg trenger hjelp med å løfte/dytte sofaen av teppet uten å lykkes. Teppet stinker urin. Sk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.407)

164 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Handelen gikk fint

Handelen gikk fint på nett. Greit med oppdateringer om når varen var «pakket» og holdt tiden for levering samt sjåfør som ringte i forkant samme dag ved levering. Produktene er vi så langt meget godt fornøyd med👍

3 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en vare og betalte og…

Bestilte en vare og betalte og bestillingen ble behandlet samme dag og det ble opprettet sending hos Posten . En uke etter er sendingen fremdeles ikke innlevert posten . Ringte for 2dager siden og de lovte sjekke og ringe meg i går . Jeg ringte og purret i dag og de svarer bare at de skal sjekke og jeg skal få svar i morgen … hadde jeg visst at det var så mye rot hadde jeg heller kjøpt direkte i butikk ! Dette er altfor dårlig ! De har leveringstid 1-7 dager , men denne varen er ikke engang innlevert til Posten !

8 juli 2026

Dårlig kundeopplevelse

Ba om hjelpe til å kjøpe kombiskap og oppga skapet jeg har for å være sikker på at det nye ville passe. Det gjorde det ikke.
Ba om refusjon for 15 dager siden, det har fremdeles ikke kommet.
I tillegg ble jeg lovet oppfølging og tilbakemelding, men to ganger fulgte de ikke opp det de lovte.
Jeg er skuffa, og vil ikke anbefale disse til noen.

22 juni 2026

Veldig fornøyd kunde

Alt fungerte som det skulle. Bestilling ,betaling og levering. Ble oppdatert underveis. Hyggelig person som ringte og spurte hvor kolli skulle settes ut fra leverings kriteriene. 😁

23 juni 2026

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på.
Vi er glade for å høre at alt fungerte som det skulle, og at du var fornøyd med både oppfølgingen og leveringen. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen. Ha en fortsatt fin dag! 😊

Rask tilbakemelding og levering

Rask tilbakemelding og levering. Alle ledd i handelen var meget bra, anbefales

22 juni 2026

Hei Camilla,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det setter vi stor pris på å høre. Vi er glade for at du er fornøyd med kundeservicen vår, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved neste anledning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og raskt levert

25 juni 2026

Hei Sven,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

God og profesjonell kundeservice

Alltid utrolig god og profesjonell kundeservice. Jeg har handlet her ved flere anledninger, og kommer til å fortsette med det.

24 juni 2026

Hei Ida,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på å høre.

Raskt og billig

Raskt og billig, gode produkt😁

24 juni 2026

Hei Oddvar,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille. Varen kom fort. Og veldig god kvalitet på grillen jeg bestilte.

16 juni 2026

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at bestillingen var enkel, leveringen var rask og at du er fornøyd med kvaliteten på grillen.
Håper du får mange gode grillopplevelser fremover!

Rask levering (virkelig)

Rask levering (virkelig), hadde en annen farger på produktet enn alle andre (mye finere farger hos whiteaway), rimelig pris på tilbud iallfall, mens alle andre tar skamhøykpris på luftfilteret jeg kjøpte (coway 150)

19 juni 2026

Hei!
Takk for tilbakemeldingen – dette var nesten så raskt levert at selv Fleksnes hadde rukket å bli imponert (og litt mistenksom). Vi er glade for at både pris, levering og produkt falt i smak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The comunicate was very good with all…

The comunicate was very good with all people i contact and I get the best help i need

12 juni 2026

Hi Reham,
Thank you for your kind feedback! We are very happy to hear that you experienced good communication and received the help you needed. We truly appreciate you taking the time to share your experience.

Kind regards customer service, Whiteaway

Bestilte vare 28.05....

Bestilte vare 28.05....
Skriver dato 11.06.
Varen har enda ikkje komt!
Ingen kommunikasjon ang dette

11 juni 2026

Hei Mette,
Hei, og takk for at du sier ifra. Vi beklager at varen din ikke har kommet innen forventet tid, og at du heller ikke har fått informasjon underveis. Det er ikke slik vi ønsker at kundeopplevelsen skal være.

Vi forstår at dette er frustrerende, og vi tar saken videre for å sjekke status på bestillingen din og forbedre kommunikasjonen fremover.
Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Merd vennlig hilsen kundeservice, Whiteaway

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og effektiv handel og god pris

9 juni 2026

Hei Wenche,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris tilbakemeldingen og håper å kunne hjelpe deg igjen neste gang du trenger nye hvitevarer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget fornøyd med kjøpet og rask…

Er meget fornøyd med kjøpet og rask levering

29 mei 2026

Hei Omar,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på anbefalingen og håper å kunne hjelpe deg igjen neste gang du trenger nye hvitevarer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når man kjøper ett produkt på de…

Når man kjøper ett produkt på de vanlige butikkene som Elkjøp og Pawer så har man open kjøp på 30 dager så kan levere tilbake produktet uten fratrekk i prisen. Men ikke her. Her blir det fratrekk 40-60%. Produktet holder ikke mål.

2 juni 2026

Hei Mihaela,
Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at dette oppleves frustrerende, og beklager at vilkårene ikke har møtt forventningene dine.

Vi følger gjeldende betingelser for retur og åpent kjøp, og brukte varer har gjerne en verdiforringelse.
Vi tar likevel med oss din tilbakemelding videre i arbeidet med å forbedre både informasjon og kundeopplevelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det tok fryktelig lang tid å få varene…

Det tok fryktelig lang tid å få varene levert. De forsøkte også å få meg til å bytte varer underveis til ukjente merker som de mente var mye bedre enn Siemens, som jeg hadde valgt. Meget dårlig total opplevelse. Heldigvis kjøper man ikke hvitevarer så ofte

28 april 2026