1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Doe het niet!

Een paar jaar geleden heb ik een Wout XXL boom aangeschaft. Vanaf het moment dat deze geleverd zou worden waren er al problemen en was de boom enorm vertraagd. Vanaf ik de boom heb ontvangen, heeft deze het denk ik 1 jaar goed gedaan. Daarna verloor hij om de zoveel tijd al zijn blad. Ik heb iedere keer contact gehad met de klantenservice en de tips opgevolgd. Daarna ging Wout het weer een paar maanden doen en kwamen we weer op hetzelfde punt. Nu heeft Wout weer geen bladeren meer en heb ik contact gezocht met Green Bubble. Zij geven als reactie: " Het spijt ons te horen dat de plant er niet goed uitziet. Helaas lijkt het erop dat de plant het niet meer zal redden.

Planten zijn levende producten en er zijn verschillende factoren die hun gezondheid kunnen beïnvloeden.

Misschien is het tijd voor een nieuwe start met een frisse plant! We helpen u graag verder met het vinden van de juiste plant voor uw ruimte."

Nou je kunt van mij aannemen dat ik daar nooit meer zo'n dergelijk dure plant ga aanschaffen. Waardeloos!

Mocht je net als ik graag deze mooie boom willen van de foto's: DOE HET NIET!

7 januari 2025

Wout L ging na 1.5 jaar dood

Wout L ging na 1.5 jaar dood. Begon er eerst slecht uitzien. Heeft daarna nog 2 jaar dood in z’n pot gestaan. Geen idee waarom, maar daarna hebben we ‘m maar uit zn leiden verlost en in de kliko gegooid.

16 mei 2024

Kat in de zak

Na ruim 1,5 jaar begon onze Wout xxl er slecht uit te zien. Ik heb meerdere malen contact gehad en kreeg steeds dezelfde vragen. Maar met Wout was niks mis. Stond op de juiste plek, verzorging was prima.
Inmiddels ligt Wout in de container, geen leven meer in te krijgen. Een kat in de zak gekocht en zeer slechte service. Krijg nergens meer reactie op. Mijn advies is: koop voor je geld een andere mooie boom voor in huis, geen Wout. Want je bent em in twee jaar zeker weer kwijt.

4 juni 2024

Koop geen Wout XXL bij Green Bubble

Op 27 oktober 2022 heb ik bij Green Bubble een plant, te weten de Wout XXL gekocht voor een bedrag van €499,95. Het product Wout XXL is geleverd op 2 november 2022. Helaas voldoet Wout XXL niet aan mijn verwachtingen. Op dinsdag 2 januari 2024 heb ik contact met jullie opgenomen via Green Bubble whatsapp (telefoonnummer: 06-86863976), omdat Wout XXL steeds meer blad begon te verliezen. Jullie hebben toen meegekeken en geadviseerd wat te doen. Jullie gaven aan dat de verzorging “helemaal goed” was, zo ook de standplaats en het feit dat hij met de pot niet direct op de grond maar op wieltjes staat. Ook de hoeveelheid water was helemaal goed. De adviezen uit dit Whatsapp contactmoment hebben we opgevolgd. Op 24 februari 2024 was de plant nagenoeg dood. Er zaten welgeteld nog tien gele en een paar groene slaphangende blaadjes aan, een treurig gezicht. Gelet op de datum van aanschaf, de aard van het product, het merk, de mededelingen vooraf en de aanschafprijs van het product had ik dit probleem niet hoeven te verwachten. Helaas komt Green Bubble op geen enkele wijze tegemoet en geeft aan dat het aan de verzorging ligt. Kortom, ze leggen het risico van hun ondeugdelijk product compleet bij de consument. Dit kan natuurlijk absoluut niet de bedoeling zijn. Koop dus geen planten bij Green Bubble, je koopt een kat in de zak en er is geen service.

30 maart 2024

Wout kan niet tegen vloerverwarming

Na 1,5 jaar is onze Wout XXL kapot gegaan terwijl ik hem precies zo verzorgd heb zoals Wout voorschrijft. Waarschijnlijk omdat hij op een vloer met vloerverwarming staat.

Als ik geweten had dat de Wout niet tegen vloerverwarming staat, dan had ik hem op een kleine verhoging gezet.

Op mijn e-mails met de vraag om Wout om te ruilen tegen een andere wordt niet gereageerd. Heel erg jammer dit.

18 december 2023

Helaas na twee jaar en goede verzorging…

Helaas na twee jaar en goede verzorging ging ineens de stam rotten en was het binnen twee weken klaar met wout en ligt hij in de gft bak. Andere planten in huis heb ik al jaren zonder problemen dus aan de groene vingers ligt niet. Heel jammer en ik lees dat veel mensen dit probleem hebben gehad.

15 december 2023

Wout xxl - erg teleurstellend!!

Ook wij hebben twee keer afscheid moeten nemen van grote Wout. Beide keren overleed de boom ongeveer na een jaar. En dat terwijl ik alle adviezen heb opgevolgd. De boom wordt verkocht als ‘een makkelijke boom’ om te verzorgen….dan begrijp ik dus niet hoe het kan dat de boom in zo veel gevallen dood gaat?! Erg teleurstellend en zonde van het geld. Ik zou Wout xxl niemand aanraden! We hebben een kleinere Wout L in huis, die doet het wel goed. Maar de grote Wout gaan wij nooit meer kopen! We hebben een andere boom gekocht.

13 november 2023

Wout wat als dood bij de bezorging

Toen Wout werd bezorgd kwam hij aan in een kapotte pot, wat niet zo gek als je naar de simpele verpakking kijkt.
Na de mailwisseling kregen wij een nieuwe pot opgestuurd, toen we Wout hadden overgepot overleed hij direct. Opnieuw nam ik contact op. Dit keer werd mij verteld dat ik Vulcastrat had moeten gebruiken voor het overpotten en dat het mijn eigen schuld was dat de plant was overleden. Best raar toch, dat je mailcontact hebt over het overpotten maar daar niet bij vermelden dat ik Vulcastrat had moeten gebruiken?
Wout weken lang proberen te redden maar dat was onbegonnen werk.
Ontzettend slechte service voor de prijs van zo’n plant…

11 februari 2023

7x wout XXL “overleden” na een klein jaar

Ook ik kan mij aansluiten bij onderstaande recensies. 2e boom inmiddels ook overleden na een jaar en dus geen garantie meer. De boom liet ook lang op zich wachten en had nog extra boosters nodig. Kwam niet zo mooi aan als nummer 1. Alle adviezen opgevolgd maar ook wout 2 is “dood”. Goed marketing verhaal maar kwaliteit van niks. Voor 500 euro vindt ik dit zeer slecht. Ook geen tegemoetkoming etc vanuit het bedrijf. Ik heb bij de eerste wout diverse vrienden enthousiast gemaakt die ook een wout XXL hebben aangeschaft. Totaal 5 huishoudens waar ze heel toevallig inmiddels ook allemaal “dood” zijn. Ik zou dus op zoek gaan naar een andere boom.

10 augustus 2023

Onkruid vergaat niet, Wout wel....

Het spijt me te moeten instemmen met de andere beoordelingen. Aanvankelijk was deze boom prachtig, maar helaas is hij na bijna 2 jaar volledig gestorven, ondanks het zorgvuldig opvolgen van de aanbevelingen. Er werd geen tegemoetkoming aangeboden, aangezien de garantieperiode verstreken was. Voor een plant die 500 euro heeft gekost, is dit erg teleurstellend

20 juni 2023

Koop geen Wout XXL

Koop geen Wout XXL
De eerste Wout XXL bestelde ik in april 2021 en werd geleverd in augustus 2021. In maart/april 2022 vertoonde Wout ziekte verschijnselen. Na veelvuldig contact met de klantenservice en verschillende pogingen om Wout beter te maken, gingen we dan toch gebruik maken van de garantie. Wout 1 is overleden.

In juli 2022 kreeg ik Wout 2 bezorgd, niet zo mooi als Wout 1 was, maar goed… hij leek gezond.
Nu na eenzelfde periode gaat ook Wout 2 dood. Via de klantenservice krijg ik de mededeling dat Wout er gezond uitziet. Niets is minder waar. Dan de vraag of ie genoeg licht krijgt… genoeg water of de stam wel goed aanvoelt. Dezelfde vragen als de 1e keer… het vertrouwen is weg.
Ik ga Wout op aanraden van de klantenservice verplaatsen, maar ook dat gaat Wout nooit redden.
Garantie is niet meer van toepassing want dat geldt alleen op de 1e Wout.
Zonde van m’n geld.

28 april 2023

Slechte ervaring na aanschaf van een…

Slechte ervaring na aanschaf van een wout xxl. Boom ging tot 2x toe dood. Levering duurde eeuwig met een uitleg die ons al deed twijfelen. De bomen zouden niet in orde zijn. Nog even wachten. De boom die we vervolgens kregen ter vervanging van de dode boom ging ook binnen een paar maanden dood. En toen wilde ze geen oplossing meer bieden. Ze vonden het niet meer onder de garantie vallen. Ik heb nog aangegeven dat ik best iets wilde betalen (kosten pot, levering, transport), maar dat ik ook een deel van het geld terug wilde. “Daar kunnen we niet aan beginnen. U zal de boom waarschijnlijk niet goed verzorgd hebben.” Onzin, maar daar mag je het dan mee doen.

Absoluut niet kopen is mijn advies.

1 december 2022

Is dit jouw bedrijf?