Whiteaway Reviews

1.407
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god oppfølgelse ang. vareforsendelsen. Varen kom akkurat som forespeilet og avtalt. Meget fornøyd med produktet, en Bosch stålkomfyr med induksjon. Meget god og pen å se på. Varen var mange tuse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og service. Selv om jeg først bestilte feil høyde på Siemens IQ 500, oppvaskmaskin, fikk jeg samme modell med rett høyde og ny runde med inn bæring og installasjon uten tillegg i pris. Kvali... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte levering på en gitt dato som de oppgir som første leveringsmulighet, men på den angitte dato er ikke en gang varen sendt fra lager i Danmark. Varen kom så sent at jeg like gjerne kunne kj... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har ikke fått testet den enda, men den er lettvektig og det står jo at den burde vaskes m.m før bruk. Jeg trenger hjelp med å løfte/dytte sofaen av teppet uten å lykkes. Teppet stinker urin. Sk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.407)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rask levering

Rask levering, flott å kunne allerede ved bestilling og kjøp avtale dag for leveransen!

28 augustus 2026

Hei Ove,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Det er flott å høre at du er fornøyd med den raske leveringen og at du satte pris på muligheten til å avtale leveringsdag allerede ved bestilling.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, priser og leveranse.
Anbefales.

18 augustus 2026

Hei Kjell,
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😊 Det er utrolig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både kundeservice, priser og levering.

Takk for anbefalingen og for at du valgte Whiteaway.

Do it yourself-installasjon

Betalte 3500 for installasjon av oppvaskmaskin. Da de skulle installere, manglet de en del for å koble alt riktig, så de ba meg installere resten selv. Det viste seg at denne kostet 50 kroner på Biltema. Men det er selvfølgelig forståelig at de ikke hadde dette. Å ha en beholdning av slike dingser klart for de tilfellene hvor alt ikke passer ut av boksen, kan fort blir veldig dyrt, og ikke minst skape plassmangel i varebilen deres.

23 juli 2026

Hei,
Takk for en nyansert tilbakemelding. Vi forstår godt at det var uheldig at montøren manglet en nødvendig del for å fullføre installasjonen, selv om vi setter pris på forståelsen din rundt dette.

Vi beklager ulempen det medførte, og tar tilbakemeldingen med oss videre.
Ta gjerne kontakt med kundeservice for å oppklare hvilken del dette var og omfanget rundt det.

ALDRI MER!

Dessverre er det ikke mulig å gi 0 stjerner. Varslet leveringsdato ikke overholdt. 1 måned leveringstid for angivelig lagervare. Ekstrem overpriset retur: Kr 499,- for en pakke med 1,0 kg!!!
Aldri mer!

14 augustus 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at den varslede leveringstiden ikke ble overholdt, og at du måtte vente så lenge på en vare som var oppgitt som lagervare.
Beklager at opplevelsen totalt sett ikke svarte til forventningene dine.

God kundeservice

God kundeservice, flott komfyr. Noe treg leveringstid.

12 augustus 2026

Hei Bjørn,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Det er godt å høre at du er fornøyd med både kundeservicen og den nye komfyren. Vi beklager samtidig at leveringstiden ble noe lengre enn forventet, og setter pris på forståelsen.

veldig bra & biligt ++++++ ++++++

13 augustus 2026

Hei Frode,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Veldig godt å høre at du er fornøyd med både prisene og opplevelsen hos oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Mottatt returnert produkt

Produktet jeg mottok viste seg å være et returnert produkt. Dette er informasjon jeg mener jeg burde ha blitt opplyst om på forhånd.

4 augustus 2026

Hei Aurel,
Takk for tilbakemeldingen, dette er en systemsvikt som vi beklager på det sterkeste.
Vi tar tilbakemeldingen på alvor og beklager ulempen.

Rask levering,godt innpakket

Rask levering,godt innpakket . fornøyd med varene

6 augustus 2026

Hei Klementina,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen, emballeringen og varene.

Takk for at du valgte Whiteaway.
Mvh kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kommer dessverre aldri til å handle av…

Kommer dessverre aldri til å handle av dere igjen. Varen er ikke levert og det har gått 5 uker. Ikke fått respons på e-post, med spørsmål om når levering er planlagt. Har heldigvis betalte med Mastercard og kan stoppe betalingen.

6 augustus 2026

Hei Arild,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager på det sterkeste at du har ventet så lenge på varen, og ikke fått svar på henvendelsen din. Dette er selvfølgelig ikke den oppfølgingen du skal kunne forvente fra oss.

Vi forstår godt frustrasjonen din og beklager at vi ikke har levert den kundeopplevelsen du forventet.

Rask levering

Rask levering, vare var som forventet og til pen pris, eneste minus var oppførselen til sjåføren som var uhøflig oc forsøkte å innhente ekstra penger for innbæring.

29 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gorenje DHNE82

Kjøpte en tørketrommel som skulle ta 8 kg tøy , men det viste seg at selve trommelen var mindre en vanlig. Det sto det ikke noe om på nettsiden deres. Det er ikke greit når du må tørke sengeklær i to omganger.Visst vi tørket sengetøyet allt på en gang som er normalt ble sengetøyet krøllete ., skjønner jo nå hvorfor for liten trommel . Har hatt Gorjenje trommel før også ikke noe problem . Jeg mener Whiteaway skulle ha opplyst dette på nettsiden.Tørketrommelen er ubrukelig tar nok 8 kg men krøllete tøy blir det. Kansje beregnet på en person😆 . Dem nekter å ta den i retur eller bytte mot en annen tørketrommel. Har handlet mye på Whiteaway og Skousen samme firma.Kommer nok til å slutte og handle der.

22 mei 2026

Hei Vidar,
Takk for den utfyllende tilbakemeldingen. Vi beklager at tørketrommelen ikke har svart til forventningene dine.
Vi beklager samtidig at du ikke opplevde å få en god løsning da du tok kontakt med oss. Takk for at du deler erfaringen din – den er verdifull for oss i arbeidet med å forbedre kundeopplevelsen.
Mvh kundeservice

Fraværende service

Vi mottok et dyrt og avansert kjøleskap/frys for en uke siden. Det har en feil på elektronikken som gjør at det endrer temperatur ca hver time hele døgnet og det har over 200 feilmeldinger så langt. Fryseren står gjerne innstilt på 7 grader om morgenen... Likevel ber de meg å vente i 3 uker på service!!! Holder på å bli tullete!

24 juli 2026

God opplevelse som alltid

Bestilte ny oppvaskmaskin, den kom ila 3 dager (!). Raske og proffe som alltid, og ikke minst markedets beste pris. Det er en grunn til at jeg alltid går til Whiteaway.

23 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med både produktet og…

Veldig fornøyd med både produktet og leveringen! Rask levering. Kombikjøleskapet kom som avtalt, og sjåføren ringte i god tid før ankomst. Selv om leveringsadressen var ute på brygga på øya, gikk alt helt problemfritt. Fantastisk service, hyggelig sjåfør og en veldig god opplevelse fra start til slutt. Anbefales!

22 juli 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.