Ik had een klacht. En er werd binnen 5 minuten gereageerd, ik kreeg een duidelijke uitleg en heldere communicatie van Tim, wat een op bedrijf. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!
Super geweldige service.Antwoord binnen het uur op zondag( had ik zeker niet verwacht). Zonder moeilijk te doen meteen een super voorstel gedaan.👍
WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 1... Toon meer
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
9 zaden aangeschaft 4 redden het niet.
Na contact opgenomen te hebben ben ik keurig geholpen en is mijn probleem is direct opgelost.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Erg ontevreden. Heb in totaal 6 zaadjes gekocht waarvan er maar 1 uit kwam. Ik kweek al 15 jaar.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Had een paar x een zaadje dat niet uit kwam en heb ze benaderd. Ze hebben dit top opgelost. Koop er al jaren thnx ook voor de goede service. Alle soorten verkrijgbaar. Snelle reactie via mail. Top bedrijf!

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Had een bestelling gedaan waarbij de 3 zaden van seedsockers niet opkwamen. Klantenservice pakt dit echt perfect op, kan menig bedrijf nog wat van leren !

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Ik bestel al jaren bij Wietzaadjes.nl en ben telkens weer supertevreden. De Kwaliteit van de zaden is top, vind zelf dat de huismerkzaden het vaker beter doen dan de "grotere namen". De levering is altijd discreet en vlot, en de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart mijn bestellingen blijf doen. Absolute aanrader!

Antwoord van Wietzaadjes.nl
1 van de 2 niet ontkiemt, dan krijg je een huiszaadje, wat al geen service is, deze is ook niet ontkiemt. Slechte zaak, hier koop ik niks meer, dure groep. Op zoek naar een beter adres

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Altijd super geholpen door Wietzaartjes.nl! De service is snel, de kwaliteit is top, en ik ben nog nooit teleurgesteld. Je merkt echt dat ze weten wat ze doen. Altijd vriendelijk, meedenkend en klaar om te helpen. Echt een aanrader — ze doen het gewoon goed!
Zeer vriendelijke klantenservice die betrokken is met je probleem en groei. Al mijn zaadjes komen nu van Wietzaadjes.nl ;)
Erg goeie klantenservice en snel contact
Na het niet uitkomen van twee zaadjes kreeg ik twee nieuwe zaadjes cadeau die al mooi beginnen te groeien
Top geregeld
Zeker een aanrader!

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Goede klantenservice! Veel keuze en fijn bedrijf.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Heel goed arsortiment, betrouwbaar, snelle levering. Zeer goede klantenservice, bij problemen of vragen heb je binnen no time antwoord terug en het word meteen netjes afgehandeld. Klasse
Eerlijke echte site voor al je benodigdheden. Tot nu toe altijd netjes en snel geleverd en geen klachten. Erg goede persoonlijke klantenservice en altijd netjes en snel geholpen. Ik raad het aan!
Behulpzaam, snel antwoord op vragen. Al vele jaren te niks klagen.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Er waren een aantal zaadjes niet uitgekomen. Uiteindelijk contact met bedrijf gehad, en prima opgelost.

geen goede zaden he er 12 besteld 5 uitgekomen koop hier nooit meer wat

Antwoord van Wietzaadjes.nl
Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg je van ons een tegoedbon. Gaan we natuurlijk niet doen aangezien de lol er van af is. Helaas nu inmiddels de nodige aanmaningskosten. Dus nu maar voor laten komen bij de rechter, waar we met de annuleringsbevestiging kunnen laten zien dat we niet hoeven te betalen.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
WietzaadjesNL Is 100% Betrouwbaar, en een hele fijne webshop! Ik begrijp de negatieve reviews hier echt niet ( Of het zijn concurrenten die het bedrijf negatief willen neerzetten?)
Mijn ervaring is in 1 woord "Geweldig"!
Echt top service! En wat het ontkiemen betreft, het zijn gewoon geweldige zaden en het is ook gewoon een natuurproduct en iets wat je nauwkeurig moet doen. Ook de Huismerk zaden zijn gewoon hele goede kwaliteit genetica , ze weten echt wat ze doen. Afgelopen week weer zaden besteld en 1 dag later al binnen met gratis zaad en merchandise, echt top!
Ga zo door Wietzaadjes.nl T(im)eam ;-)
Pieter Klein spr.

Antwoord van Wietzaadjes.nl
5 wietzaadjes besteld, 6 tot 8 weken van zaad tot oogst, we zijn nu ruim 10 weken verder, en het duurt nog wel 2 weken hoop ik voor dat ze klaar zijn. Speciale cbd zaadjes besteld, maar weet niet wat ik nu heb gekregen. Maar ze doen niets en zeggen, je hebt toch wiet? Dit deugt niet en ga over naar een andere leverancier. Ze hebben gereageerd op de review, waar ze vertelde dat ze wat aangeboden hadden. Schandalig als dit zo was had ik het geaccepteerd, zie de watsap berichten

Super tevreden
Heb sinds kort de autoflower variant ontdekt.
Geeft grote flexibiliteit je kunt later in het seizoen nog beginnen
Ideaal ! ook voor meerdere oogsten per jaar.
Rudolf