ook ik was in de veronderstelling bij een Nederlandse website te bestellen. Kocht 3 weken geleden dag op dag telkens 1 camera. Netjes meteen betaald. Ik kreeg ook telkens meteen trac en trace codes,... Toon meer

Oplichters; €28 douanekosten wordt vergoed zeggen ze, maar betalen ho maar. € 10 euro te goed bon wordt later aangeboden, maar bij een volgende zending mag je eerst weer afrekenen met de douane. Klant... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verkoop van camera's.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goede service teceye

Camera's besteld dit ging fout ,mijn schuld waren bekabeld .ik heb teceye opgebeld en zeiden we sturen nieuwe WiFi Camera's op ,ik moet zeggen ze hebben goede service en waren uiterst behulpzaam ,mocht ik in de toekomst weer Camera's nodig hebben bestel ik ze weer bij jullie.

1 juli 2024

Opgelicht! niks kopen het zijn dieven.

Ook ik ben opgelicht. nu anderhalf jaar geleden camera besteld en nooit ontvangen. ik heb ondertussen meer dan 10 email verzonden. vanaf juni 2020 word ik volledig genegeerd. Ook ik ga bij de politie melding maken van oplichting en fraude.

28 januari 2021

Waarschuwing voor wifi-camera.nl en nason.nl

Waarschuwing: wifi-camera.nl ( intussen alweer overgegaan in nason.nl ) zijn oplichters!! Na betalen en heel lang wachten eindelijk een -defecte- camera ontvangen. Teruggezonden naar een zogenaamd repair-adres, en hiervoor opnieuw kosten gemaakt. En het moet ook nog eens via de douane omdat de spullen uit een verwegistan-land komen zonder dat het bedrijf de invoerrechten voldaan heeft. Na veelvuldig contact en evenzovele beloften nog steeds geen camera en ben intussen een jaar verder.
En de recensies op hun website? Allemaal zelf geschreven en verzonnen; 5000 tevreden klanten? Laat me ff lachen!!

28 september 2020

Bedankt voor je aankoop!

Bedankt voor je aankoop!
Hallo A.m., we zorgen ervoor dat je bestelling gereed is voor verzending. We zullen je op de hoogte stellen wanneer deze is verzonden. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 9 tot 15 werkdagen.

Maar helaas nooit iets ontvangen maar wel betaald

OPLICHTERS

26 september 2020

Ik heb bij SpiderCam een camera besteld…

Ik heb bij SpiderCam een camera besteld die nooit is geleverd. Mail naar het bedrijf komt terug: adres bestaat niet meer. Kennelijk is men onder andere naam verder. Ik heb nu digitaal aangifte wegens oplichting gedaan bij de politie en ik adviseer meer mensen om dit te doen.

22 september 2020

Ook ik ben er ingestonken

Ook ik ben er ingestonken. In begin nog mailcontact, maar camera's ho maar. Eind januari besteld. De zending heeft wel een track en trace code gekregen, maar deze is tot op de dag van vandaag nog steeds onbekend bij de vervoerder. Gelukkig had ik met creditcard betaald, zodat ik met deze verzekering het aankoopbedrag retour heb ontvangen.

10 mei 2020

Camera is al defect

Camera is al defect, geen rekening gekregen. Invoerkosten zelf moeten betalen en nog steeds geen reacties op mail gehad

19 april 2020

WiFi-cam

Hi, volgens mij zijn ze nu weer online onder WiFi-cam.nl weet het niet zeker maar lijkt er erg op....bedankt voor het melden anders was ik er misschien ook ingestapt.

30 maart 2020

ik was van plan 4 stuks te bestellen

ik was van plan 4 stuks te bestellen, maar als ik zo de reviews ziet.....
-belachelijk lange levertijd
-geen/slecht email contact
veel voorkomende antwoorden: neem contact op met me via facebook, we balen zelf ook van de lange levertijden.

gast wat ben jij voor bedrijf?
doet alleen zaken via facebook berichten.

ik doe geen zaken via facebook, en verwacht bestellingen binnen 3 werkdagen thuis.
dus helaas, je bent niet de firma waar ik bestellingen ga doen, zeker gezien de slechte reviews. (52 en niet 1 is er positief)
8% slecht en 92% zeer slecht.

28 maart 2020

Camera Nooit ontvangen.

Camera is besteld, camera is betaald, nooit ontvangen. Bedrijf niet bereikbaar, beantwoorden geen mails. Riekt naar oplichting gezien de vele recensies. Kan nu niet meer bestellen, zijn waarschijnlijk gevlucht.

24 maart 2020

Besteld....niet ontvangen..

Besteld....niet ontvangen... na 4 wkn brief van de douane.....op emails word niet of nauwelijks gereageert...hoe gaan we die kosten terug halen???erg meewerkend zijn jullie niet en als je om je geld terug vraagt geven jullie al helemaal niet thuis!!!ongelofelijk hoe jullie met mensen omgaan....Ik ben mn geld kwijt dus ik zeg mensen hier nooit wat bestellen!!!!

5 maart 2020

Vreselijk!

Camera 1: werd door de douane weerhouden: kosten (40€) en alles zelf moeten regelen. De camera's worden niet vanuit Nederland geleverd maar rechtstreeks vanuit China. Dit zijn verboden praktijken daar de douaneformaliteiten (o.a. invoerrechten) op die manier ontdoken worden. Als het pakje dan ter controle wordt uitgepikt door de douane dan krijg jij een brief thuis van de douane en begint de lijdensweg.
Camera 2: besteld op 7/1, 2 maanden later nog steeds niets ontvangen.
Er wordt ook niet geantwoord op het contactformulier (nochtans beloven ze antwoord binnen de 2 dagen)
Verschrikkelijk gewoon!

3 maart 2020

Beetgenomen?

In oktober 2019 twee camera’s besteld, betaald, nooit ontvangen, nooit reactie op mijn mails.
Spijtig,
beetgenomen,
illusie minder.

Één ster is te veel! Nul sterren werkt niet.

21 februari 2020

Wacht al weken

Wacht al weken, nog niets ontvangen. Zij reageren niet op mail. Lijkt een grote oplichterij ... ik hoop uiteindelijk nog iets te horen.

17 februari 2020

Ik heb de camera's een viertal weken in…

Ik heb de camera's een viertal weken in gebruik, dit tot verleden week naar volle tevredenheid. Afgelopen week bleek 1 camera plots geen kleuren beeld en geen infrarood meer te geven, nachtelijke opnames zijn niet duidelijk. Beeld overdag alleen in zwart wit
Heb via de mail om een oplossing gevraagd maar helaas geen reactie tot nu toe.
Levering van de camera's heeft ruim 30 dagen geduurd, das best wel lang .

13 februari 2020

Ik heb het 27 december een wifi cam…

Ik heb het 27 december een wifi cam besteld en vandaag is 10 februari en heb ze nog altijd niet

10 februari 2020
Logo Wifi Camera

Antwoord van Wifi Camera

Volgens mijn informatie hebben wij vorige week een camera vanuit Nederland verstuurd en deze heb je dan ook al ontvangen!