Love blankets: product is goed, wel duur, lange levertijd en ik mis wasvoorschrift. 09-03 een drietal love blankets besteld (3 voor €144,-). Direct een track and trace ontvangen en erachter gekome... Toon meer
Update: intussen wonder boven wonder toch mijn bestelling ontvangen. Helaas zonder verdere communicatie, dus zou nog steeds niet meer bij hen bestellen… Evenals blijkbaar alle anderen die besteld h... Toon meer
Bij Winkry streven we ernaar om aan al je winkelbehoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar trendy herenmode, stijlvolle damesmode, leuke gadgets, schattige kinderartikelen of praktische huisartikelen. Onze store is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten, een uitgebreid assortiment en een geweldige winkelervaring.
Middachtenlaan 21, 1333XS, Almere, Nederland
- admin@winkry.nl
- winkry.nl
Nooit bestellen, oplichting
Kwaliteit van het ontvangen product is ondermaats. Bij contact met de klantenservice is er snel een standaard reactie, met voorstel om het product weg te geven aan iemand anders. Zogenaamd in het teken van duurzaamheid. Als je wilt retourneren, is dit naar China, dus de kosten zijn dusdanig hoog dat het niet opweegt tegen de betaling die is gedaan. Laatst ontvangen mail suggereert dat ze navraag doen bij de leverancier, maar na weken wachten is duidelijk dat ik gewoon wordt opgelicht. Bedrijf reageert inmiddels gewoon niet meer op mijn mails.
09-03 een drietal love blankets besteld (3 voor €144,-). Direct een track and trace ontvangen en erachter gekomen dat de producten uit China komen. Ongetwijfeld had ik ze ook voor een fractie van de prijs daar zelf kunnen bestellen. Na 2 weken de eerste 2 dekens ontvangen. Een dag later de 3e.
Dekens zitten in een plastic verpakking zonder verdere aanwijzingen. Ik mis vooral iets van een wasvoorschrift. Voor eerste keer gebruik in de wasmachine gestopt en het duurt vervolgens meerdere dagen voordat ze droog zijn.
Ga naar Ali of SHEIN!!
Love blanket besteld 100 X 145 €44,95, later op AliExpress gekeken daar kost die €25,28. Kies je bij AliExpress voor de grootste maat (145 X 216) dan ben je nog steeds goedkoper uit (€42,99) dan een kleinere maat op Winkry.
Wil je dit retourneren, dan mag je €31,- betalen, omdat je het zelf naar China mag terug sturen.
Bespaar jezelf deze kosten zou ik zeggen!
Ondermaats, belachelijke service
Jas een maat te groot besteld, en hij is nog veel te klein. Meer dan een maand moeten wachten op de levering. Chatten met een robot ivm klachten. Geen gratis retour. Absolute afrader om hier ooit nog iets te kopen. Het leunt behoorlijk tegen oplichting. En dan spreek ik nog niet over de behoorlijk ondermaatse Chinese kwaliteit. Nooit meer, 1 goede raad blijf er weg.
Lange levertijd, product prima
Levertijd was ruim 1,5 mnd... klantenservice reageert altijd netjes en snel op mail. Product verder zoals omschreven/verwacht.
Besteld 6 februari
Besteld 6 februari, ontvangen 16 maart. De afmeting van de deken klopt. Heb hem onder de kraan gehouden en het lijkt aan de andere kant droog te blijven. Nu net even gewassen en kijken of het dan ook vocht naar andere kant blijft tegenhouden. Het is een dropshipper. Dus voor de prijs beter ergens in China zelf bestellen?
Bestelling wordt pas 32 dagen later verstuurd
Deken besteld, al 1,5 maand aan het wachten. 1 feb besteld, 6 maart pas bestelling door hun aangemaakt, 6 dagen later verstuurd en nog steeds niks ontvangen.
Ben benieuwd of ik iets ontvang en wat dat dan moge zijn! Aan de andere recensies te zien heb ik er weinig hoop op.
En na het lange verzenden kun je geld ook niet meer terugvorderen.
Ondermaatse kwaliteit, oplichterij
Na maanden wachten goederen ontvangen, kwaliteit ondermaats, opgegeven maten kloppen ook niet. Hier zeker niets kopen, is pure oplichterij
Love blanketsel besteld maar na 55dagen…
Love blanketsel besteld maar na 55dagen nog niets geleverd, denk dat ik mijn bestelling wel op mijn buik kan schrijven
Oplichters
Na 2 maanden wachten op m’n bestelling, dan eindelijk toch mn pakketje ontvangen. En wat denk je het is geen love blanked maar een gastendoekje. Op hun site laten ze iets heel anders zien. En na mijn beklacht kreeg ik te horen dat het of torenhoge retour kosten gaan worden of 20% korting. Ik ga toch zeker geen € 28,- betalen voor een doekje. Pure oplichting, trap er niet in!!!
3 Love blankets besteld
3 Love blankets besteld, helaas duurde het iets langer, maar ik ben er zeker wel blij mee! Heerlijk om mee te liggen op de bank
Een bestelling geplaatst en ondertussen…
Een bestelling geplaatst en ondertussen al 1,5 maand aan het wachten op pakket. Maar blijft blijkbaar in china liggen. Bij het sturen van een mail krijg je een standaard reactie terug dat het eraan komt en krijg je 10%korting op je volgende aankoop, wat dus eigenlijk 90% oplichting ipv 100% is.
Raadt aan om hier nooit iets te kopen!!!
Geen bestelling ontvangen
Een love blanket besteld. Inmiddels een maand verder en niks ontvangen. Track&trace link die blijft staan op shipping information recieved En op mailtjes steeds hetzelfde standaard antwoord van 5 tot 12 dagen. Ook krijg ik steeds kortingscodes aangeboden, alsof ik hier ooit nog iets ga bestellen. Stelletje oplichters!!!
Uiterst tevreden 🤩
Mijn Love Blanket is gewoon een top alternatief voor een handdoek! Superzacht en warm. Ja, de levering was een beetje traag, maar de klantenservice was geweldig. Dus ik snap niet zo goed waarom het bij anderen misging. Maar ik raad de love blanket echt aan!
Bestelling niet ontvangen.contact…
Bestelling niet ontvangen.contact gezocht, zoals vele hier een kortingscode aangeboden. Wederom gevraagd wanneer ik mijn bestelling zou kunnen ontvangen. Standaard mail op de vorige gekregen. We streven naar… mail gedaan dat de bestelling geannuleerd kan worden of beeld terug, natuurlijk geen reactie. Dus niet bij bestellen.
OPLICHTERS!!! NIET BESTELLEN
Evenals blijkbaar alle anderen die besteld hebben, heb ook ik nooit mijn bestelling binnen gekregen en alleen het standaard bericht dat het binnen 5-12 dagen geleverd zou worden. Intussen ook 17 dagen verder.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Al bijna 3 weken geen update op de levertijd en ook geen enkel uitzicht op levering.
Niet te vertrouwen
Reviews op site zijn duidelijk nep, staat bij dat ze al duizenden reviews zouden hebben op trust pilot terwijl er op deze site 10 te vinden zijn.
Daarnaast heb ik 25 dagen geleden een mail gekregen dat mijn verzending is aangemeld. Toen deze tracking bleef staan op aangemeld heb ik contact opgenomen en kreeg ik het bericht dat shipping 5 tot 12 dagen zou duren. Dit is ondertussen ook alweer 19 dagen geleden.
Mijn advies? Bestel hier niet!
Wat een waardeloze winkel
Wat een waardeloze winkel, maar eigenlijk is het geen winkel want het kvk nummer op de website bestaat helemaal niet. Het zijn oplichters, want na bestelling komt er helemaal geen levering. Ook reageren ze met standaard mail en krijg je een korting ipv je geld terug.
De Rollo Bal is geweldig
De Rollo Bal is geweldig! Mijn kat is er dol op en beweegt nu veel meer. Echt een aanrader voor alle kattenliefhebbers!