Meget tilfreds. Skulle bruge alt lørdag. Bestilte mandag aften og valgte 1-5 dage levering. Tirsdag morgen så jeg den landede (klart nok) og tænkte at jeg skulle have valgt hurtigere levering men mått... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg fik en fantastisk service hos Wood Online. Havde fået leveret nogle forkerte materialer, som hurtigt blev hentet igen uden ekstra udgift til afhentning. Fik refunderet alle penge for disse materia... Toon meer
Fik leveret træ af virkelig ringe kvalitet. Klinkbeklædning hvor fer og not var ødelagt og skævt forvredent spærtræ! Man fristes til at tro at det var ungarbejdere der ukritisk havde pakket varene... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Wood online er et online byggemarked til den kvalitets- og prisbevidste forbruger. Uanset om du skal sætte en hylde op i din lejlighed eller renovere dit hus, så kan du finde byggematerialer og værktøj i høj kvalitet på vores webshop wood-online.dk. Intet er for stort - intet er for småt. Vi sætter en ære i at levere de rigtige varer i rette tid. Vores faguddannede kundeservice sidder klar til at hjælpe med kyndig vejledning, hvis du har spørgsmål. Hos os kan du trygt bestille det, du skal bruge til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt.
Contactgegevens
Kattegatvej 8, 2150, Nordhavn, Denemarken
- 39161999
- info@wood-online.dk
- wood-online.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt sted at handle træ.
Alle de ønskede vare på lager og med hurtig levering og fin kundeservice.

Antwoord van Wood online
Varene kom på aftalte tidspunkt
Varene kom på aftalte tidspunkt, og det var vigtigt i denne sammenhæng.
Kan godt lige at i fortæller hvordan det hænger sammen med gratis levering, og betalt levering, da man så kan vælge hvor tålmodig man er.
Samlet set var hele leverancen billigere end hvor jeg normalt handler
Jeg vil handle der igen

Antwoord van Wood online
Har brugt woodonline som min leverandør…
Har brugt woodonline som min leverandør af byggematerialer igennem en årrække nu, og det fortsætter jeg helt sikkert med. Rimelige priser, kvalitetsprodukter, god service - og ikke mindst en ekstremt serviceminded og venlig chauffør. 5 stjerner og en ekstra til chaufføren.

Hurtig levering
Hurtig levering, da jeg bestilte mine materialer kom de bare i rigtig god tid selv om jeg har valgt alm levering.

Antwoord van Wood online
Prøver af mursten leveret GRATIS. Helt fantastisk service, også ved faktisk bestilling :-)
Skulle bruge nogle mursten til et ældre hus. Sendte et billede. Fik efter 1-2 dage 2x4 GRATIS prøver af mursten. Inklusive levering. Og først efter et par måneder var jeg klar til at bestille. Det er sådan tingene skal gøres !! Tusinde tak. Også til Egernsund (mursten producenten) :-)

Antwoord van Wood online
Jeg synes godt om jeres service i…
Jeg synes godt om jeres service i telefonen, der er bare langt fra tale til handling.
Og så kan jeg ikke lide der står 1-5 dages levering, hvor så man bliver ringet op efter 4 dage med budskabet om der går yderligere 3 uger før varerne er fremme.og da de ikke er fremme endnu så er det spændende om der kommer til den dato som er lovet. Det drejer sig om 7 tagvinkler.

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse, bortset fra at der manglede en vare ved levering. Men jeg lavede reklamation og varen blev eftersendt med det samme. Kan anbefales 😊

Antwoord van Wood online
Ikke en finger at sætte på Wood Onlline.
Bestilt og glemte at bestille, så to ordre men ønskede kun en levering og betaling for en levering. Skrev det i kommentar feltet i anden ordre, og Wood leverede begge ordre som en levering og betalte kun for en. Det er logistik til UG+ :-) :-)
Vognmanden ringede og spurte ”hvor han skulle smide brædderne”, på græsset til venstre for carporten, som sagt så gjort 😊 😊
Mvh Jesper

Antwoord van Wood online
Hurtigt levering og god pris
Mine varer kom til tiden.alt var i god…
Mine varer kom til tiden.alt var i god behold. Her køber jeg gerne igen. Mange +++++
God virksomhed
Nemt at bestille. Få leveret efter mine behov, samt at varerne var pakket meget forsvarligt ind. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed👍
Dit is Trustpilot