Fantastische zaak met top producten en topservice. Als u het hier niet vindt dan zal je het nergens vinden. Mooie website, snelle levering met de glimlach! Proficiat aan hele van Bilsen team!
het is eigenlijk eenvoudig: je bestelt een wijnpakket -in mijn geval voor een bevriend echtpaar dat een huwelijksverjaardag vierde- ik wist echter niet dat ze die dag die ik had opgegeven voor be... Toon meer
Mijn Nederlands is niet zeer goed, ik zal het in frans zeggen : excellent contact, rapide et efficace, livraison ultra-rapide, très beau choix de vins, j'en recommanderai ! et merci pour les oeufs de... Toon meer
Deze zaak heeft mijn meerdere keren goed geholpen in de winkel. Nu ook op de chatfunctie. Ik had wat vragen over de smaak van verschillende wijnen kunnen stellen op de site en ben daarmee zeer vakkund... Toon meer
korvelseweg 45, 5025 JB, Tilburg
- 013-5321201
- info@wijnkoperijvanbilsen.nl
- wijnkoperijvanbilsen.nl
Geweldig
Geweldig! Vriendelijk, accuraat en ook nog wat verrassingen erbij!
Dank en tot ziens in de winkel.
Aanbod van prachtige wijnen
Aanbod van prachtige wijnen, fijne persoonlijke service en goede informatie op de website en bij de levering van de wijn.
Prima wijn van Van Bilsen!
Prima wijn, gewoon direct thuisgebracht! Stukje kaas erbij: leuke geste!
Van Bilsen, bedankt!
Super correcte service
Super correcte service
En zeer aangenaam verrast door de leuke attentie!
Dank hiervoor!
Snelle levering en nette afhandeling
Snelle levering en nette, adequate afhandeling.
Er bleken twee flessen port jammer genoeg niet op voorraad te zijn en dat heeft men op prettige, maar ook snelle manier goed afgehandeld.
Top service !
Top service !
Zoals altijd weer uitstekende service en genoten van de goede wijn.
Makkelijk te bestellen en zeer snelle en nette aflevering.
Op naar de volgende bestelling zou ik zeggen.
5 sterren score omdat ...
...ze op tijd leveren en klantgericht opereren juist als er iets niet helemaal goed gaat in de bestelling of levering. Top!
Veel lekkere betaalbare wijnen
Veel lekkere betaalbare wijnen. Ruim assortiment uit Italie. Prima service
Heel netjes geregeld !!
Heel netjes geregeld !!! wijn gekocht op webshop en geprobeerd , een topwijn !! Toen nog een doos opgehaald !!! Goed adres voor wijn te kopen !!! afz GerdJan
Helemaal verslaafd aan jullie heerlijke…
Helemaal verslaafd aan jullie heerlijke wijn en service!!
Heel netjes en professioneel om mij te…
Heel netjes en professioneel om mij te bellen over de keuze 2015 versus 2017 jaar ivm smaak. Zeer goed advies.
Netjes en zeer leuk verzonden
Snel verzonden, nette service. Lief handgeschreven kaartje erbij. Kaartjes per wijn met uitleg en een leuk receptenboekje. Bedankt!
Prima eerste bestelling
Prima eerste bestelling. Wijnen in het pakket zijn zonder uitzondering goed geprijst en erg lekker. Leuk kookboekje als presentje. Zeker niet de laatste beselling!
Alles goed en snel geregeld
Alles goed en snel geregeld. Hartelijk dank voor de attentie.
Snelle bestelling via de website
Snelle bestelling via de website. Nog snellere levering via post.nl m.a.w. Perfect! Doen we volgende keer weer zo!👍🏼
Goed advies en snelle levering.
Altijd prima.....
Mooie wijnen, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd een prima service! Cheers.
Top wijnen,snelle levering en een leuk…
Top wijnen,snelle levering en een leuk boekje met heerlijke gerechten.
TOP BEDRIJF