Woonmode Rijswijk richtte mijn droomhuis in! Al lange tijd droomde ik van een knus, warm appartement aan zee waar mijn kinderen en ik ons écht thuis zouden voelen. Dankzij het fantastische team va... Toon meer

Service in de winkel was prima. Snel getekend, achteraf natuurlijk niet goed opgelet, want ik vond het belangrijk dat de vloer snel werd gelegd. Dat is inderdaad zeer snel gedaan. De vloerenman was... Toon meer

Goede en snelle service, zowel in de winkel als bij montage. Telefonisch en per mail ook goed geïnformeerd. Tevens een breed assortiment!

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Gordijnwinkel
  3. Vloerenwinkel
  4. Raambekledingwinkel
  5. Hout/parket/laminaat leverancier
  6. Houten vloereninstallateur

Woonmode is specialist in complete woninginrichting en al sinds 1985 één van de grootste woonwinkels van de regio Den Haag. In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in Rijswijk presenteren wij een zeer grote collectie in o.a. vloeren, zoals PVC, laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, kurk en meer. Maar ook alles op het gebied van raamdecoratie, van gordijnen tot raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissés, duettes etc etc. Verder vind je bij Woonmode buitenzonwering, behang, vloerkleden, boxsprings, kasten-op-maat en meer. Kortom, alles om je huis sfeervol mee in te richten! Woonmode is een CBW erkende woninginrichter en officieel dealer van alle gerenommeerde a-merken, zoals Luxaflex, Bece, Somfy, Coretec, Quick Step, Tarkett, Desso, Parade, De Ploeg, Eijffinger en vele andere topfabrikanten/ -merken. Onze binnenhuisadviseurs helpen je graag met deskundig advies over de producten of een mooi totaalinrichtingsplan. Daarbij meten onze maatnemers alles thuis bij je in en staan onze professionele vloerenleggers, monteurs, behangers en schilders garant voor de uitvoering van 'oud Hollands' vakwerk! Breng een bezoek aan onze inspirerende Woonmode Megastore in Rijswijk, je bezoek zéker waard, of kijk op onze website www.woonmode.nl voor meer informatie.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede en snelle service

26 mei 2026

Antwoord van Woonmode

Beste Timo. dank je wel voor je beoordeling en goed om te vernemen dat je tevreden bent over onze service. Veel woonplezier gewenst in je nieuwe appartement:)

Tevreden

Mooi vloer uitgezocht bij Woonmode. Ik krijg veel complimenten.

26 mei 2026

Antwoord van Woonmode

Beste Roos, hartelijk dank voor de beoordeling en leuk om te horen dat je veel complimenten krijgt over de nieuwe vloer:))

Uitstekend!

Woonmode Rijswijk richtte mijn droomhuis in!
Al lange tijd droomde ik van een knus, warm appartement aan zee waar mijn kinderen en ik ons écht thuis zouden voelen. Dankzij het fantastische team van Woonmode Rijswijk werd die droom werkelijkheid. Ze gaven niet alleen deskundig en professioneel advies, maar leverden ook een top-aannemer en uitstekende vakmensen. Het resultaat is werkelijk prachtig.
Wat Woonmode Rijswijk onderscheidt is hun high end service, topkwaliteit en uitstekende nazorg. Sander en zijn team verdiepten zich grondig in onze woonwensen en voelden haarfijn aan wat bij ons Beach house paste. Het eindresultaat straalt precies de sfeer uit die wij voor ogen hadden.
Kortom: een team dat je volledig ontzorgt en je verwachtingen overtreft. Als ik weer een woning inricht, stap ik direct naar Woonmode Rijswijk!

23 mei 2026

Antwoord van Woonmode

Beste Maarten, hartelijk dank voor de prachtige review! Fijn om te vernemen dat je helemaal happy bent met onze service en het resultaat:))

Veel woonplezier gewenst in je gave beachhouse en je bent altijd welkom, al is het maar voor een gezellige kop koffie.

Gr. Sander Groen

Denk goed na voor dat je tekent

Service in de winkel was prima.
Snel getekend, achteraf natuurlijk niet goed opgelet, want ik vond het belangrijk dat de vloer snel werd gelegd. Dat is inderdaad zeer snel gedaan. De vloerenman was vriendelijk, zeer efficiënt en heeft zeer goed werk geleverd.
Echter de financiële afhandeling was minder. Offerte, rekening en uiteindelijk betaling liepen nogal uit een. Telefonisch contact werd agressief, onaangenaam. Dus ik heb betaald. Maar wel een waarschuwing waard richting de verkoop afdeling. Vloerenboer en aflevering prima, maar afdeling verkoop, niet te vertrouwen!! Dus denk goed na voor je met Woning in Rijswijk in zee gaat !

22 mei 2026

Beste mevrouw Everaers,

Dank voor uw review en goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service in de winkel, onze vakmensen en het uiteindelijke resultaat.

Al meer dan 40 jaar doen wij ieder dag met ons team ons uiterste best voor onze klanten en staan voor een deskundig advies, goede service en vakmanschap. Wij herkennen ons daarom niet in uw laatste opmerking over het telefonische contact.

Wij hebben u zojuist een email gezonden met het vriendelijke verzoek hier contact over te hebben.

Van de verkoopadviseur heb ik inmiddels begrepen dat u moeite had met de bezorgkosten (€ 125 incl. 21% btw) die wij berekenen voor het bezorgen van het Marmoleum en het plaatsen van het kantband, iets dat noodzakelijk is bij het egaliseren in uw woning. De kosten zijn slechts een bijdrage in de kosten die wij daadwerkelijk moeten maken om het (zware) materiaal van het magazijn in uw woning te bezorgen. Dat wij hiervoor een bijdrage voor vragen is niets vreemds en wordt door zeer veel van onze collega vloerenbedrijven in rekening gebracht. Onze tarieven zijn marktconform en hebben we keihard nodig om ons werk op een goede manier te kunnen doen. Tijdens het telefonische contact hebben wij u enkel getracht uit te leggen dat deze tarieven, die vanaf de offerte helder zijn gecommuniceerd, redelijk zijn en dat wij niet 'gratis' kunnen bezorgen, zoals u dit graag had gezien.

Wij doen altijd ons best voor onze klanten en werken met deskundige medewerkers die garant staan voor vakwerk. Daarom vinden wij het jammer dat u ondanks het vakwerk van onze mensen en het prachtige eindresultaat ons 'beloont' met 2 sterren.

Wij verzoeken u vriendelijk dit te heroverwegen op basis van onze toelichting op uw schrijven. Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groet,
Sander Groen

Goed resultaat en duidelijke communicatie

Ik heb zowel mijn vloer (PVC-visgraat) als wanden (renovlies) door Woonmode Rijswijk laten doen. Het was fijn dat dit bij dezelfde partij kon zodat ze de planning konden afstemmen om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het werk zelf is professioneel uitgevoerd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Afwijkingen van de vooraf gemaakte planning werden duidelijk gecommuniceerd.

11 februari 2026

Antwoord van Woonmode

Wat fijn om te lezen dat u onze service en kwaliteit kan waarderen:) We wensen u heel veel woonplezier en verwelkomen u graag in de toekomst weer bij Woonmode.

Sander Groen | directeur

Woonmode heeft voor mijn nieuwe…

Woonmode heeft voor mijn nieuwe appartement de vloeren en raambekleding verzorgd en ik kan hen zeker aanbevelen. In de winkel ben ik heel goed geholpen en is er heel goed meegedacht met mijn wensen. Ook tijdens het inmeten werd er door Wim goed geadviseerd over de raambekleding, omdat ik dit best zelf lastig vond. De vloer is supermooi geworden en ook de raambekleding is helemaal naar wens! Woonmode bedankt en zéker tot ziens in de toekomst (ik ben al aan het sparen voor een kast-op-maat😊)

20 januari 2026

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor deze mooie review; dit waarderen wij zeer! Veel woonplezier gewenst van de mooie vloer en graag tot ziens:)

Top kwaliteit

Onlangs heb ik bij Woonmode zowel gordijnen gekocht als een maatkast op maat laten maken, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat men echt oog had voor mijn wensen als klant. Er werd ruim de tijd genomen, men was geduldig, behulpzaam en zeer service verlenend.
Ik voelde mij bij Woonmode absoluut geen nummer. Er werd actief met mij meegedacht, zowel over de praktische oplossingen als over de uitstraling die het beste bij mijn interieur past. De kwaliteit van zowel de gordijnen als de maatkast is uitstekend en de kwaliteit-prijsverhouding is echt heel goed.
De persoonlijke benadering en het vakmanschap maken Woonmode voor mij een bedrijf dat eruit springt. Alles werd netjes en professioneel afgehandeld en het eindresultaat is precies zoals ik had gehoopt.
Ik kan iedereen Woonmode van harte aanbevelen en zal hier in de toekomst zeker weer terugkomen.

17 januari 2026

Antwoord van Woonmode

Beste Per, hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en fijn dat je onze service en kwaliteit hebt kunnen waarderen. Ook bedankt voor de prettige samenwerking en het leuke contact. Als je in de buurt bent loop vooral even binnen; al is het maar voor een kop verse koffie:) Vriendelijke groeten, Sander Groen | Woonmode

Nieuwe vloer

Afgelopen jaar een vloer gekocht bij Woonmode. Ik ben bij veel andere zaken geweest, maar hier voelde ik mij vertrouwd. Sander nam rustig de tijd en heeft mij heel fijn geholpen.
Nog steeds erg blij met de vloer.

29 september 2025

Antwoord van Woonmode

Beste Deborah, dank je wel voor je review en fijn dat je onze service kan waarderen. Veel woonplezier in je mooie appartement! Vriendelijke groeten, Sander Groen | Woonmode

Vorig jaar in een juli een hordeur…

Vorig jaar in een juli een hordeur besteld, eerste montage afspraak hordeur gemonteerd maar totaal verschrikkelijk door zeer onervaren monteur. Tweede montage afspraak alleen de borstel vervangen maar niks aan de defecte van de hordeur gedaan. Meerdere malen onderdelen besteld vanuit Woonservice. Uiteindelijk advies om met Luxaflex een afspraak te maken wat ook weer een maand a anderhalf heeft geduurd waarna antwoord van Luxaflex is geweest dat defect naar aanleiding van verkeerde montage is ontstaan. Extra materiaal is besteld. Na de laatste montage afspraak is het probleem wel opgelost. Wat wel vreemd is dat de monteur de nieuw bestelde onderdeel niet heeft gemonteerd. Nog een mail uitgezet daarvoor maar helaas nog geen duidelijke reactie.

Al met al medewerkers in de winkel zijn wel behulpzaam.
Montage en monteurs is een groot drama.
Planning doet hun best.

17 december 2025

Beste Fatima Dogan,

Jammer om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over het werk van onze monteur. Met ons team medewerkers doen wij namelijk al 40 jaar iedere dag ons best en staan tevreden klanten altijd voorop.

Ik heb even nagekeken welke monteur bij u de hordeur heeft geplaatst. De kritiek die u uit op deze specifieke monteur herkennen wij eerlijk gezegd niet. Hij heeft meerdere jaren ervaring in het vak en is zeker niet 'zeer onervaren'. Nu kan iedere monteur wel eens moeite hebben met de montage van een product, maar normaal gesproken zijn de klanten die hij bezoekt wél te spreken over hem. Ik zal sowieso op korte termijn met hem in gesprek gaan over deze kwestie en u hiervan een terugkoppeling geven.

Wel fijn om te horen dat uw klacht is opgelost en dat u tevreden bent over onze medewerkers in de winkel en planning. Wanneer er sprake is van een product dat niet voldoet of er sprake is van een klacht gaan wij net zo lang door om de klacht netjes op te lossen. Ondanks dat dit mede door Luxaflex wat langer heeft geduurd is de klacht wél opgelost.

Persoonlijk vind ik uw beoordeling van '1 ster' niet helemaal recht doen gezien de situatie, maar dat is mijn mening. Misschien zou u dit voor ons kunnen heroverwegen.

Mocht u nog vragen hebben of iets willen toelichten dan kunt u mij bereiken via info@woonmode.nl

Directeur Woonmode Rijswijk bv

Goed en deskundig advies

Goed en deskundig advies en de PVC-vloer is prachtig geworden. Prettige zaak met veel ervaring. Echt aan te raden!

17 november 2025

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en veel woonplezier gewenst van de mooie vloer:)

Prima geholpen!

Prima geholpen! Een grote, overzichtelijke woonwinkel in Rijswijk waar we erg veel keuze hadden in karpetten. We konden de juiste keuze maken door de duidelijke informatie die we van de verkoper kregen. De levering ging zoals afgesproken en de nazorg was prima. Het ondertapijt was vergeten maar als service van de zaak kregen we dat de volgende dag in de winkel gratis mee. Topservice en zeker aan te raden.

28 oktober 2025

Superblij met Woonmode!!

Wij zijn door Mathijs in de winkel heel erg goed geholpen. Personeel was vriendelijk en nam de tijd voor ons. Wij hebben een prachtige pvc-vloer uitgezocht en deze is perfect door Woonmode gelegd.
Ook het behang hebben wij bij Woonmode besteld en de behanger die zij voor ons hebben geregeld krijgt een 10+. De naden kunnen wij niet meer terugvinden en wij hebben best een moeilijke gang met hoekjes en dat heeft hij perfect opgelost. Alle afspraken gemaakt door Woonmode zijn nagekomen. Alles was perfect op tijd.
Gewoon blij dat er nog zo'n bedrijf bestaat. Ons huis is prachtig geworden.

16 maart 2025

Beste Wilfred Moraal,

Hartelijk dank voor jullie mooie review en heel veel woonplezier in jullie prachtige woning!

Vr. gr. team Woonmode

Omdat onze familie al eerdere goede…

Omdat onze familie al eerdere goede ervaringen had met Woonmode zijn wij voor onze nieuwe woning geslaagd voor een mooie visgraatvloer voor onze gehele woning, renovlies aan de wanden en raambekleding. We zijn heel tevreden over hun service en uitgevoerde werkzaamheden en komen binnenkort graag terug voor kasten op maat. Speciale dank aan Angelika voor haar goede kleuradvies!

5 maart 2025

Beste Gaby van Gurp,

Bedankt voor jullie leuke review!

Vr. gr team Woonmode

Na 11 bezoeken thuis ben ik er klaar mee

In 2024 overgordijnen uitgezocht in een zware uitvoering. Bij de bestelling wordt dan geadviseerd om de gordijnen 15mm boven de vloer te laten hangen. De maten worden door Woonmode opgenomen, de gordijnen worden op maat gemaakt en er wordt voor een rails incl. montage gekozen zodat alle disciplines bij Woonmode zit. Wanneer de gordijnen worden opgehangen slepen ze over de grond, als ik aan de monteur doorgeef dat dit niet goed is antwoord hij: “ik weet niet wat er besteld is”.
Na de montage gelijk gebeld en op verzoek foto’s gestuurd over de lengte. Hierna zijn alle gordijnen opgehaald, vermaakt en weer terug gehangen, helaas waren op diverse plekken de gordijnen nog te lang. Dan komt de eigenaar van het naaiatelierzelf en geeft aan dat deze zware gordijnen zeker 2cm boven de vloer moeten hangen i.v.m het gewicht wat zal uitzakken. De resterende punten zoals trekkende stof in de waveplooien, niet goed gevormde waveplooien, ontbrekende wave begin/eind glijders, niet in de wave plooi hangen en de te veel aan waveplooien komen dan ook aan bod. De conclusie van het naaiatelier was dat de zware stof beter geen zoom kan hebben, de eindglijders geplaatst moeten worden. De teveel aan stof in de breedte wordt dan ook ingekort. Hierna komt de eigenaar van Woonmode om de afspraken te bevestigen en worden de gordijnen in twee sessies later weer opgehaald. Na het wederom in twee sessies opnieuw ophangen ontbreken de eindglijders welke dan bij de tweede sessie worden geplaatst op alle gordijnen. Hierna blijkt dat de waveplooien om diverse redenen niet goedhangen ook dit wordt weer hersteld en geef ik door dat de maat van de waveplooien geen 18cm maar 12cm zijn, tijdens het inmeten wordt namelijk nog aangegeven dat de plint op het plafond aangepast moet worden zodat het hart van de rails 9 cm van de vensterbank komt omdat de waveplooi een breedte heeft van 18cm. Doordat de waveplooi maar 12cm is volgt de stof de plooi minder netjes. Maar op de maat wordt geen reactie meer gegeven. Tijdens het bezoek van de eigenaar heb ik ook aangegeven dat het in de winkel ontbreekt aan de juiste informatie naar de klant. Houdt rekening met voldoende vrijeruimte boven de vloer i.v.m. het uitzakken, informeer de klant over de eigenschappen van de stof en maak afspraken met het naaiatelier over de maat van de wave en de aanwezigheid van de begin/eind glijder. Je mag aannemen dat het personeel de specialist is op het gebied van wat er verkocht word. Ondanks de bereidheid van het blijven oplossen was ik er na 11 bezoeken wel klaar mee en heb vandaag zelf de haken nog her en der aangepast maar aan de smallere wave valt niets meer te doen. O ja, als ik benoem dat het op een stuk oude vod lijkt wat er hangt, omdat de waveplooien niet gevolgd worden, dan kan daar wel wat meer sympathie voor getoond worden dan alleen maar nou dat valt wel mee.

9 maart 2025

Beste J. Taal,
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over de gordijnen die u bij ons heeft besteld. In uw uitgebreide verhaal schrijft u o.a. dat de eigenaar van Woonmode bij u thuis is langs geweest, maar dit is onjuist. Dit betrof een medewerker die al bijna 40 jaar bij Woonmode werkzaam is, maar niet de eigenaar is. Als 'mede-eigenaar' van Woonmode was ik niet bekend met uw verhaal maar ik zeg u toe hier in te duiken, omdat ik het op z'n minst vreemd vindt dat er schijnbaar een probleem is met de gordijnen dat zelfs door ons gespecialiseerde gordijnatelier niet naar uw tevredenheid opgelost is. Omdat dit normaal gesproken nooit voorkomt wil ik hier eerst de details van weten. Zodra ik deze informatie heb dan zal ik zelf contact met u opnemen om te bespreken wat we nog voor u kunnen doen.

Directeur Woonmode Rijswijk

Wat een keuze hebben ze in de winkel

Wat een keuze hebben ze in de winkel. Tegenwoordig is alles online, maar een tapijt wil je zien en voelen. Nou, werkelijk, hier kijk je je ogen uit: zoveel keuze!!! Precies wat je nodig hebt bij aanschaf van een tapijt!
We hebben van een rechthoekig tapijt een rond tapijt laten maken. Het resultaat is prachtig. Heel mooi afgewerkt en we zijn er heel blij mee. De service bij woonmode is fantastisch. Goed bereikbaar voor vragen. Ze denken mee. En.. ze hebben hun uiterste best gedaan om het tapijt voor Kerst te leveren. Zo konden we tijdens de feestdagen er van genieten. Graag had ik hier een foto bij gedaan om dit mooie resultaat te laten zien, maar volgens mij kan dat niet. Dit is mijn winkel!

24 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Mirjam, wat een superleuke review heeft u geschreven en fijn dat onze service wordt gewaardeerd:) Veel plezier van het mooie tapijt en graag tot ziens; u bent altijd welkom!

Vriendelijke groeten, team Woonmode

Geweldige service

Wij hebben een vloer voor onze woonkamer uitgekozen. We zijn hierbij vriendelijk geholpen. We mochten een paar staaltjes meenemen om thuis te bekijken hoe het staat. De service was goed. We zijn nu terug om onze trap te renoveren. De verkoper geeft voldoende ruimte om een beslissing te nemen en je voelt je nooit opgejut om een beslissing te nemen. We komen al jaren bij de Woonmode in Rijswijk en zullen dat blijven doen. De keus is altijd meer dan voldoende.

30 december 2024

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor uw mooie woorden, dit waarderen wij zeer! Vriendelijke groeten, team Woonmode

Vriendelijke service

Wij zijn bij verschillende woonwinkels geweest voor onze vloer maar uiteindelijk geslaagd bij Woonmode in Rijswijk. Ze hebben enorm veel keus en we mochten een paar staaltjes meenemen om de vloer in onze eigen licht te zien. De vloer is ook prima gelegd. Gisteren en vandaag zijn we terug geweest om de trapbekleding uit te kiezen. En we zijn wederom zeer goed en vriendelijk geholpen!

30 december 2024

Antwoord van Woonmode

Wat fijn om te lezen dat u blij bent met onze service en kwaliteit! Vriendelijke groeten van team Woonmode

Wij hebben ervaring met het plaatsen…

Wij hebben ervaring met het plaatsen van een op maat gemaakte inbouwkast.Dit was geen eenvoudig karwei,maar de kast is naar volle tevredenheid geplaatst.Wij werden prima geadviseerd door Paco.
Hij nam alle tijd.
We zullen zeker de firma Woonmode bij anderen adviseren.

29 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste heer Koos, hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en ons werk. Vriendelijke groeten, team Woonmode

Een gerenoveerde trap

Woonmode heeft de trap prachtig gemaakt. Bovendien is alles conform afspraak gegaan: de planning, de datum en de kwaliteit. De betrokken medewerker stelde de goede vragen en liet beslissingen bij ons als opdrachtgever. Medewerkers van Woonmode zijn heel plezierig en ter zake kundig.

18 december 2024

Antwoord van Woonmode

Wat fijn om te vernemen dat u blij en tevreden bent over onze service! Fijne dagen en vriendelijke groeten, team Woonmode