Vlak voor de drukke kerstdagen nog een…
Vlak voor de drukke kerstdagen nog een bestelling geplaatst. Het werd snel verzonden en er werd meegedacht omtrent de verpakking. Snel geleverd en een fantastische service . Dank u wel
Mijn bestelde bakplaat was voor de afgesproken datum niet leverbaar,de bestelling geannuleerd zonder enig probleem. het bedrag was 3 dagen later al terug gestort.
Ik heb een product voor de grasmaaier bij Wishpel.nl besteld maar dit product werd 6 weken later pas geleverd!! Ik heb meermalen gemaild om te vragen naar een goede oplossing. Maar zij wilden daar niet op in gaan. Heel jammer maar ik raad deze webshop niet aan! Koop je spullen ergens anders.
Waardeloze prullen. Zogenaamde spijkerbroek gevoerd met bont is gewoon een legging zonder bont aan de binnenkant. Trap er niet in. Veeel te duur zeer slechte kwaliteit. Puur een geval van oplichting.
Bestelling geplaatst via de website. Communicatie over het bestelproces en levertijd was snel en duidelijk. Helaas bleek al snel dat het bestelde niet meer leverbaar was. Na het annuleren van de bestelling had ik binnen enkele dagen mijn geld terug.
Ben dus toch tevreden over communicatie en terugbetaling.
Levering werd volgens afspraak uitgevoerd. Levering van een product bleek niet mogelijk, waarna geld binnen een dag werd teruggestort op mijn rekening. Prima service
Wishpel komt de indicatie van levertijd niet na omdat ze geen overzicht hebben met betrekking tot hun actuele voorraadpositie. Ze doen voorkomen of ze dealer van Gardena zijn, maar dit betekent niet dat ze hun voorraad snel kunnen aanvullen. Ten opzichte van andere webshops zijn ze duur, maar hier "koop" je geen snellere levertijd voor. Kortom levertijd van weken ipv de voorspelde dagen.
Verder zijn ze telefonisch NIET bereikbaar.
Als je gaat klagen, zeggen ze dat je de bestelling kunt intrekken. Klopt! Dit is een wettelijke verplichting en geen tegemoetkoming aan klanten.
Op 7 mei een bestelling geplaatst met een langere levertijd, 8 dagen. Nadat deze termijn al enkele dagen was verlopen via mail gevraagd hoe het zat. Nu, 22 mei, nog helemaal niets gehoord.