Worx Landroid Vision M600 WR206E Der er ustandseligt problemer, så der bruges mere tid på "manual handling" af maskinen frem for at slå græsset selv. Den sidder fast hvert andet øjeblik og er komp... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
When my trusty lawnmower came to the end of its useful life, I decided to replace it with a WORX WG779E model and benefit from the power share batteries as I already have four WORX power tools. Howeve... Toon meer
Lad være med at købe denne maskine Købte den for 6 mdr siden, og den har aldrig fungeret fungeret tilfredsstillende. ) ud af 10 gange skal jeg selv ud at starte den manuelt, og 9 ud af 10 gange sta... Toon meer
Jeg har meget svært ved at genkende alle de dårlige anmeldelser herinde. Har jeg haft bøvl med min m700 Landroid? - Ja da, men de to slidtage problemer på hver motor gearboks, er bleve... Toon meer
HOLD JER LANGT VÆK FRA WORX PRODUKTER
HOLD JER LANGT VÆK FRA WORX PRODUKTER. Hvis jeg kunne give 0 stjerner fik de det. Fik en hækkeklipper i maj 23. (WG284E). Købt fordi den skulle være ekstra kraftfuld. Mere kraft og driftstid. Arbejdshest til krævende opgaver (uddrag fra hjemmesiden). Jeg har brugt den 3 gange (23-24-25). Nu er den død. Support siger ærgerligt - garantien er lige udløbet - 10 timers brug må være det du kan forvente……
Det er en And!!
Apparatet sidder fast hele tiden, selv på fuldstændig pandekage-flade steder.
Den kan ikke finde hjem i tide, når den er ved at gå tom for batteri. Den farer vildt og bliver ved med at sidde fast de samme steder, som den ikke er klog nok til at undgå af tidligere erfaring (den er jo udstyret med AI og kamera, som firmaet selv praler af).
Derudover, så bevæger den sig over i områder, man har fortalt den at den ikke skal gøre. (man skal gå rundt med sin telefon i forbindelse med installering, for at angive sin plæne og forventer at den bliver inde for de koordinationer den selv har efterspurgt via sin GPS).
Regn- og tids indstillingerne er heller ikke optimale: Den bevæger sig ud i tusmørke og stopper forudsigeligt nok kort efter, fordi der pludselig ikke er tilstrækkelig lys!!
Det er svært at tro, at den er udstyret med AI, det virker mere som om den lider af kraftig Alzheimer eller er virkelig dum!!
Den klipper rigtig pænt, men er fuldstændig utilregnelig og kan ikke efterlades alene, da den hele tiden går i stå eller sidder fast og må bæres hjem til sin lade station på daglig basis.
Appen er dum og fortæller ikke hvad der er galt, udover at melde fejl når den stopper, hvilket du må forvente, at den gør dagligt.
Du kan ikke genstarte via appen.
Du kan med andre ord ikke tage på en uges ferie og være tryg på, at din plæne står som et suttet bolsje når du kommer hjem.
Man kan ikke genstarte apparatet, når den er gået i stå, fra den position apparatet befinder sig i og det meget tunge apparat skal bæres hjem til sin lade station.
Hver gang apparatet sidder fast, så skal du selv bære den hjem og indtaste kode på ny. Apparatet er mega tungt og u-handy at gå med.
Jeg er skuffet og føler mig fuldstændig til grin over at have brugt så mange penge på noget der kun virker i et begrænset omfang.
Worx vision WR206E
Købte en Worx vision WR206E. Den kan ikke altid finde hjem til basen, den løber tør for strøm før den når hjem og den kører over magnet strimler som den ellers skulle stoppe ved. Den blev sendt til reparation, men den fejlede ikke noget sagde de. Så konklusionen må være en meget dårlig maskine man skal holde sig fra.
Jeg har købt en Works vision m600
Jeg har købt en Works vision m600, kunne ligesågodt smide de 11000kr ud ad vinduet, det er den dårligste investering jeg nogensinde har gjort, den kører ikke en hel cyklus uden at køre af sporet eller sidde fast et eller andet sted, den er sådanset forkert designet, med to forhjul og et baghjul, for når den støder på en forhindring, drejer den rundt om sin egen akse, som jo så bliver lige mellem de to forhjul, med det resultat at baghjulet svinger ud over kanten på forhindringen, eks. en bedkant, kan den så ikke trække hjulet op af hullet, så prøver den at bakke ud, med det resultat at et af hjulene også kører ud over kanten, og så sidder man rigtig fast og laver dybe hjulspor inden den simpelthen går ud, den svinger også så hårdt rundt med bagvognen at den ødelægger planter, den har endda væltet en nyplantet hækplante, myrdet min kones troldhassel og tre roser, man skal lave så mange afgrænsninger så man alligevel skal slå græs ved siden af, og man kan ikke tage væk i to dage og forvente at der hverken er slået græs eller maskinen er i sin lader, support siger bare du skal opdatere software, dette er gjort 7 gange, uden nogen forskel.jeg kan på det skarpeste anbefale IKKE at købe dette produkt, det virker simpelthen ikke
Mega dårlig support på Worx vision m600
Jeg køber en Worx vision m600. Jeg kan ikke få den til at forbinde med min app og finder ud af med supporten efter lang tid at maskinen har været forbundet med en tidligere kunde som har returneret den til Johannes Fog. Johannes Fog er meget hjælpsomme og ringer til Worx og forklarer og beviser at jeg har købt den. Men Worx kan ikke finde ud at fjerne den anden bruger så jeg kan bruge den. Jeg har købt plæneklipperen for 3 uger siden og den står bare stadig i haven og virker ikke.
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter.
Jeg har købt en WORX WR206E.
Den slukker nogle gange helt i laderen om natten, så jeg må ud og starte den op igen.
Jeg har nu været i kontakt med support på mail i snart en måned.
De kommer med den ene undskyldning efter den anden.
Så skal jeg sende billeder, så skal jeg sende log ind, så skal jeg rense laderen og ladestik, så skal jeg prøve at vende stationen.
Intet hjælper og support bliver ved med at bede mig om at gentage alle de ting jeg allerede har gjort.
Dårlig kundeservice.
Rückerstattung nach Rückgabe des Mähroboters – eine Zumutung!
Ich habe meinen Mähroboter vollständig und fristgerecht zurückgeschickt. Doch trotz nachweislichem Eingang bei Worx habe ich 8 Wochen lang auf mein Geld gewartet – ohne Erfolg. Stattdessen bekam ich mehrere E-Mails mit wechselnden Vorgangsnummern und der Behauptung, es würden Teile fehlen – ohne konkrete Nachweise oder Identifikationsnummern.
Selbst die Fachverkäuferin von Hornbach, über die der Kauf lief, konnte nichts erreichen. Erst am 11.07. erhielt ich eine Nachricht, dass die Rückzahlung am 10.07. angeblich angewiesen wurde – viel zu spät und nur nach wiederholtem Nachhaken.
Ein derart undurchsichtiger und schleppender Rückgabeprozess ist absolut enttäuschend und nicht vertrauenswürdig. So geht man nicht mit Kunden um.
Robotplæneklipper Landroid M600
Robotplæneklipper Landroid M600
Defekt lader gør at plæneklipperen ikke selv kan lade op når den docker. Worx kontaktet 24 juni 2025, hvor alle informationer i form af beskrivelser af fejlen, billededokumentation af målinger af spændingen samt 3 telefonopkald, hvor jeg har snakket med tre søde danske piger. De undskylder alle, at worx har travlt om sommeren, men det bliver min plæne ikke klippet af. Hvor lang tid kan det tage at læse fejlbeskrivelser og sende reservedele?
Virkelig dårlig kundeservice hvor jeg som kunde, ikke aner om jeg er købt eller solgt?.
Works landroid vision viker perfekt…
Works landroid vision viker perfekt hade nogle problemer ringede til suport hurtig svar super hjælp service både via tlf. og mail så alt super service
Worx wr213e eledig robot
Købte en Worx WR213E til 11.500 i Bauhause. Det er simpelthe det dårligst produkt jeg nogen sinde har set. Det virker simpelthen ikke efter hensigten.
1. Kan ikke finde hjem 95% af gangene
2. Bliver fanget igen og igen og skal hjælpes
3. Kører ind over områder der er afgrænset og kører ind i i forbudte områder afgrænset af magnetledningen
4. Bruger alt for lang tid på at orientere sig uden at klippe.
Dette produkt kan på ingen måde anbefales
Har købt en WR208E som har en del
Har købt en WR208E som har en del, fejl og mangler i forbindelse med de ting som loves på deres hjemmeside.
Kantklipning duer ikke selv om den er sat til 5 cm er der mindst 20 cm som ikke bliver klippet, og dette vokser hvis man ikke selv klipper kanter.
Den kører ind nogle steder hvor den ikke skal selvom der er trukket kant tråd.
Den kan finde på at køre ind i ting selvom det netop var det denne model ikke skulle gøre.
De skriver den kan køre over en fx havegang men denne må max være 3 m ellers kan den ikke finde ud af det. Så hvis den skal fx køre over en terasse vil dette ikke virke.
Den kan finde på at køre uden om mælkebøtter på græsplænen uden at slå disse.
Support har ikke været særligt behjælpelige, der var stort set igen hjælp at hente.
Alt i alt kan denne plæneklipper ikke anbefales.
/Michael
Dårlig kundeservice
Pludselig virkede min plæneklipper ikke mere. Worx bad mig om at måle ledningerne igennem hvilket jeg gjorde (i flere omgange). Worx blev ved at finde nye måder at forsinke det åbenbart uungåelige, nemlig at de ikke vil leve op til deres garantiforpligtigelser.
Jeg køber ALDRIG Worx igen og råder andre til det samme.
For 10.000kr ubrugelig klipper
Købte en WR208E for en uge siden, og den virker stadig ikke....
Kæmper med deres support, der skal sendes logfiles ind, downloades osv osv.....
Den brugere mere tid på at snurre rundt end på at klippe græs.
Godt der er et stort batteri på, retur til basen kan sagtens tage op til 2 timer, hvis den altså kommer hjem:-)
Vision
Vi har lige skiftet vores gamle super gode og velfungerende kant tråds model ud med en ny Vision M600 ... og desværre med et skuffende resultat ... den har nu stået 3 uger og gloet i sin garage uden at have kørt en meter😪. Og support svare ikke samt salgssted ved intet om Worx. Den vil ikke connecte til WI-FI og vi har prøvet alle instruktioner og alle forslag ... vi kan end ikke oprette den i appen ... 😪 .... så den er nok på vej retur til sælger.
DÅRLIG KUNDESERVICE i forbindelse med…
DÅRLIG KUNDESERVICE i forbindelse med overtagelse af 1,5 år gammel robot, hvor ejeren er gået bort.
Vil ikke hjælpe med at nulstille, så vi som ny ejer kan anvende app’en, trods gyldig bon mm
Vender ikke tilbage som lovet ved henvendelser.
WORX 500
Købte min worx 500 robotplæneklipper for 2 år siden,,, KANON lækker maskine,,, Den spiller som et suttet bolche, 👍💪 appen er enkel og lige til, og maskinen kører upåklageligt, 👌 også er det kanon nemt og skifte de 3 knive under den, og de er virkelige til og betale,,
Kan HELT sikkert anbefalede den maskine, tømreren er yderst tilfreds,, 6 ⭐️ herfra...
Fremragende ny landroid vision wr202e
Fremragende ny landroid vision wr202e. Tror de fleste tror der skal en masse til at den er sat op. Det er det letteste. Opsætning vis display og læg så app på, så kører det. Den skal ikke engang opsættes til at kende din græsplæne, det klarer den helt automatisk. Så egentlig er det bare at lægge den på plænen og starte fra app så får du klippet din plæne så fint. Det er bestemt et godt køb og min erfaring med den nye wr202e landroid vision m250 er super fin. Køb endelig den til en mindre plæne ellers de øvrige Landroid Vision modeller. Eneste malurt hos os er at vi fysisk ikke kan få den til at slå vor mindre plæne lige ved siden af, da forholdene ikke er til det. I stedet sætter jeg den på plænen og så klipper den når jeg starter app. Når færdig flyttes den på den større plæne og på app sender jeg den hjem under den fine garage, der fulgte med da jeg købte i januar.
Fuldstændig elendig og skuffende…
Fuldstændig elendig og skuffende maskine: Landroid WR202E øv øv øv. Installation fejler, software smækfyldt med fejl, wifi delen helt ulidelig og det værste: batteri der springer for vildt i procenter. Fra 60 til 23% på 3 minutter. Og den kan IKKE finde tilbage til ladestationen.
Super dårlig robotplæneklipper
Super dårlig robotplæneklipper
Ødelægger græsplænen, når den en sjælden gang kører. Virker ekstremt dårlig og ingen service overhovedet fra Worx. Køb aldrig dette produkt.
Dårlig robotplæneklipper
Jeg købte en Worx robotplæneklipper Landroid
Vision M600 for omkring 10000kr i August.
Min oplevelse er at den klipper græsset ok.
Den klipper ikke kanterne godt, jeg skal selv klippe kanter for robotten gør det ikke. Den har et kamera, men alligevel påkører sten og plankeværk.
Den kører indover af magnetisk afgrænsningsbånd, og ud på trampolinen.
Selv om det er programmeret til at stoppet klipning kl 1800, forsætter den uden grund.
På appén, er det meget bøvlet at skifte WIFI, det er en ommer!
Min oplevelse af robotplæneklipper med app, sammenholdt med prisen på robotplæneklipper, så kan jeg ikke anbefale andre at købe den.
Lees meer over geverifieerde reviews.