Doe het niet!
Een paar jaar geleden heb ik een Wout XXL boom aangeschaft. Vanaf het moment dat deze geleverd zou worden waren er al problemen en was de boom enorm vertraagd. Vanaf ik de boom heb ontvangen, heeft deze het denk ik 1 jaar goed gedaan. Daarna verloor hij om de zoveel tijd al zijn blad. Ik heb iedere keer contact gehad met de klantenservice en de tips opgevolgd. Daarna ging Wout het weer een paar maanden doen en kwamen we weer op hetzelfde punt. Nu heeft Wout weer geen bladeren meer en heb ik contact gezocht met Green Bubble. Zij geven als reactie: " Het spijt ons te horen dat de plant er niet goed uitziet. Helaas lijkt het erop dat de plant het niet meer zal redden.
Planten zijn levende producten en er zijn verschillende factoren die hun gezondheid kunnen beïnvloeden.
Misschien is het tijd voor een nieuwe start met een frisse plant! We helpen u graag verder met het vinden van de juiste plant voor uw ruimte."
Nou je kunt van mij aannemen dat ik daar nooit meer zo'n dergelijk dure plant ga aanschaffen. Waardeloos!
Mocht je net als ik graag deze mooie boom willen van de foto's: DOE HET NIET!