Work for it Reviews

3. Personal trainer
  4. Fysiotherapiepraktijk
  5. Sportmasseur

Geschreven door het bedrijf

Work for it tilbyder fysioterapeutiske konsultationer og behandlinger af høj kvalitet med fokus på dig. Hos os får du en hel time til første konsultation, da vi mener at det er vigtigt at komme rundt om det hele menneske, for at finde den rigtige behandlingsmetode. Hos os er du i trygge hænder og vi sætter dig i fokus. For os er det vigtigt at der er tid til dig, så du kan fortælle alt det du har brug for at vi skal vide, så vi kan få lagt en plan og så du føler dig hørt og set. Vi arbejder udenfor sygesikringen, men du kan stadig få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" eller bruge din private sundhedsforsikring. Work for it er en enkelmandsvirksomhed med 1 chef og en indlejer. Vi holder til i Horsens midtby, hvor vi er en del af kontorfællesskabet i Amaliehuset.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes det var en rigtig god…

Jeg synes det var en rigtig god oplevelse, Michelle var super sød og professionel at snakke med og hurtig fandt hun ud af jeg ikke fejlede noget med mine kæber problemet lå et andet sted så det var positivt

10 april 2026

Hej Kristian

Tak for at du kom forbi klinikken. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig videre og håber alt godt for dig i fremtiden.

Michelle Lundh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var hos Michelle og få massage

Jeg var hos Michelle og få massage. Det må siges at være det bedste jeg længe har gjort for mig selv 🥰 Michelle er professionel, dygtig og virkelig grundig. Hun kommer i dybden og får fat de helt rigtige steder.
Ovenikøbet er hun smadder sød ☺️
Varmeste anbefalinger fra mig.

11 december 2025

Hej Maiica
Tak for din super fine anmeldelse! Det varmer at vide, at jeg har hjulpet dig og at vide at du kunne lide det.
Jeg håber vi ses på klinikken igen.
Hilsen Michelle

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har problemer med min skulder

Har problemer med min skulder. Blev masseret så den var som ny

6 november 2025

Antwoord van Work for it

Tusind tak for din anmeldelse Dennis. Fantastisk at din skulder har det bedre. Vi glæder os til at se dig på klinikken igen.

Yderst kompetent

Michelle er utrolig dygtig, kan kun anbefale hende både til skader og wellness massage.

30 januari 2025

Hej Kent

Tak for det! Vi er så glade for at høre hvad i synes om oplevelsen og endnu mere når vi har gjort et godt arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget rar oplevelse da jeg er meget…

Meget rar oplevelse da jeg er meget medtaget og jeg kan bruge al den massage jeg få
Hvis andre i huset er ligeså venlige som Michelle så er det noget af en gave pludselig

25 november 2024

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og dejligt at du føler dig godt taget imod hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dygtig og meget kompetent

Jeg har afprøvet massage flere forskellige steder, og Michelle var den første der ramte alle de ømme punkter som min ryg/nakke havde behov for at blive masseret/afspændt. Hun har også en enorm viden om kroppen og musklerne, hun har patienten i fokus og giver gode råd til at afhjælpe ømhederne selv. Jeg har indtil videre gået hos Michelle i lidt over 2 år, og jeg har oplevet en bedring ift spændinger i min ryg/nakke. Kun gode anbefalinger herfra!

18 november 2024

Hej Camilla

Tusind tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at vide. Vi bestræber os på at give den bedste behandling og det lyder til at det er lykkedes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt tilbagemelding efter jeg har…

Hurtigt tilbagemelding efter jeg har skrevet
M en tid samme dag.

9 oktober 2024

Hej Henrik

Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med en hurtig tid, så vi kunne få kigget på din problematik.

Super godt

Kom med hovedpine og gik derfra uden.

11 oktober 2024

Hej Pia

Jeg er så glad for at have kunnet hjælpe dig af med din hovedpine.

Super godt

Super godt, skal helt sikkert retur👌👌

11 oktober 2024

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse og det er dejligt at du er så tilfreds, at du kommer igen.

omhyggelig

hun er en dygtig massør Kan klart anbefales

31 mei 2024

Hej Nicolai

Tusind tak for din anbefaling.

Virkelig dygtig fysioterapeut

Virkelig dygtig fysioterapeut. Kun de bedste anbefalinger herfra

6 december 2023

Hej Dorthe

Tak for de fine ord! Det er altid dejligt at vide, at vi gør det godt.

Jeg kan kun anbefale Michelle

Jeg kan kun anbefale Michelle. Jeg havde virkelig ondt i skulderen og Michelle kom samme dag og behandlede det og smerten var meget mindre da behandlingen var færdig. Hun er rigtig dygtig!

3 oktober 2022

Hej Mia

Hvor er det dejligt at behandlingen har hjulpet dig og helt perfekt at vi kunne finde en tid til dig med det samme.

Workforit - For dig med smerter

Workforit er for dig der gerne vil af med smerter og få din livskvalitet igen.

Jeg har døjet med rygsmerter siden December i forbindelse med vægttab. Gik til flere behandlinger.
Forskellen på de “almindelig” fysioterapeut praksis og Workforit er konsultations tiden. Man føler der er tid til en. Første konsultation går man kropsholdninger, hvordan man sidder osv. igennem.

Rygsmerter fra jeg startede ved Workforit til nu er markant mindre og livskvalitetet er forhøjet.

Fysioterapeutisk massage kan jeg også anbefale. Jeg har ALDRIG kunne løbe ret meget før der var noget der klemte og gik om i ryggen. Det var væk efter første massagebehandling.

Jeg er meget tilfreds. 💪🤩

26 september 2022

Hej Thomas

Virkelig en flot anmeldelse fra dig til os! Vi vil bestemt bestræbe os på at opretholde den gode kvalitet. Tusind tak!

Michelle

Lees meer over geverifieerde reviews.