Woninghub Reviews 10

2,3

Wij maken het u eenvoudig om uw volgende huurwoning te vinden. Met onze Zoekagent kunt u op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuwe huurwoning is die relevant is voor u.

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Te mooi om waar te zijn

Ze willen je geld hebben, huizen die te huur staan zijn nep. Lijkt te mooi om waar te zijn. Na het proberen aan te maken van een account wat niet lukte (waarbij natuurlijk het geld wel afgeschreven werd) kon ik niet in contact komen met de servicedesk. Het belsysteem werkt niet eens, ze sturen je door naar een mailadres. Oplichters!

25 november 2024

belachelijk

belachelijk! Een 1 euro proeftijd genomen blijkt dat het dikke onzin is je wordt continu doorgeleid naar andere sites waar je opnieuw een geld bedrag moet betalen. Ze hebben zonder pardon 50 euro afgeschreven als je het niet optijd opzegt wat is dit idioot!

31 mei 2024

Antwoord van Woninghub

We are sorry to hear about your experience.

Did you contact reach out to us, and inform us of any such properties, as we can't find your name in our system

Please email us with information on these properties where you have experienced this, and we will investigate them right away.

Regards Huure.nl

WoningHub bleek een echte…

WoningHub bleek een echte tijdsbespaarder! Met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface kon ik gemakkelijk door een breed scala aan woningen navigeren. Ondanks enkele kleine obstakels was de algehele ervaring positief, en uiteindelijk vond ik mijn droomwoning. Sterk aanbevolen voor wie op een efficiënte manier de woningmarkt wil verkennen!

20 februari 2024

Antwoord van Woninghub

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.

Groetjes Woninghub

Misleiding en houden zich niet aan wetgeving

Particulier huren is vaak erg duur, maar soms zitten er toch mogelijkheden. Op zoek naar woningen buiten de plaatselijke woningbouw om dus, (want als je iets zoekt bij de woningcorporatie dan ga je wel naar hun website)

Dan kom je op deze website. En kijk aan, daar staan wel een paar woningen op binnen een betaalbare optie. Dan denk je, moet je waarschijnlijk wel die borg betalen, maar dat was hier niet het probleem.

Dan mooi aanbieding. 4 dagen voor 1 euro. Top, dan kan ik dus opzeggen als het niks blijkt te zijn. Risico... 1 euro. Is te doen.

Nou dat was idd een risico. Die euro is verspilt. De goedkope woningen zijn dus gewoon corporatie woningen. Daar zitten allerlei regels aan vast, zoals loting en wachtlijsten, maar als je van buitenaf komt vaak ook nog aanvullende eisen. Deze lees je niet. Die lees je pas als je "lid bent" en dan moet je dus ook nog gaan inschrijven bij zo'n corporatie. Daarnaast heb ik er een paar aangeklikt en betreft het vervolgens niet eens alleen gewone te huren woningen, maar WONINGRUIL. Die zetten ze er ook gewoon tussen. En ook dat is van te voren niet duidelijk.

Daarnaast kun je dus NIET meteen weer opzeggen. Nee vanwege hun technische redenen zou dat niet kunnen. Nou zoiets heb ik nog nooit gehoord, dus dat zouden ze maar gewoon technisch in orde moeten maken. Beter gezegd. Ze hebben graag dat je vergeet op te zeggen want dan kunnen ze na 4 dagen, gewoon het belachelijk hoge volle tarief van je rekening halen. En weer iemand opgelicht

2 ster.. tja, omdat je er daadwerkelijk bestaande huizen vind.

N.a.v. onderstaande reactie. Het mailadres extra nagekeken, omdat ik het verzoek om meer informatie had ingevuld.
Omdat je dus als je ingelogd bent niks kunt wijzigen of aanpassen. Je profiel is erg summier, was er een verkeerd mailadres doorgegeven. Toch knap dat je hier dus een account kan aanmaken met een mailadres die je dus NIET hoeft te bevestigen en een mailadres die dus ook niet bestaat. Verder krijg je geen ordernummer/ factuurnummer/ registratienummer of wat dan ook in je afschrijving te zien, dus dat is ook een veld dat niet functioneert.

Kortom de hele website is zodanig ingericht dat mensen die dure prijs gaan betalen en heeft feitelijk weinig te maken met een goed werkend systeem, met een goedwerkende website (mbt je eigen account gegevens) Dit voelt totaal niet als een service aan. Het is een automatische verzameling van huizen van andere huizenaanbieders. Ik raad mensen aan van die websites gebruik te maken of zoiets als Funda.

13 februari 2024

Antwoord van Woninghub

Wij danken u voor uw inbreng.

We hebben geprobeerd uw account op te zoeken, maar het e-mailadres dat u heeft opgegeven en waarmee u ons een e-mail stuurt, staat niet in ons systeem.

We hebben ook om andere informatie gevraagd om uw account te vinden, zodat we uw verzoek kunnen verwerken. Maar heb nog nooit iets van je gehoord.

Beantwoord onze e-mail zodat we uw verzoek kunnen verwerken.

Groeten woninghub

oplichting

ze zetten woningen van woonizie online en het geld word meerdere malen van je rekening af gehaald

30 januari 2024

Antwoord van Woninghub

Neem contact met ons op via e-mail, omdat we graag uw mening horen en dit eventueel willen ophelderen.

U kunt ons haar mailen: info@woninghub.nl

Groetjes Woninghub

Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)