woodietech Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet er rigtig fint og veludført. Der var lidt meget knas med kommunikation og levering. //Thomas M.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin levering og produktet er perfekt til fjernsynet. Giver lige et touch af mere kvalitet. Eneste lille minus var det den skabelon som var med ikke var skåret lige skarpt hele vejen og havde en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt præcisions produkt leveret til tiden. Kan kun anbefales hvis du vil give dine B&O produkter et helt tidssvaende facelift. Bestilte smukke valdnødde højttalerfronter til mine Beolab 8000, og s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint produkt som lever op til den forventede finish. Jeg modtog pakken efter den lovede tid. De producerer til ordre, så det skal man lige tage med, men de lover 8-10 dages leveringstid, jeg fik på d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Kastenmaker

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder håndlavede højttalerfronte til dine B&O produkter i massiv eg, produceret og fremstillet i Danmark.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt præcisions produkt leveret til…

Smukt præcisions produkt leveret til tiden.
Bestilte smukke valdnødde højttalerfronter til mine Beolab 8000, og så fik de et nyt liv.

15 januari 2025

Antwoord van woodietech

Tak for de pæne ord – det betyder noget.

Flot bearbejdet

Flot bearbejdet. Ligner en million.
(Beolab 8000)

3 december 2024

Antwoord van woodietech

Vi sætter stor pris på din positive feedback – tak fordi du valgte os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået nye fronter til beolab…

Har lige fået nye fronter til beolab 8000 og mit b&o 11-55 tv i lys Ege så flot arbejde og sikke en forskel meget tildfreds👍

12 september 2024

Antwoord van woodietech

Din anmeldelse gjorde vores dag – tak for de fine ord!

Den flotteste vare

Handlede med Mathias som i den grad er en meget god fyr. Fik 100% kyndig vejledning og alt hvad han lovede var i skønneste orden. Varen er sindssyg flot så alle derude tøv ikke med at handle her. Mvh Bill

10 juli 2024

Antwoord van woodietech

Tak fordi du deler din gode oplevelse – det er guld værd for os!

Fik nye fronter til beolab 8000

Fik nye fronter til beolab 8000
Flot produkt - flot service - kan varmt anbefales

9 juli 2024

Antwoord van woodietech

Fantastisk at høre, at alt levede op til dine forventninger – mange tak!

Lækker finish

Lækker finish og pasform

5 juni 2024

Antwoord van woodietech

Tak for din støtte og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt der absolut…

Godt produkt der absolut levetidsforlænger vores Beolab 8000. Vi har fået et par helt nye højtalere - og de var i forvejen 20 år gamle :-)

30 april 2024

Antwoord van woodietech

Skønt at høre, at du er tilfreds – det er lige præcis dét, vi stræber efter!

Håndværk I top kvalitet!

Rigtig god kvalitet. håndværk Og service er bare i top. Hurtig levering indenfor 10 dage.

1 mei 2024

Antwoord van woodietech

Tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig godt håndværk

Woodietech er virkelig dygtige til deres håndværk! Matias & Co leverer en fantastisk service, super flinke og imødekommende.

En varm anbefaling herfra!

19 februari 2024

Hej Emil,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - det er vi super glade for at hører.

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt, hurtig levering og servicen var i top!

16 februari 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for at hører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint produkt som lever op til den…

Fint produkt som lever op til den forventede finish. Jeg modtog pakken efter den lovede tid. De producerer til ordre, så det skal man lige tage med, men de lover 8-10 dages leveringstid, jeg fik på dag 8.
Montering er lidt tricky, påregn lidt tålmodighed. Men det er sådan højtaleren er skruet sammen. Ikke fronternes skyld

21 januari 2024

Hej Allan,

Mange tusinde tak for de rosende ord, det er vi glade for at hører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot håndværk, lavet i Danmark…

Købte fronter til mine gamle BeoLab 8000, så nu ligner de som helt nye højttalere....
Super flot håndværk lavet i Danmark, og så er de meget billigere, end andre på markedet.
Køb her du vil ikke fortryde.

3 februari 2024

Hej René,

Mange tusinde tak for de rosende ord, det er vi glade for at hører.

Hurtig respons

22 januari 2024

Hej Lars,

Mange tusinde tak for din positive feedback, det er vi glade for at hører.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden tvivl den på markedet der leverer…

Uden tvivl den på markedet der leverer fronter til B&o i Aller bedste kvalitet. Og sågar også til bedste pris.
Matias er meget venlig at tale med og imødekommer alle ønsker.
Håber de fortsætter produktionen med spændende produkter så man kan få træ på flere af sine B&o højtalere. ☺️

25 januari 2024

Hej Jacob,

Mange tusinde tak for din positive feedback, vi er rigtig glade for at kunne få lov til at hjælpe igen. :-)

Super flot kvalitet.

11 januari 2024

Hej Søren,

Mange tak for din positive feedback, vi er glade for at kunne få lov til at hjælpe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Magisk og flot front til B&O højtaler

Super service og hurtig levering, samt go kontakt på mobil og mail. Kan klar anbefale dette produkt også er det virkelig nemt at montere

5 januari 2024

Hej Steen,

Dbh. Matias // woodietech

Lees meer over geverifieerde reviews.