Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!
Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍
WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Toon meer
Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg j... Toon meer
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nu 4 jaar op rij besteld bij deze partij. Eerste jaar was alles goed. 2e jaar zaten er een mannetje, een hermafrodiet en verschillende planten tussen terwijl er 1 soort besteld was. Heb dit toen aangenomen als een incidenteel probleem en er geen werk van gemaakt
Vorig jaar weer verschillende planten die opkwamen ( van 1 soort) en hier toen wel werk van gemaakt. Als oplossing gaven ze aan dat ik nieuwe zaden uit mocht zoeken. Maar verder werd er in ingegaan op het probleem.
Dit jaar helaas weer een mannetje tussen mijn bestelling terwijl de eerste reactie van de klantenservice is, dat kan niet, het zijn feminized zaden. Uiteindelijk na sturen van de foto’s gaf hij ook aan dat het een mannetje was, met weer als oplossing zoek maar een nieuw zaadje uit. Dit is natuurlijk geen fatsoenlijke oplossing omdat er veel meer kosten gemaakt worden aan potgrond en voeding, om nog maar te zwijgen over de tijd die het kost om een plant te groeien en de invloed die het heeft op de rest van de planten/oogst. Ik heb aangegeven dat er een structureel probleem is bij hun zaadveredeling, maar meneer doet dit af als; we hebben in de afgelopen 19 jaar maar 10 klachten gehad dus er is geen kwaliteitsprobleem en we gaan er niets mee doen.
Wel heel toevallig dat ik dus al 3 jaar na elkaar problemen ondervind met de kwaliteit van hun (huismerk) zaden.
Slechte oplossing dus, en ik bestel mijn zaden volgend jaar wel ergens anders. Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf en ook niet in hun klantenservice.
Edit; meneer kan geen kritiek verdragen zoals hieronder te zien is. Gisteren had hij maar 10 klachten ontvang en nu opeens maar 5. Tevens is deze meneer ook op de hoogte had ik ook vorig jaar een klacht heb ingediend wegens opkomen van verschillende planten. Ook wordt er nu opeens de oplossing die hij aanbood ingetrokken zonder overleg. Geeft wel aan met wat voor bedrijf we te maken hebben helaas. Zeer onprofessioneel.
Edit 2; nadat ik via de mail heb gevraagd waarom de oplossing is ingetrokken geeft meneer aan dat hij niet weet hoe hij mij tevreden moet maken (de klacht serieus nemen zou al helpen) speelt hij ook de zielige kaart; ik ben ook maar een man met een gezin die een bedrijf probeert te runnen. Ook legt hij de schuld van de mannelijke plant opeens bij mij ( wat onmogelijk is want dat is vastgelegd in de genetica in het zaadje) en krijg ik een blok omdat hij mij onredelijk vind. Terwijl ik in alle mail verkeer en ook hier professioneel ben gebleven, ik benoem alleen de feiten. Maar blijkbaar is dat moeilijk en confronterend om onder ogen te komen.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Ik heb hier vaker besteld, altijd zonder problemen binnen 2 a 3 dagen geleverd. Goed sterk zaad. Mooie oogsten. Ik ben tevreden

Antwoord van Wietzaadjes.nl
van de 12 zaadjes komen er maar 7 uit waarvan 2 al na 2 weken topjes aanmaken , 2 blijven klein , 3 die groeien een end weg zonder na 5 weken toppen aan te maken kortom deze zaadjes zijn gewoon rotzooi ( al vanaf corona tijd gingen de zaadjes bergafwaarts ).Je besteld hier dure zaadjes die vervolgens gewoon troep zijn daarna na contact opnemen mag je goedkope huismerk zaadjes ervoor terug in de plaats kiezen net alsof je een snelle audi tegen een polo ruilt kortom je kan net zo goed vogelzaad kopen ipv zaadjes op deze site waar je moeite aan verspilt met voeding, potgrond etc.
De goede reviews komen omdat je in de eerste instantie waardeloze zaadjes krijgt en na klagen snel een vervangend huismerk krijgt waarvan je denkt dat het dan wel in orde is maar niets is minder waar !

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Er was een gekozen product niet op voorraad prima opgelost zeer tevreden. Goede communicatie vanuit Tim

super goede zaden 100% opkomst en prima service dik tevreden

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Prima prijzen en goede kwaliteit!
Snel geleverd.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Ik ben zeer tevreden en ze hebben goede service

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Bestellingen komen altijd snel aan en de kwaliteit is erg goed!
Laatst is er een incident geweest waardoor ik contact heb moeten opnemen met de klantenservice. Dat verliep erg vriendelijk en ik ben zeer snel geholpen :)

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Voor het eerst bij Wietzaadjes.nl besteld. Een zeer ruime keus aan zaadjes. Een overzichtig webshop en makkelijk door te komen. Bestelling vlot afgehandeld, goed verpakt en snel bezorgd. Zeker een aanrader

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Ik ben zeer tevreden over wietzaadjes.nl De site is erg betrouwbaar en snel in het leveren van hun produkten. De kwaliteit is gewoon top en de communicatie met hen is heel erg goed. Niks negatiefs te vermelden. Ik heb al vaker op andere site's soortgelijks bestelt maar wietzaadjes.nl is wat mij betreft echt het beste.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Goeie zaak, veel keus ! Klantenservice ook dik in orde.
Goede service, hele goede communicatie! Goede kwaliteit! Zou hier zo weer bestellen!
Heb hier nu al meerdere keren besteld en ben altijd als te vrede klant geëindigd en met zeker niet van plan om van handelaar te wisselen. Zeker aan te raden💯💪👍

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Al sinds jaar en dag een goede webshop met uitgebreid aanbod. Snellere verzending dan de webshops van de zadenbanken en vaak voor dezelfde (of zelfs goedkopere) prijs.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Goede service klantvriendelijk bestelling komt altijd netjes binnen met een leuke sticker erbij om op te plakken

Super goede service
Als iets met seeds is niet uitkom lossen ze netjes op top zoals het hoort nette site en service

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Site goed overzichtelijk, ontzettend veel keus (voor de leek wat lastig navigeren tussen al dat lekkers) Makkelijk besteld, Snel geleverd.
Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord!
Top!

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Naast mijn bestelling mocht ik ook nog een gratis zaadje uitkiezen :-)