Crazy Tower Casino  Reviews 159

1,6

Na de bevestiging van de order werd het stil. De Email met verzendgegevens kwam maar niet, en ondanks meerdere pogingen via mail, telefoon en website (chatbot) was er geen enkele vorm van contact moge... Toon meer

Besteld betaald geen contact mee te krijgen mail chat of telefonisch. Inmiddels nietbezorg.nl ingeschakeld. Volgende stap is aangifte, afspraak staat al in gepland. Hoop op me geld terug of toch m... Toon meer

Zelfde verhaal hier: product van vidaXl besteld bij woonicoon maar niet geleverd en geen contact te krijgen. Ook vidaXl gecontacteerd omdat hun merk nog steeds door deze fraudeurs wordt verkocht maar... Toon meer

Ondanks veel negatieve reviews is bij ons alles prima gegaan. We zagen na de bestelling reviews voorbij komen waardoor we ons wat zorgen maakten. Maar alles is netjes binnen de vier beloofde werkdagen... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Crazy Tower Casino zet een compleet nieuwe standaard in de wereld van moderne online entertainment, speciaal ontworpen voor spelers die alleen het allerbeste verwachten. Of u nu op zoek bent naar enorme progressieve jackpots of de authentieke spanning van live dealer tafels verkiest, dit platform levert altijd topprestaties. Met een indrukwekkend portfolio aan high-RTP slots biedt deze speelomgeving een veilige, eerlijke en visueel verbluffende ervaring waar elke draai telt. Snelheid en betrouwbaarheid vormen de absolute kern van dit platform. De perfect geoptimaliseerde interface zorgt ervoor dat uw Crazy Tower Casino play altijd uiterst vloeiend en zonder enige haperingen verloopt, of u nu onderweg via uw smartphone speelt of thuis op uw desktop. Bovendien begrijpt CrazyTower Casino dat snelle financiële transacties cruciaal zijn voor uw gemoedsrust. Spelers kunnen altijd vertrouwen op razendsnelle uitbetalingen via veilige en traditionele bankmethoden, waardoor u uw winsten direct en zonder onnodige vertragingen ontvangt. Bent u klaar om uw winstkansen direct te maximaliseren? De actie begint direct na uw registratie, dankzij een uiterst gulle Crazy Tower Casino Bonus die uw eerste storting een enorme boost geeft. Dit exclusieve welkomstpakket biedt extra speelgeld en premium free spins, zodat u direct met een strategisch voordeel aan uw avontuur begint. Gesteund door kristalheldere voorwaarden en een professionele 24/7 klantenservice, is dit de ultieme bestemming voor serieuze gamers. Maak vandaag nog uw account aan, claim uw beloningen en begin uw klim naar de top!

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ligbed besteld zou binnen 4 dagen…

Ligbed besteld zou binnen 4 dagen geleverd worden, krijg geen contact via mail.
Reageren niet op verzoek om mij hierover te informeren.
Na eerste review werd gereageerd, dag erna geleverd. Kwaliteit moet zich nog uitwijzen. Compact en licht dat was voor ons belangrijk.

13 mei 2022

100% Oplichting

100% Oplichting.

Besteld, betaald, niets ontvangen. Vestigingsadres is een kledingwinkel die ook zucht onder de oplichting.

2 mei 2022

Nog steeds niet gekregen

Nog steeds niet gekregen! Zou vorige week al geleverd zijn! Na 2x chat en 1 mail, e-mail terug dat het deze week geleverd zou worden. Morgen is het vrijdag…!Waar blijft mijn stoel??

21 april 2022

Contact opnemen is niet mogelijk!!

2 pakketten geleverd gekregen via woonicoon. Producten beschadigd.
Aantal pogingen gedaan contact op te nemen. Op mail wordt niet gereageerd en telefoonnummer lijkt niet te bestaan

13 april 2022

levering

Levering liet op zich wachten zonder dat hierover een melding werd gedaan. Verder is alles goed verlopen.

13 februari 2022

Ben zeer teleurgesteld 😞

Ben zeer teleurgesteld 😞
Heb meer dan tien dagen order gemaakt was onduidelijk wanneer het komt nu pas krijg ik eindelijk een e-mail van hij is vertraagd en komt pas 14/2 dus jammer jammer jammer

5 februari 2022

Ik had een bedframe besteld en na 1…

Ik had een bedframe besteld en na 1 week beginnen mailen en chat maar kreeg nergens antwoord gedurendde die 3 dagen dus heb mijn bestelling geanuleerd en eergister ergens besteld en komt vandaag aan...sorry maar dit is geen service

4 februari 2022

oplichters

oplichters, je krijgt geen bevestiging van je bestelling, op telefoontjes en email wordt niet gereageerd, kortom wel betalen maar niks ontvangen. Doe ajb geen aankoop hier want je bent je geld kwijt. Ik heb mijn rechtsbijstandverzekering erop gezet maar beter voorkomen is raadzaam. Je bent gewaarschuwd!

1 februari 2022