Jeg fik på kort tid gennemgået pension /forsikringer og samtlige spørgsmål jeg havde i forbindelse med en forestående pension om nogle år. Jeg er meget tilfreds og må sige wtw var velforberedte og k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg talte med en kompetent rådgiver. Alle mine spørgsmål blev besvaret i et let forståeligt sprog. Ligeledes kom rådgiveren med værdifuld viden og information, omkring hvad jeg skal være opmærks... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Venlig og tålmodig medarbejdere

Antwoord van WTW Danmark
Super rådgivning og gennemgang af min pension.

Antwoord van WTW Danmark
Ærlig, åben og relevant rådgivning. Bedste rådgivningssamtale omkring forsikrings- og pensionsforhold, som jeg har haft. Meget imponeret.

Antwoord van WTW Danmark
Anita havde forberedt sig super godt og var god til at forklare det som kunne være svært at forstå. Alt i alt en meget positiv oplevelse og kan varmt anbefale WTW som konsulent.

Antwoord van WTW Danmark
Steffen er en kompetent rådgiver og det var i et forståelig sprog som man kunne forstå

Antwoord van WTW Danmark
Rigtig fin oplevelse med meget kompetent rådgiver. Jeg føler at vi fik vendt alt og jeg har nu godt styr på min pension.

Antwoord van WTW Danmark
De er gode til at forklare og ser det ud fra den individuelle sag.

Antwoord van WTW Danmark
Havde et rigtigt godt møde, med en rådgiver der var forståelig, kompetent, og godt forberedt. Jeg gik derfra med en tryg fornemmelse og et lettet hjerte.

Antwoord van WTW Danmark
Uvildig og kompetent rådgivning - samtidig var det hyggeligt. Whats not to like!

Antwoord van WTW Danmark
Skarp og kompetent rådgivning fra Jens af hos WTW.
Jeg blev sat ind i tingene og efter mødet var der ingen tvivl om min profil og mine investeringsmuligheder.

Antwoord van WTW Danmark
Hurtig svar på mine spørgsmål hurtig og kompetent svar

Antwoord van WTW Danmark
Rigtig flink rådgiver, der tydeligt forklarede WTWs rolle
Struktureret gennemgang af pensioner og forsikringer, samt muligheder. God vejledning og tydelig gennemgang af fordele og ulemper.

Antwoord van WTW Danmark
competent and professional company & people

Antwoord van WTW Danmark
Havde et rigtigt godt møde, med en rådgiver der var forståelig, kompetent, og godt forberedt. Jeg gik derfra med en tryg fornemmelse.

Antwoord van WTW Danmark
Havde online møde med en kompetent rådgiver, deraf 1 stjerne. Jeg skulle have et seniorøkonomisk møde, som ikke kan udføres efter kl 16:00.
Nu er det jo folk i den arbejdsdygtige alder de skal råde og vejlede og ikke folk som er på pension og har tid hele dagen. Mit job tillader ikke lokale- og tidsmæssigt at jeg bare kan holde en pensionspause.
Når man arbejder i den branche bør de være mere fleksible til seniorøkonomi møderne. Vi er nogle som falder af undervejs, vi vil også gerne være med i kampen. Så foreslår de jeg kan tage en fridag - som en anden har skrevet, så er der sparsomt med tider og de ligger flere uger ude i fremtiden. Det er da godt de får en fed hyre betalt af vores pensionsmidler.
Jeg er glad for mit job, men kunne overveje at skifte, for at komme væk fra WTW, som jeg synes ikke er hverken servicemindede, kundevenlige eller fleksible. Mildt sagt de er rådne.

Antwoord van WTW Danmark
Min mand og jeg havde en pensionsrådgivning med Randi.
En rigtig dejlig og meget kompetent rådgivning. Er allerede anbefalet til andre.

Antwoord van WTW Danmark
Kompetent og UVILDIG rådgivning. kort og godt!

Antwoord van WTW Danmark
Virkelig saglig, tryghedsskabende, grundig, imødekommende og afklarende vejledning af et par andre kompetente åbne øjne!