1. Sex toy-winkel

Wij zijn een winkel met sexy lingerie, clubwear en erotische prodcucten in het centrum van Apeldoorn Over Womaniser Apeldoorn: Gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Wij hebben het grootste assortiment in erotische lingerie en sexy clubwear. Al 15+ jaar een begrip in Apeldoorn en omstreken . Vrouwvriendelijk, maar zeker ook geschikt voor mannen. Je kan gratis parkeren achter de winkel. Onze openingstijden Maandag: Gesloten Dinsdag: 11:00 – 20:00 uur Woensdag: 11:00 – 20:00 uur Donderdag: 11:00 – 20:00 uur Vrijdag: 11:00 – 20:00 uur Zaterdag: 11:00 – 18:00 uur Zondag: Gesloten Onze merken: Noir Handmade Obsessive Nek Dreamgirl Chillirose Amdaelea Rene Rofe The Latex Collection Latexwear Black Level Abierta Fina Cottelli Svenjoyment Daring intimates Kink Leg Avenue Malebasics Mob eroticwear

4,5

Uitstekend

Bij het organiseren van onze Bingo

Bij het organiseren van onze Bingo, op zoek naar leuke sponsoren. En Womanizer was direct enthousiast en heeft voor ons een mega pretpakket samen gesteld om tijdens de bingo te verloten. Ook hebben ze nog 50 goodiebags erbij gedaan om mee te geven. Ook de winkel ziet er mooi uit en voelt totaal niet ongemakkelijk als je binnen bent. De eigenaren zijn heel aardig en staan echt voor service!! Dus ben je een keer op zoek naar wat spannends voor in de slaapkamer maar je durft de drempel nog niet over. Dan zou ik zeker Womanizer aanraden om heen te gaan.

31 januari 2026

Ben je ergens naar op zoek? Gewoon vragen hier!

Ik vond hier iets waar ik al 5 jaar naar op zoek was en moeilijk te verkrijgen was en ook eens voor een super mooie prijs. Daarnaast zijn we super ontvangen, hebben we heerlijk gewinkeld in deze fantastische winkel. Echt een aanrader!

14 maart 2025

Ook een Rolls Royce kan kapot gaan.

Ook een Rolls Royce kan kapot gaan.. Kleine storing in ons pas gekochte Womaniser damesverwenner. Geen probleem, ik werd kort daarna gebeld door Otto. Een nieuwe lag alweer klaar. Masha danki Otto!

10 december 2024

Zeer fijn onthaal door Otto

Zeer fijn onthaal door Otto. Koffie gekregen, wel zo fijn natuurlijk :)
Daarna heeft Otto bijna een uur de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en om alles in werking de demonstreren.
Ook alleen maar nieuwe spullen, veel spullen die je online niet eens vind!
Otto bedankt!

15 oktober 2024

Niets dan lof !!

Helemaal geweldig!!
De website is echt overzichtelijk en makkelijk. Alles is zoals het hoort te zijn. Bestelling geplaatst, enorm snelle levering vervolgens.

Levering was super! Zoals afgesproken, netjes discreet verpakt. (Mijn buurman was namelijk degene die het pakketje moest aannemen gezien ik niet thuis was). Daarnaast werden er nog wat leuke dingetjes bij gedaan. Helemaal super, iedereen aan te raden!

28 september 2012

discreet verpakt

Geweldig product, bedankt ook voor de persoonlijke afhandeling. Ik werd gebelt of alles naar wens was!

2 augustus 2012

Overzichtelijk, juist en snel

Deze website is erg duidelijk en snel. Hierdoor blader je gemakkelijk door de producten heen.

De bestellingen die ik gemaakt hebt zijn altijd goed verlopen en mijn vriendin is een stuk gelukkiger sindsdien! ;-)

9 augustus 2011
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)