Woodway Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte to egetræs hylder og er meget tilfreds med resultatet. De er helt klart lavet med kærlighed

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut kanon service. Bestilte mit bord fredag og fik ved bestilling at vide levering til Jylland kunne tage op til 14 dage. Onsdag efter weekenden bliver jeg kontaktet og får at vide mit bord er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

***** super tilfreds anbefales! Bordet blev leveret kun 5 dage efter bestilling på trods af forbeholdt for travlhed. Noget anden oplevelse end med de store møbelkæder, hvor man skal vente 2-3 måneder.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er SÅ glade for vores plankebord🧡 og Sebastian er bare hjælpsom, professionel og hurtig. Han hjalp med design og lavede bordet på samme dag, som bestillingen, så han kunne nå at få det med ud på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huis en tuin

Geschreven door het bedrijf

Vores store passion for håndværk, har gjordt at vi syntes alle skal have råd til et godt plankebord, så vi har priser alle kan være med på uden at gå på kompromis med kvalitet.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og enestående kvalitet!

Fantastisk service og bare det smukkeste stykke håndværk. Vi valgte, at indkøbe plankebordet som udgangspunktet/hovedattraktionen i vores nye lille bolig, og kom da også lige til at købe et skrivebord. Begge borde er bare så flotte! Derudover gik der under en uge fra bestillingen til bordene var leveret, hvilket jo er helt exceptionel service. Vil på det varmeste anbefale Woodway og Sebastian!

7 januari 2021

Antwoord van Woodway

Tusinde tak for de pæne ord, jeg er glad for i er tilfredse med det i har fået😊

Super god service

Super god service, og et virkelig flot bord. Imponerende hvor hurtig leverancen sker fra man bestiller til man modtager.

7 januari 2021

Den varmeste anbefaling til Woodway

Den varmeste anbefaling til Woodway, er så glad for mit nye spisebord, hylder og ikke mindst sofabord!😍
Gode priser, hurtig levering, og en fantastisk kundeservice!

Vil til hver en tid anbefale Woodway!

4 januari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super priser og personlig service

Super priser og personlig service, som man ikke får hos deres konkurrenter. Stort anbefaling herfra.

2 januari 2021

Hej Casper
Mange tak for de pæne ord🙂

Woodway kan varmt anbefales

Woodway kan varmt anbefales! Vi er helt vildt tilfreds med den hurtige, fleksible og venlige service vi fik hos Woodway - og ikke mindst enormt glade for vores nye, fine bord! En virkelig god købsoplevelse!

7 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil klart anbefale Woodway!

Woodway er vejen frem! Kan klart anbefale deres produkter, samt er servicen tip top! Lille bonus så er det super rørende at se en ung butik chef som Sebastian med masser af liv og passion i sig!

Kommer helt sikkert tilbage for at købe mere!

6 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super håndværk og fremragende service

Super håndværk og fremragende service!
Fik en angivet leveringstid på dagen, men havde ikke mulighed for at være hjemme der. En super fleksibilitet fra Sebastian, som tilbød at komme senere på aften og levere og hjalp ovenikøbet med opbæring af bordet.
En lille problem skulle udbedres og der mødte jeg super service og hurtig respons og et fixet problem.
Kan varmt anbefale at handle hos Sebastian og Woodway.

4 december 2020

Hej Martin
Tak for de pæne ord, jeg håber du bliver glad for bordet😊

God weekend

Tilfredse og glade kunder

Vi har været så tilfredse med hele forløbet hos Woodway. Hurtigt svar, fleksibilitet ift. at komme ud og se bordene og afhentning, og et super flot og lækkert plankebord. Vi havde været ude og kigge på andre plankebord først, men de kunne ikke hjælpe os med vores plankebord, da vi gerne ville have en lidt speciel løsning til bordet. Der var Woodway super hurtige, og fandt en smart og god løsning på det. Vi vil helt klart anbefale Woodway til andre.

26 november 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og produkt i top!

Super tilfreds med produktet! Købte et spisebord og det var bare lige som jeg havde forstillet mig. Desuden super god service og da jeg ringer for at hente det, så møder jeg en stor fleksibilitet omkring dette.
Vil helt klart anbefale Woodway til dem jeg kender!

22 november 2020

Absolut kanon service.

Absolut kanon service.

Bestilte mit bord fredag og fik ved bestilling at vide levering til Jylland kunne tage op til 14 dage. Onsdag efter weekenden bliver jeg kontaktet og får at vide mit bord er klar og sat til levering torsdag, men da Sebastian har et andet ærinde i Århus tilbyder han at tage mit bord med,med det samme. Det bliver leveret præcis som anvist, med et smil og opfordring til at kontakte woodway hvis det skulle være det mindste. Fuldstændigt sublimt og klart 5 stjerner værd!

21 november 2020

God service og Hurtig levering

Nemt at bestille, hurtig levering, Woodway ringede og spurgte om de kunne komme forbi med varen. Da jeg ikke var hjemme, sagde de ingen problemer vi kommer bare imorgen når det passer dig

19 november 2020

Hej Tejs
Mange tak for anmeldelsen, det betyder meget🙂

Fantastisk service og kvalitet

Sjældent har jeg oplevet en så god service i kombination med en så lækker kvalitet af produkt.
Da kæresten og jeg havde problemer med at betalingen ikke ville gå igennem mandag aften skrev vi til Woodways Facebook. Vi fik svar indenfor meget kort tid og en faktura sendt afsted samme aften, indtil de kunne løse problemet på hjemmesiden.
Vi fik bordet leveret allerede efter to dage, med god kommunikation om hvornår bordet ville ankomme og hvordan vi fik det op i lejligheden.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Og jeg vil anbefale alle at købe herfra hvis de ønsker et flot plankebord leveret med fantastisk service.

14 november 2020

Antwoord van Woodway

Tusinde tak for de søde ord og rigtig godt at høre i er glade for det💫

Sebastian 😊