Jeg fik på kort tid gennemgået pension /forsikringer og samtlige spørgsmål jeg havde i forbindelse med en forestående pension om nogle år. Jeg er meget tilfreds og må sige wtw var velforberedte og k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg talte med en kompetent rådgiver. Alle mine spørgsmål blev besvaret i et let forståeligt sprog. Ligeledes kom rådgiveren med værdifuld viden og information, omkring hvad jeg skal være opmærks... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.
Rundforbivej 303, 2850, Nærum, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pension og opsparing blev fortalt i et helt klart sprog. En rigtig god støtte !

Antwoord van WTW Danmark
God og letforståelig svar på mit spørgsmål:-)

Antwoord van WTW Danmark
Jeg er godt tilfreds med selskabets rådgivning.
De havde en med forstand på regler i forhold til pension i Grønland og i Danmark.
Rådgiveren havde et godt overblik over de emner jeg ville gennemgå og vi nåede det hele på en forståelig måde og på god tid.
Har dog kun haft et møde med dem, men standarden er sæt høj til de fremtidige møder.
5 stjerner og en thumbs up herfra

Antwoord van WTW Danmark
Rigtig god og imødekommende møde jeg havde omkring min pension.

Antwoord van WTW Danmark
Er i en virksomhed hvor WTW har været brugt til at skifte pensions selvskab.
Var et info møde hvor de fortalte omkring hvilken pensionsselskab det var fint .
De gjorde meget ud af at fortælle der ikke var nogen forringelse af vores forsikringer.
At man efter overgangen til det nye selvskab, kunne jeg konstatere at det ikke længere var muligt at få en lavet en udredning af sine børn gennem sundhedsforsikring.
Synes det er en væsentligt forringelse af vilkår.
Hvis de som virksomhed har indhentet tilbud på og er dem som skal læse det med småt som specialister for at fortælle hvad der er best.
Så er der ingen anbefaling herfra.

Antwoord van WTW Danmark
Stort hjælp med omkostningsoptimeringer ved arbejdsgiverbetalt pension-relateret forsikringer.
Fjernelse af dobbelt-dækninger og en del besparelse hentet.

Antwoord van WTW Danmark
Jeg havde bestilt en gennemgang af min pension, da der er sket ændringer i mit liv, og jeg ville sikre mig at alt var som det skulle være.
Troels var super kompetent og jeg fik hjælp, og super rådgivning, med det jeg havde i tankerne.
Og resultatet blev en lille tilrettelse, så alt nu er på plads.
Så en god oplevelse.

Antwoord van WTW Danmark
Jeg har været så privilegeret at have haft 2 arbejdspladser, hvor WTW har været tilkoblet som uvildig rådgivning på pensionsområdet og dertilhørende forsikringer.
Det har været og er en fantastisk gode, som jeg sætter stor pris på.
Derfor de allerbedste anbefalinger herfra om at få WTW tilkoblet virksomheden.
Du møder en yderst kompetent rådgivning, som sætter sig ind i din virkelighed og ønsker, du måtte have, når pensionen skal indfries.
Du bliver gjort opmærksom på hvordan det står til. Gode råd til at få optimeret opsparingen. Får taget stilling til om dækningerne på forsikring er korrekte. Hvad du skal være opmærksom på etc. Og på intet tidspunkt føler du dig presset til at beslutte/tage beslutning om noget, ift. at det bliver trukket ned over hovedet på dig. Der er masser af gode råd og vejledning at hente. Og det er uvildigt !!
Så hvis du er arbejdsgiver og læser med her - så kan jeg blot sige at dette er virkelig en gode, du kan slå på at have, for at få rekrutteret den gode arbejdskraft!

Antwoord van WTW Danmark
Med efterløn i sigte, indenfor de næste par måneder, mente jeg ikke det var relevant med et møde. (skift af pensionsselskab hos arbejdsgiver). Jeg blev af WTW opfordret til et lille kort møde og blev positiv overrasket. Der var en del at tage stilling til/ændre som gav god mening for de sidste par måneder på arbejdsmarkedet.

Antwoord van WTW Danmark
Meget behageligt møde med Karsten Svinth. Velforberedt, og yderst kyndig rådgivning leveret effektivt.

Antwoord van WTW Danmark
Møde med Christian Sandegrav. Kontante svar, hurtige beregninger og behagelig samtale. Christian kan anbefales som personlig rådgiver.

Antwoord van WTW Danmark
Meget effektive og professionelle. Havde et godt og oplysende rådgivnings møde med en kompetent og velforberedt rådgiver.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van WTW Danmark
I had a counseling session which helped a lot to understand my insurance, risk profile and how it works as an international and the 53A option. The advisor was super helpful and gave me clear and objective advices on my investments.

Antwoord van WTW Danmark
Efter at være blevet sendt rundt i et umuligt system uden nogen tog hånd om mig og problemet, var det en fryd at møde et så imødekomme og forstående menneske, der bare tog hånd om problemet og lavede løsninger, tak til Claes🤩

Antwoord van WTW Danmark
Jeg har haft møde med Trine Therland. Jeg kan varmt anbefale et møde med Trine, som er yderst kompetent. Hun er velforberedt, rolig og god til at forklare og sætte tingene i et perspektiv, så det hele giver god mening.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van WTW Danmark
Er helt nede på jorden og tager en meget objektivt vinkel på netop mig. Er god til at rådføre uafhængig af de forskellige Pensions selskabers egne interresser

Antwoord van WTW Danmark
Mie Vang Løjborg har altid ydet mig rigtig god support :-) med pensions spørgsmål.

Antwoord van WTW Danmark
Jeg fik personlig vejledning af Troels Malherbes Jensen, og udover at han var super sympatisk, var jeg med det samme tryg ved, at jeg var i de bedste, kompetente hænder. Troels var hurtig til at afkode mine "bekymringer" og besvare alle mine spørgsmål, og da jeg gik fra vores møde, var jeg afklaret og havde et helt klart billede af mine muligheder og risici mht både forsikringer og pension. Tak for både personlig, grundig og nærværende vejledning