Woonmode Rijswijk richtte mijn droomhuis in! Al lange tijd droomde ik van een knus, warm appartement aan zee waar mijn kinderen en ik ons écht thuis zouden voelen. Dankzij het fantastische team va... Toon meer

Service in de winkel was prima. Snel getekend, achteraf natuurlijk niet goed opgelet, want ik vond het belangrijk dat de vloer snel werd gelegd. Dat is inderdaad zeer snel gedaan. De vloerenman was... Toon meer

Goede en snelle service, zowel in de winkel als bij montage. Telefonisch en per mail ook goed geïnformeerd. Tevens een breed assortiment!

Woonmode heeft voor mijn nieuwe appartement de vloeren en raambekleding verzorgd en ik kan hen zeker aanbevelen. In de winkel ben ik heel goed geholpen en is er heel goed meegedacht met mijn wensen. O... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Gordijnwinkel
  3. Vloerenwinkel
  4. Raambekledingwinkel
  5. Hout/parket/laminaat leverancier
  6. Houten vloereninstallateur

Woonmode is specialist in complete woninginrichting en al sinds 1985 één van de grootste woonwinkels van de regio Den Haag. In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in Rijswijk presenteren wij een zeer grote collectie in o.a. vloeren, zoals PVC, laminaat, tapijt, vinyl, marmoleum, kurk en meer. Maar ook alles op het gebied van raamdecoratie, van gordijnen tot raamdecoratie zoals rolgordijnen, plissés, duettes etc etc. Verder vind je bij Woonmode buitenzonwering, behang, vloerkleden, boxsprings, kasten-op-maat en meer. Kortom, alles om je huis sfeervol mee in te richten! Woonmode is een CBW erkende woninginrichter en officieel dealer van alle gerenommeerde a-merken, zoals Luxaflex, Bece, Somfy, Coretec, Quick Step, Tarkett, Desso, Parade, De Ploeg, Eijffinger en vele andere topfabrikanten/ -merken. Onze binnenhuisadviseurs helpen je graag met deskundig advies over de producten of een mooi totaalinrichtingsplan. Daarbij meten onze maatnemers alles thuis bij je in en staan onze professionele vloerenleggers, monteurs, behangers en schilders garant voor de uitvoering van 'oud Hollands' vakwerk! Breng een bezoek aan onze inspirerende Woonmode Megastore in Rijswijk, je bezoek zéker waard, of kijk op onze website www.woonmode.nl voor meer informatie.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Indoor verhuizen.

Het tapijt is zorgvuldig gelegd en er werd ook rekening gehouden met het verplaatsen van de meubels die ik nog had staan.

ook was er hulp geboden met het ophogen( met een deken) van mijn matras, ik stelde dat erg op prijs.

13 februari 2024

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u onze service kan waarderen. We wensen u veel plezier van uw mooie nieuwe vloerbedekking en graag tot ziens. Vriendelijke groeten, Woonmode

Geweldige service bij Woonmode Rijswijk

Vandaag een fantastische ervaring met Woonmode. Wij moesten zelf de duette demonteren ivm het plaatsen van een nieuw raam. De glaszetter deed dat niet. En zelf ook weer plaatsen na het zetten van het raam. Lukte ons niet helemaal. Hij hing wat wiebelig. Melding gemaakt bij Woonmode werd gelijk gebeld en dezelfde ochtend kwam er iemand om het op te lossen GEWELDIGE SERVICE !!!!

16 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Corrina, hartelijk dank voor uw geweldige review en leuk om te horen dat u onze service waardeert. Graag tot ziens en fijne dagen gewenst van team Woonmode:)

Een uitstekende interieurzaak

Vorig jaar zochten wij een visgraat PVC vloer - en een betrouwbare en professionele legger. Per toeval zijn wij bij Woonmode terechtgekomen.
Bij Woonmode werden gecharmeerd door het grote fraaie assortiment. Na een fijn adviesgesprek hebben wij een bestelling geplaatst. De adviseur heeft ons tot het plaatsen van de vloer steeds naar volle tevredenheid geholpen.
We zijn tevreden met de gelegde vloer en ondervloer. De leggers plaatsten neuten bij de plinten, waardoor de woning nog chiquer eruit ziet.
Toen we gordijnen nodig hadden, hebben we zonder aarzeling gelijk weer een afspraak bij Woonmode gemaakt. De adviseur van de gordijnen heeft met ons meegedacht met het type gordijnen en de juiste maten. Zij heeft ook geadviseerd om hoogkwalitatieve rails te kopen. We zijn heel blij met de prachtige gordijnen.
Wij zijn Woonmode dankbaar voor de uitstekende service.

5 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste heer Levy, hartelijk dank voor uw uitgebreide review! We vinden het erg leuk om te lezen dat u blij bent met ons werk en onze service! Fijne dagen toegewenst en vriendelijke groeten van alle medewerkers van Woonmode:)

Wij hebben onlangs gordijnen uitgezocht…

Wij hebben onlangs gordijnen uitgezocht en zijn daarbij erg goed en deskundig geholpen door Angelika. Zij was heel vriendelijk, nam de tijd, luisterde goed naar onze wensen en liet veel verschillende mogelijkheden zien met daarbij de duidelijke voor- en nadelen. Ook degene die kwam inmeten heeft goed werk geleverd. We zijn erg blij met het resultaat. De gordijnen zien er prachtig uit en voldoen helemaal aan onze wensen.

2 december 2024

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent over het resultaat en onze service. Mede namens Angelika wensen wij u fijne feestdagen en graag tot ziens in de toekomst.

Mooie vloer goed gelegd via Woonmode Rijswijk

Deze week zijn de nieuwe vloeren gelegd in ons nieuwbouwhuis. Na goed en uitgebreid advies in de winkel is de vloer nu ook keurig gelegd. Een paar restpuntjes komt men zonder probleem binnenkort afronden. Goede afstemming tijdens het leggen. Mooie kwaliteit producten. Op naar het volgende project.

13 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Eric, hartelijk dank voor uw review en positieve woorden, dit waarderen wij zeer! We verwelkomen u graag in onze winkel wanneer wij u weer van dienst mogen zijn. Feestelijke groeten van team Woonmode:)

Woonmode Rijswijk heeft mij super blij gemaakt.

Woonmode Rijswijk heeft mij fantastische kwaliteit van service geleverd. Het begon al bij mijn bezoek in de winkel waar ik zeer klantvriendelijk werd geholpen. Men nam de tijd om mij verschillende productkeuzes te laten zien en de opbouw en kwaliteit van advies was zeer professioneel. Daarnaast bleek de prijs zeer scherp in vergelijking met andere aanbieders.
Het opmeten werd keurig gedaan en de verschillende opties goed doorgesproken.
Degene die de jaloeziën kwam bevestigen was zeer vakbekwaam, uiterst vriendelijk en communicatief. Ook hier werden keuzes bij het ophangen toegelicht en alles werd op heel rustige en keurige wijze uitgevoerd. Ik voelde me echt heel serieus genomen als klant en in de watten gelegd. Het resultaat is ook nog eens prachtig en geheel naar mijn zin. Alle dank voor de geweldige medewerkers van Woonmode.

20 november 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Jose, wat een leuke review heeft u geschreven, waarvoor onze dank! Iedere dag doen wij met ons team ons best voor onze klanten en het is altijd fijn wanneer dit gewaardeerd wordt. Heel veel woonplezier gewenst en uiteraard fijne feestdagen! Vriendelijke groeten van alle medewerkers van Woonmode:)

Top ondersteuning en uitvoering

Na een eerste contact kon er op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor het uitzoeken van vloerbedekking en gordijnen. Goed advies om tot een passende keuze te komen. Bij het opmeten zijn alle maten meegenomen - meer dan nodig voor alleen het bestelde - en kregen wij nog tips mee. Planning (in de drukke decembermaand) richtte zich op de vaste verhuisdatum en dat is goed uitgevoerd. Prettig en snel contact met de verkoper. Kortom: een zorgeloze ervaring met een prima resultaat in de woning!

2 december 2024

Antwoord van Woonmode

Wat leuk om uw positieve review te lezen en fijn dat u tevreden bent over onze service! Heel veel woonplezier gewenst van uw vloerbedekking en gordijnen en graag tot ziens:)

Vriendelijke groeten, team Woonmode

Zeer tevreden!!!

Zeer tevreden!!!! Vanaf het moment van uitkiezen tot aan het ophangen van de Luxaflex, alles verliep heel klantvriendelijk, soepel en snel. Zowel in de winkel als de medewerker die aan huis langskwam om alles op te halen.

5 december 2024

Antwoord van Woonmode

Beste heer Ravensbergen, hartelijk dank voor uw waardering en mooie review!

Woonmode is een fijne zaak

Woonmode is een fijne zaak
De medewerkers zijn erg behulpzaam en nemen de tijd om de juiste keuze te maken. Als je bijvoorbeeld denkt dat je een leuke stof en kleur hebt gevonden, pakken ze gerust nog 5 ordners om alternatieven te presenteren. Service voor ophangen en monteren is ook prima in orde.

28 november 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Rob, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn dat u zo tevreden bent met onze service!

Woonmode Rijswijk - professioneel en kwaliteit staat voorop

Woonmode Rijswijk heeft mij aan een enorm mooie en kwalitatief goede vloer geholpen. Maar nog belangrijker is de kwaliteit en professionaliteit van hun legservice. In mijn oude huis met allerlei hoeken was het een behoorlijke klus om dit goed te leggen, maar het resultaat mag er zijn.
Ik kan ze zeker aanraden!

18 november 2024

Beste Elise Cramer,
Hartelijk dank voor je review en veel woonplezier van de mooie vloer!

Team Woonmode

Goed advies en ook heel belangrijk…

Goed advies en ook heel belangrijk geweldige aftersales. Het is niet we hebben het verkocht en tot nooit weerzien. Wij kunnen deze winkel echt bij iedereen aanbevelen. Wij hebben niets dan fijne contacten gehad!!

16 november 2024

Antwoord van Woonmode

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u blij bent met onze service:) Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en graag tot ziens in de toekomst! Vriendelijke groeten, team Woonmode

Hier bestaat nog goede klandizie

Vanaf eerste moment goede persoonlijke benadering. Ik werd goed geadviseerd. Maar belangrijker voor mij nog, ik werd ontzorgd. Korte efficiënte lijnen. Nadat de bestelling was geplaatst werd ik ook benaderd omdat de levering eerder was dan verwacht. Resultaat is prachtig! En er word zeker gevraagd waar ik het besteld heb, ik verwijs ze met een gerust hart door!

21 september 2024

Antwoord van Woonmode

Bedankt voor de mooie beoordeling. Dit waarderen wij zeer! Vriendelijke groeten, team Woonmode

Goed advies

Goed advies mbt tot vloerkeuze voor moeders met trippelstoel en elektrische rolstoel.
De vloer is mooi geworden bij moeders EN super aardige en vooral behulpzame "vloer leggers" Martin, Daan en Rashid.
Moeders is helemaal blij...allemaal hartelijk dank!!!!

25 oktober 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Monique, hartelijk dank voor de review en fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze vakmensen! Wij wensen uw moeder nog vele jaren woonplezier van haar nieuwe vloer! Vriendelijke groeten, team Woonmode

Bij Woonmode Rijswijk werd ik goed geinformeerd en geholpen.

Bij Woonmode Rijswijk werd ik goed ingelicht over de mogelijkheden als materialen en kleuren en inrichting. Beide monteurs van de Allure-kast waren snel en goed en vriendelijk en lieten alles schoon achter bij vertrek. Werkelijk profi's. Alles ging volgens plan en afspraak. Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop !! Kan deze firmas met een gerust hart aanbevelen.

4 oktober 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Hertha, ontzettend fijn om te horen dat u onze service en vakmanschap waardeert én blij bent met het resultaat!

Namens al onze medewerkers wens ik u veel plezier van de mooie kast-op-maat en graag tot ziens in de toekomst.

Vriendelijke groeten, Sander Groen | Woonmode

Wij zijn super blij met onze vloer

Wij zijn super blij met onze vloer. Vakkundige en zeer vriendelijke medewerkers die afspraken nakomen.

27 september 2024

Antwoord van Woonmode

Dank voor de mooie review en heel veel geluk en woonplezier gewenst in jullie prachtige nieuwe woning!

Vriendelijke groeten, team Woonmode🏠

Woonmode: voor als je het echt goed wil hebben!

Woonmode heeft onze woning deskundig voorzien van prachtig marmoleum. Ze wisten zelfs de kleur te bemachtigen waarvan wij bij de producent te horen hadden gekregen dat ie niet meer leverbaar was. Ook de vloer hebben ze voor ons geëgaliseerd en de trappen bekleed. We zijn er heel blij mee. Het personeel van Woonmode Rijswijk is vriendelijk en deskundig. Afspraken worden goed gecommuniceerd en stipt nagekomen. We kunnen dit bedrijf iedereen beslist aanbevelen!

9 september 2024

Antwoord van Woonmode

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We hebben ons best gedaan voor een prachtig resultaat en zijn blij dat u onze service en vakmanschap kan waarderen. Heel veel woonplezier gewenst van al het moois! Vriendelijke groeten van team Woonmode.

Goed geslaagd voor een pvc vloer en stoffering

Ik was op zoek naar een pvc vloer alsmede stoffering voor mijn nieuwe kantoor aan huis. Mijn moeder had hier lang geleden (in 1998) de stoffering voor haar appartement gekocht. Op basis van de goede ervaringen met Woonmode destijds ben ik me in de winkel gaan oriënteren op de mogelijkheden. Het is een mooie winkel waar je een goede indruk krijgt van het aanwezige assortiment. Soms heb je van die winkels waar alles dicht opelkaar staat, maar de winkel van Woonmode is ruim opgezet. Je kan er dus prettig rondlopen om alle producten te bekijken. Al snel na binnenkomst kwam ik in gesprek met Sander. Hij heeft me uitgebreid geadviseerd over alle mogelijkheden (Woonmode heeft namelijk een breed assortiment aan producten). Sander (maar ook zijn collega Carlos) hebben goed meegedacht over diverse zaken.

Dankzij een alerte medewerker van Woonmode heb ik ook een vochtprobleem vroegtijdig ontdekt.

Thans ben ik nog in afwachting van de levering van enkele producten, maar de ervaring met Woonmode is tot nu toe altijd prettig geweest. Voor mij is het bovendien prettig dat ik een vast aanspreekpunt (Sander) heb.

8 september 2024

Beste Emile,

Hartelijk dank voor de mooie review! We doen altijd ons best om mensen goed te adviseren en mooi werk te leveren. Ik zal je complimenten dan ook zeker doorgeven aan Carlos;)

In ieder geval fijn om te horen dat je dit hebt kunnen waarderen. We houden contact over de afronding van de laatste punten en veel geluk gewenst in jullie prachtige nieuwe woning!

Vriendelijke groet, Sander Groen | Woonmode

Uitstekende kwalitiet en service ervaring

Als consument zijn wij altijd op zoek naar kwaliteit en service en zeker bij het inrichten van ons huis. Woonmode te Rijswijk heeft deze verwachtingen vanaf dag een meer dan positief ingevuld en ik zou hen ten alle tijden willen aanraden voor o.a. vloeren, muren en raam decoratie.

1 januari 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Jacob, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en fijn dat u onze kwaliteit en service kan waarderen. Ook veel dank voor uw aanbeveling, dit wordt door ons zeer gewaardeerd!

Vriendelijke groet, team Woonmode

Woonmode heeft zoveel keuze

Woonmode heeft zoveel keuze. Ze denken met je mee en zijn super snel. Als er iets niet klopt, dan lossen ze dit netjes voor je op.

2 september 2024

Antwoord van Woonmode

Beste Thari, wat leuk dat je ons een mooie beoordeling hebt gegeven. In ons vak kan het altijd voorkomen dat we iets moeten nalopen of oplossen. We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn:)

Zeer deskundig en vriendelijk personeel

Zeer deskundig en vriendelijk personeel, zowel bij afdeling verkoop alsmede het uitvoerend personeel.
In oktober 2020 (corona periode) nieuwbouwwoning in Naaldwijk gekocht. Winkel was toen gesloten. Via internet een zeer mooie pvc vloer uitgezocht. Hiervoor een offerte aangevraagd. In maart 2021 was de winkel van Woonmode weer open. Definitief keuze gemaakt voor de vloer, Tevens een offerte voor renovlies van de muren ontvangen. Planning werkzaamheden was eind 2022, maar door aantal keren uitstel oplevering werd dit pas maart 2023.
Vanaf de start (eind 2020) tot en met definitieve afronding van de werkzaamheden (september 2023) zeer goed contact gehad met Sander (directeur).
Doordat oplevering nieuwbouwwoning aantal keren is uitgesteld, was ik zeer blij dat ik alles bij Woonmode heb gekocht.
Samir (Woonmode) heeft in maart 2023 de muren gedaan. Dit heeft hij uitstekend gedaan.
1e week april is de keuken (niet woonmode)geplaatst.
Vervolgens heeft woonmode in de 2e week april 2023 de pvc vloer (110 m2) gelegd in 2 dagen. Ook dit is goed en vakkundig uitgevoerd.
In april 2023 ook mijn shutters bij Woonmode besteld. Levertijd 4 maanden.
In september 2023 heeft Wim met assistent de shutters super vakkundig opgehangen. Ziet er echt toppie uit.
Ik ben zeer blij dat ik alles bij Woonmode heb besteld. Echt een top zaak met vriendelijk en vakkundig personeel. De prijs kwaliteit verhouding is echt goed.

22 januari 2024

Antwoord van Woonmode

Beste heer Vessies, wat worden wij gelukkig van uw mooie review! We hebben u graag en met veel plezier geholpen! Vriendelijke groeten van ons allemaal:)