Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Worx Landroid Vision M600 WR206E Der er ustandseligt problemer, så der bruges mere tid på "manual handling" af maskinen frem for at slå græsset selv. Den sidder fast hvert andet øjeblik og er komp... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

When my trusty lawnmower came to the end of its useful life, I decided to replace it with a WORX WG779E model and benefit from the power share batteries as I already have four WORX power tools. Howeve... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at købe denne maskine Købte den for 6 mdr siden, og den har aldrig fungeret fungeret tilfredsstillende. ) ud af 10 gange skal jeg selv ud at starte den manuelt, og 9 ud af 10 gange sta... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har meget svært ved at genkende alle de dårlige anmeldelser herinde. Har jeg haft bøvl med min m700 Landroid? - Ja da, men de to slidtage problemer på hver motor gearboks, er bleve... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Utrolig forfærdelig ringe plæneklipper

Utrolig forfærdelig ringe plæneklipper. Ville aldrig gætte mit liv skulle være så meget mere besværligt med en Landroid m700 plus i den nyeste udgave. Sidder fast 17 forskellige steder på en lille 150 kvm have. Har opsat trådene 100% jf. forskriften men atter miserabel. Den glider og kan ikke køre. Falder ud af trådegrænsen, graver dybe dybe huller alle steder. Jamen bare forfærdelig. Jeg sætter snart ild til den... og køber en rigtig robot fra andet mærke!!

22 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon god oplevelse med Worx Landroid

Vi har haft Worx Landroid i 4år efterhånden. Det er den første robot vi har. Igennem den periode har vi lært en del omkring det at have en robot. Der har selvfølgelig været ting vi skulle lærer.

Netop i den læringsproces, har Chris fra Worx gruppen på Facebook været guld værd. Hans hjælp og villighed til at hjælpe har gjort at vi til hver en tid vil anbefale Worx.

Hvis vi kunne give 6 stjerner ville vi gøre det.

25 augustus 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Landroid L700 plus

Landroid L700 plus, købt i Bauhaus.
Manden i huset er tilfreds efter flere dages intens kontakt med robotten og manualen. Det gav ikke de store problemer at få lagt kanttråden. Ingen huller i plænen her. Det skal nævnes at han er elektriker …

Der var dog mange problemer med at komme i gang. Manualen er elendig. Der er ikke klare arbejdsgange for hvordan man kommer i gang, for kontakt til internettet, synkronisering til appen etc.
Den ledsagende app er uanvendelig og mest designet til at lokke folk til at købe ekstra udstyr.
Vi købte den “billige” garage med fast tag, der ikke kan skubbes tilbage. Det betyder i praksis, at man er nødt til at løfte maskinen ud og ind ad garagen hver gang, man har brug for at se displayet eller at programmere den. Det kan ikke gøres over appen. Det burde sælger have informeret om ( Bauhaus) )

Vi fravalgte maskiner, der slår græs i lige linjer hvor denne slår græsset på kryds og tværs, hvilket giver et smukt resultat.

Er man ikke teknisk kyndig og god til at klare sig uden manual, bør man nok finde et andet mærke.

25 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min græsplæne er helt ødelagt af alle…

Min græsplæne er helt ødelagt af alle de huller deres robot laver med hjulene.
Sagen med kundeservice har været åbent i snart et år uden udsigt til en løsning.
Hvor længe skal der gå før de kommer og lapper hullerne i min plæne, eller i det mindste betaler pengene tilbage for det produkt der forvolder skaderne?

19 juli 2024

Ringe kundeservice og produkt

Købte Vision WR208E tidligt på sæsonen. Valgte det bevidst, da der ikke skal trækkes kabel omkring plænen. En fejl som ofte opstår er, at maskinen stopper et tilfældigt sted, med beskeden udenfor kabelføring, hvilket selvsagt ikke giver mening. Kamerafejl opstår ligeledes ofte uden forklaring.
Ringe kundeservice hos Worx. Worx vil ikke ombytte eller lade køb gå tilbage.
Kan se på worx.dk og Worx Europe at jeg ikke er alene om udfordringerne.
Forhandler BygXtra har ikke været hurtig omkring servicering, hvorfor næste skridt må være Forbrugerombudsmanden.

24 mei 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg købte min Worx M600 i Bilka

Jeg købte min Worx M600 i Bilka. Der stod en repræsentant fra Worx utrolig flink og meget vidende. Havde lidt problemer i starten ( nok min egen skyld ), kontaktede sælgeren og fik det ordnet med det samme.

Har haft brug for support 2 gange, skrev til dem og fik begge gange svar samme dag Så fuld tilfreds

2 mei 2024

Kamerafejl

Jeg havde en M500 som kørte upåklageligt.
Nu har jeg købt og installeret en Vision M800 i stedet, fordi den kører efter kamera.
Blot får jeg kamerafejl hver dag, og jeg tror ikke at support aner, hvordan de skal løse det!
Nu har jeg været I kø til Support i en del mere end 43 minutter. Stadig i kø...
Godt nok ikke den bedste service

15 mei 2024

WORX og Worx vision m800 er under al kritik

Jeg har lige købt en worx vision m800 til 11.000 kr. som ikke fungerer da softwaren er ubrugelig og den melder fejl der ikke fremgår af brugsanvisningen og ingen kender til. Det er desuden fuldstændig umuligt at komme i kontakt med Worx gennem telefonen og Bauhaus som har solgt produktet er ikke til megen hjælp da de åbenbart ikke ved hvad de har solgt og hvordan det fungerer.
hold fingrene fra Worx.

10 mei 2024

Elendig support

Er sgu lidt rystet over den support WORX bedriver.
For et par uger siden startede jeg en supportsag vedr. et batteri der er dødt.

Først og fremmest så er det nærmest umuligt at komme igennem på telefonen og når man endelig kommer igennem så er det hele så tungt og langsomt at man skulle tro LEAN var et ukendt begreb for dem.
Det tog mere end en uge for dem at komme frem til den konklusion at jeg skulle prøve at kickstarte batteriet. Da det ikke hjalp fik jeg at vide, at jeg skulle have et nyt batteri... tak... og hvad så? Ingenting!

Har lige talt med supporten igen, efter at have siddet i kø i en time sammenlagt og de påstod hårdnakket, at de ikke som medarbejdere kunne se i supportsagerne, hvori jeg har lagt et par billeder af batteriet og uden billederne kunne de ikke gøre noget.

Så er det jeg undrer mig. Hvad skal man med et support (ITSM) system, hvor man ikke kan se sagerne? Kunne jeg komme til at tale med nogen der kunne tage noget ansvar? Nej!

Jeg arbejder selv med support og drift, og hvis jeg som leder tillod så ringe en support, med så lange svartider og elendig service, så ville jeg hurtigt være arbejdsløs.

Pt. sidder jeg i kø på 25. minut... igen.

Jeg er SÅ skuffet. Min have ligner snart noget der skal tages med en majetærsker.

7 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver 5 stjerner til Worx support

Jeg giver 5 stjerner til Worx support, jeg har haft en worx robotplæneklipper i nu 2 år og er fuldt tilfreds, for en uge siden skete der så det at displayet holdt op med at virke og jeg ringede til Worx support og tale med Nadne S. som gav rigtig god rådgivning, så nu virker den igen. Så tak til Nadine S. 5 stjerner her fra.

1 mei 2024

Batteri på M500 græsrobot

Batteri på M500 græsrobot, hvor batteri er dødt efter 2 år(der er 3 års garanti)
Har skrevet mange gange frem og tilbage uden at deres råd har afhjulpet problemet. Der er nu gået over en måned siden første henvendelse og græsset gror!!
Har derfor bedt dem sende et nyt batteri, men har nu intet hørt fra dem i en hel uge.
Alle gange har de været meget længe om at svare, og har måttet rykke for svar både skriftligt og pr tlf når man så efter lang ventetid kommer igennem.
Bliver nok nød til at købe et nyt batteri selv, ellers er græssæsonen slut inden de får taget sig sammen og gjort noget ved sagen.
Køber helt sikkert IKKE worx en anden gang 👎🏻

22 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har installeret off-limits…

Jeg har installeret off-limits funktionen på min Worx Landroid robotplæneklipper. Jeg må desværre konstatere at systemet ikke virker særlig godt. Robotten har to gange på en uge ignoreret afspærringen og kørt ind i mine nyplantede buske. Selve robotten kører stabilt, men jeg kan ikke anbefale at investere i off-limits systemet

16 april 2024

Køb ikke en Worx…

Worx har meget kort levetid. Worx Landloid ( købs Dato .: 09.05.23 ) skal have nyt batteri samt opdateret software. Software kan ikke opdateres uden batteri
Worx er under 7 måneder gammel og virker ikke og der er ingen garenti.
WORX har holdt mig i arbejde med målinger, test, mails, for derefter at oplyse, ingen garenti.

Køb ikke en WORX

22 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service og håndtering af produktet efter salget.

Jeg har endelige fået min Robot plæneklipper tilbage fra reparation i Sverige.
Det har taget 4 mdr. at få den lavet. Det skal dog siges at selv har trukket tiden 3uger, da jeg har været i dialog med dansk kundeservice og med min forsikring.

Plæneklipperen virker rigtig fint, når den kører. Jeg købte den i April 2023, helt ny.
I Juli døde den helt lige pludselig, uden nogen tegn på noget.
Jeg er selv ret stærk teknisk, så jeg tænkte jeg kontakter bare kundeservice, så kan de nok guide mig.
Det viser sig at være UMULIGT at kommunikerer med dem. Det er KUN mail og der er flere dages svar tid.
Til sidst kontakter en af deres folk mig på Facebook.. Ja den lader vi lige summe lidt.. Facebook...

Han guider efter bedste formåen og konstaterer at den er brændt af i Main boardet - altså selv computeren.
Han sig samtidig, uden noget andet, at det er ikke dækket af garantien..
- Hvorfor?
> Det er det bare ikke.
- Jamen den er kun få mdr. gammel.
> Den er nok defekt pga. vand.
- Og hvad så, den er lavet til at køre ude i regnvejr. det burde den kunne klare.
> Nej den kan ikke tåle vand.
- Jamen der står da alle steder at den bare skal opbevaret udenfor og kan klippe i regnvejr. Man kan endda slå den til netop at klippe i regnvejr.
> Sådan var det, jeg kunne bare sende den ind. Så ville jeg få samme svar.

Jeg beder så om at få den sendt ind.
Her skal jeg selv pakke robotten ind og finde papkasser osv osv.
For at sende den til Sverige.

Her får jeg beskeder på svensk og engelsk, så det skal man være stærk i.
De siger, der er kommet vand i og det dækker de ikke.
Jeg kan betale 1200kr eller de skrotter den.
Alternativ kan de sende den retur for 900kr.

1200kr fattigere og slemt skuffet, samt at jeg skulle undvære min plæneklipper.
Står jeg nu her med en plæneklipper der ikke tåler vand.
Lad os håber næste sommer bliver tør.

23 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

M600 klipper pænt på den store del af…

M600 klipper pænt på den store del af plænen, men den kan ikke selv finde resten af græsset. RFID virker ikke, maskinen registrerer ikke at de ligger der. Det er kun lykkedes at få græsset slået ved at 'spærre' den inde med magnetbånd.
Maskinen hedder 'cut to edge' og jeg forventer at den jan klippe til kanten, men det kan den ikke der står store græskanter hele vejen rundt. Det dur ikke funktionen er bluf.
Jeg har haft den siden midten af juni og er skuffet. Hvis den kan så skal den returneres.

2 september 2023

Worx er noget fusk

Worx er noget fusk. Den virker ikke og de har ingen de kan sende ud.
RFID kan heller ikke tilsluttes endnu.
Når man kontakter Worx får man en sludder for en sladder.
Nu har vi haft den over to måneder og det er stadig noget bras.

21 augustus 2023

Ingen anbefaling herfra

Ingen anbefaling herfra. Klipper ikke hele plænen og efterlader totter rundt omkring. Selvom den burde gå i læ ved regnvejr så klipper den fortsat videre.

20 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Worx M500 robitplæneklipper er rent ud…

Worx M500 robitplæneklipper er rent ud sagt et dårligt valg, og jeg er ikke ene om denne mening.
Graver huller over alt og nu 3 år efter køb, så er det galt med strømforsyningen / printpladen hvor der er en periodisk fejl.
Supporten er rigtig dårlig, altså når man endelig får fat i den.

12 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.