Service is helaas slecht. Hoesje voor reader gekocht Helaas brak spontaan binnen 2,5 maand een hoekje va de cover af. Er werd 1x onder coulance een nieuwe opgestuurd. Toen deze ook binnen 3 maa... Toon meer

Waardeloze club die geen retours wil ontvangen. Via BOL een aankoop gedaan en binnen de termijn geretourneerd en ze wilden geen geld teruggeven en ook het product niet terugsturen. Na het dreigen me... Toon meer

Twee daglicht lampen besteld voor een prima prijs. Ik heb er zelfs nog drie extra bij besteld. Verder alles zoals je mag verwachten van een webwinkel. Werd snel verzonden, ik werd via mail op de ho... Toon meer

Wegens verkeerde bestelling diende ik de bestelde zaken terug te sturen. Dit diende wel te gebeuren op eigen kosten waardoor ik misnoegd was omdat het bedrag hiervan dat door B-Post werd aangerekend z... Toon meer

1. Elektronica en technologie

NB. wegens pensionering VOORLOPIG GESLOTEN. Hoesjes en accessoires voor bijna alle tablet, smartphone en eReader! Daarnaast een grote verscheidenheid aan allerlei Musthaves die je leven gemakkelijker maken. 24/7 de beste deals! Bedrijfsadres: geen bezoekadres.

2,5

Slecht

2,5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede levertijd en goed product

Ik heb hier enkele weken geleden een gsm hoesje van gekocht. Ik had de bestelling al geplaatst, toen ik er aan dacht om de reviews te lezen. De angst sloeg me om het hart bij het lezen van deze reviews, maar uiteindelijk heb ik het hoesje na 4-5 werkdagen ontvangen in goede staat. Spijtig dat niet iedereen een goede ervaring heeft met deze winkel.

3 januari 2021

Via bol.com een bestelling gedaan voor…

Via bol.com een bestelling gedaan voor een roze sleepcover voor een kobo e reader ,vervolgens krijg ik een zwarte .contact opgenomen en krijg re horen dat ik een zwarte heb besteld weer contact opgenomen mag ik hem retour sturen op eigen kosten vervolgens weer contact opgenomen en moet ik het maar met bol.com oplossen
Ik bestel nooit weer iets bij 123bestdeals.com

23 november 2020

Beste Michel,

We vinden het vervelend dat u deze beleving hebt, deze is wel iets anders dan u weergeeft.
In uw Bol account kunt u in de titel zien wat u zelf besteld hebt en daarin staat dat de hoes zwart is die besteld is.
De bestelde kleur is dan ook verzonden naar u.
Het is vervolgens geen probleem om deze kosteloos om te ruilen voor een kleur die bedoeld was, maar omdat het hele bestelproces via Bol loopt dient daar dan wel een omruil/retour opdracht aangemaakt te worden.
U ziet dan vanzelf dat retour sturen zonder kosten is, maar als u dit vreemd vindt en daardoor niet doet op Bol dan is dit aan uzelf.
We raden u dan ook aan om dit alsnog te doen, dan ziet u dat dit kan zonder tussenkomst van een Bol medewerker en uw beleving zal wijzigen.

Ga naar https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/123bestdeal/ voor meer dan 16.000 klantervaringen bij 123BestDeal

DE AANHOUDER WINT !

DE AANHOUDER WINT !
Hoesje besteld voor mijn Samsung Galaxy S10 LITE bij 123BestDeal dat echter niet past voor mijn toestel.
Na wat heen en weer gemaild te hebben met de nodige foto's en filmpjes toch volledige terugbetaling verkregen zonder dat het hoesje terug moest gestuurd worden , Heel professionele en sympathieke oplossing verkregen alhoewel dat dit 1 maand aangesleept heeft dus dit kon vlugger geregeld worden !

Geachte heer Boone,

Hartelijk dank voor uw reactie en toelichtingen!

Ik heb zojuist uw order verwerkt en wij zullen de hoes crediteren zonder dat u deze terug hoeft te sturen.

Excuus dat dit niet gelijk voldoende is beoordeelt en opgepakt.

Wel zou ik u nog graag willen wijzen op 2 dingen, want misschien dat u de hoes (die u niet hoeft te betalen) alsnog naar wens kunt gebruiken.

Ik kan u sowieso melden, dat u het toestel er gerust op kunt plakken. Het betreft nl. een herbruikbare plaksticker. U kunt al naar gelang het toestel zonder schade verwijderen.

Mocht u het willen proberen; u dient het schuifsysteem naar beneden te schuiven en dan uw toestel er op te plakken. Zo kunt u als een u een foto wilt maken, het toestel naar boven schuiven, waardoor de camera vrij zou moeten komen.

Dit meld ik puur om het misschien alsnog een juiste hoes voor u te maken. Onze informatie geeft nl. aan dat de camera boven de schuif komt en vrij ligt, en niet te dik zou zijn.

Mocht dit alsnog iets uithalen, hoor ik het heel graag. Dit zodat ik dit ook kan terugkoppelen aan onze productspecialisten.

Nogmaals, excuus voor het ongemak en voor het niet direct helemaal goed oppakken van uw euvel.

Team 123BestDeal

Molenstraat 24

7491 BG Delden NL

Logo

28 oktober 2020

Antwoord van 123BestDeal BV

Beste heer Boone, vervelend dat u zich tekort gedaan voelt.
De klantenservice weigert niet om u te geloven maar ze hebben het idee dat u de hoes op de verkeerde manier bevestigt en dus gebruikt. Met de gevraagde foto kunt u laten zien dat het niet aan u ligt maar ergens anders fout gaat. Graag vragen we u dan ook deze foto(s) te sturen zodat we het op een gepaste manier kunnen oplossen.

Russische roulette

Vorig jaar (2019) iets besteld als kerstcadeau. Betaald, maar nooit iets ontvangen. Nadien via Europees Centrum voor de Consument klacht ingediend. Ze stelden voor om de helft van het product terug te betalen, waar ik uiteraard niet mee kan akkoord gaan. Oplichter weigert nadien in te gaan op argumenten en beschouwt het als afgesloten.

Mijn advies? Beter geen zaken doen met dergelijke disputabele buitenlandse verdachte oprichtingen. Je speelt Russische roulette.

Aanvulling nav antwoord:

Ik krijg de melding van Trustpilot dat mijn ervaring populair is, waar ik heel tevreden mee ben. Mij gaat het tenslotte ook al lang niet meer om €15, maar wel om zo veel mogelijk mensen te bereiken geen 'zaken' te doen met dergelijke webshops. Die ene keer dat het wel goed gaat rechtvaardigt tenslotte niet alle andere keren.
Aan de lezers wil ik nog even het volgende verduidelijken. Ik woon op een appartement, en mijn adres heeft dus een busnummer. Het adres zonder busnummer bestaat niet. Bij de bestelling via de webshop was het echter niet mogelijk een busnummer op te geven (ik heb dit expliciet geprobeerd, maar de site gaf een foutmelding). Aangezien het nogal dringend was, en aangezien ik er van uit ging dat de koerier het pakket zo ook wel zou kunnen leveren (mijn naam staat tenslotte wel op de bel, en op het pakket), heb ik het besteld zonder een busnummer op te geven.

Ofwel is het pakket wel verzonden, en geeft de koerier dit op een ander busnummer afgeleverd, maar dan heb ik daarover geen bericht ontvangen. In zo'n geval blijft de afzender uiteraard verantwoordelijk en dient aan mij te worden meegedeeld bij wie ik mijn pakket kan ophalen.

Ofwel is het pakket wel verzonden, maar is het retour verzender gestuurd (aangezien het adres zonder busnummer dus niet bestaat). Ook in dat geval dient de afzender mij te contacteren.

Ofwel is het pakket nooit verzonden.

Dat als oplossing een bon wordt aangeboden om nogmaals bij deze 'handelaar' te bestellen kan uiteraard niet.

Beste lezer, denk 2x na vooraleer Russische roulette te spelen. Liever een paar euro meer betalen en bij een gerenommeerde, eerlijke leverancier bestellen. Zo ben je zeker van je stuk.

30 september 2020

Antwoord van 123BestDeal BV

Beste , wij kunnen er niets aan doen als u een foutief adres opgeeft bij de order en het pakket daarna niet bij u op het juiste adres bezorgd wordt.
U hebt een aantal dagen de mogelijkheid gehad om bij ons het adres aan te passen of ons een mail te sturen met het aangepaste juiste adres maar daar heeft u zelf geen gebruik van gemaakt of willen maken omdat u dacht dat een bezorger wel alle naambordjes van een appartementengebouw gaat lezen.....
Vreemd dat u ons dit aanrekent en niet uw eigen verantwoording hierin neemt.
Ons aanbod was meer dan redelijk voor een onjuist adres van uw kant, een fout van uw kant. Ons treft namelijk geen blaam daar het pakket wel verzonden is naar dit “verkeerde” adres.

Als klant hebt u zelf de verantwoording om het juiste adres door te geven.

zeer slechte winkel

BESTEL HIER NIET!!!

Ze dropshippen goedkope troep van AliExpress (met dezelfde foto's zelfs) en doen er dan een labeltje aan van henzelf. Als je het retour stuurt weigeren ze dit gewoon. Ik raad iedereen af hier te bestellen. Kijk eerst op AliExpress voor hetzelfde artikel en mocht het daar niet te koop zijn, bestel dan alsnog ergens anders.

De manier van communicatie is ook ronduit onbeschoft. Het is jammer dat ik hier geen foto's van mailtjes kan toevoegen of een gespreksopname heb gemaakt van het telefoongesprek, maar de medewerkers zijn ronduit onbeschoft, praten door je heen en sturen zelfs mailtjes dat ze je vanaf nu negeren.

Nogmaals: bestel hier NIET! De kwaliteit is zeer slecht en de klantvriendelijkheid ver te zoeken.

NAV het antwoord: ik heb contact gehad met bol.com hierover (waar ik de bestelling heb gedaan). Alle drie de medewerkers zeiden uit henzelf dat de communicatie (die ze konden inzien) zeer klantonvriendelijk was. Daarnaast: het artikel is niet vies en stinkt ook niet: ik heb jullie ook een mail gestuurd met dit, maar jullie mailen dan dat het voor jullie afgehandeld is en verder niet meer reageren. Het is gek dat jullie op een review opeens wel kunnen reageren.

30 augustus 2020

Reactie van Bol op 23-8-2020
Hoi Am,

Je hebt contact met ons gehad over jouw bestelling van de i12Cover Knie Brace Met Patella Brace - Kniebrace - Elastisch.

Mijn collega heeft jouw case met de verkoper 123BestDeal.nl bij de desbetreffende afdeling op het hoofdkantoor gezet. Ik heb net reactie ontvangen hiervan.

Helaas kunnen wij niets betekenen voor jou. De retour is geweigerd door de verkoper met terechte redenen.

Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Groetjes,
Lana
bol.com klantenservice

Zeer slechte klantenservice na verkoop!

Ervaring:
Heb een gsm-hoesje besteld (03/2020). Helaas niet eerst de reviews gecheckt!
Hoesje werd in eerste instantie niet geleverd. Na een moeizame communicatie met de klantenservice hebben ze naar een alternatief adres verzonden. Ditmaal was het wel aangekomen (30/04/2020). Aangezien het hoesje niet naar wens was, heb ik een retouraanvraag ingediend (15/05/2020). Ook hier weer een moeizaam contact, met de vraag naar de reden etc. Nu geven ze aan dat orders die in maart betaald zijn niet kunnen gecrediteerd worden. Volgens paragraaf 4 in hun algemene voorwaarden geldt er een retouraanmeldingstermijn van 30 dagen vanaf het afleveren van de bestelling. Hierdoor zondigen ze dus niet enkel tegen hun aangifte van een moeiteloze omruilservice, maar zelfs tegen hun eigen voorwaarden! Ze boden enkel een tegoedbon aan, maar uiteraard wensen wij hier niets meer te bestellen. Hierop heb ik dus aangegeven toch een terugbetaling te willen en nu krijg ik geen reactie meer.

Dus:
Best niets aankopen hier!

26 mei 2020

Super tevreden

Was op zoek naar een betaalbare hoes voor mijn E-reader. Reviews gezocht en die waren over het algemeen niet lovend. Toch gegokt. Volgende dag al geleverd en het product is beter dan ik verwacht had.
Kortom ik ben tevreden.

28 april 2020

Antwoord van 123BestDeal BV

Goed om te horen en bedankt dat u zelf uit eigen beweging de moeite neemt om een positieve review te schrijven via Trustpilot. Daar komen anders alleen de mindere reviews terecht omdat alle klanten van 123BestDeal een actieve uitnodiging ontvangen voor de Feedbackcompany via https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/123bestdeal/ , waar dus veel meer reviews en de gemiddelde ervaringen getoond worden. Op het moment van schrijven al 16.132 reviews.
Nogmaals bedankt!

Wederom een topervaring bij dit bedrif…

Wederom een topervaring bij dit bedrif gehad, ik snap eerder reviews niet. Mijn pakket werd helaas door de bezorger niet netjes afgeleverd maar door de brievenbus gepropt, waardoor er een kleine beschadiging aan zat. Ik heb dit puur ter info aan hen gemeld en ik kon gewoon een nieuwe kosteloos opgestuurd krijgen. Ik wou dat niet, aangezien het nog wel bruikbaar was. Heb ik gewoon het hele aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon gehad, om nog iets te bestellen naar keuze. Heel graag, dank jullie wel!!

20 juli 2018

Op 11 mei een telefoonhoesje besteld

Op 11 mei een telefoonhoesje besteld. Tot en met betalen ging soepel. Daarna gebeurde er NIETS. Ruim 2 weken na de bestelling contact gemaakt via de mail. Opnieuw verzendadres moeten doorgeven. Het is in onderzoek.......
Niet echt een betrouwbare partner. Jammer! Wel betaald niets ontvangen.
Fliermat

16 juni 2018

Pas op!! Oplichters

Pas op!!! Leveren nepproducten terwijl ze ze als echt verkopen. Veel reviews zijn nep, vooral "Feedback Company" heeft nepreviews. Hierdoor ging ik er vanuit dat het echt was en een goed bedrijf was maar als je beter naar de reviews kijkt en naar andere sites kijkt, komt je erachter dat het oplichters zijn! Service is ook slecht en je krijgt je verzendkosten niet terug terwijl ze een verkeerd product leveren. "Originele" Apple oortje binnen gekregen maar kwaliteit is slecht. Op het eerste oog lijken de apple oordopjes goed maar het zijn neppers. Als je ze naast de echte legt, zie je het aan kleine verschillen. Ook is de geluidskwaliteit minder en kraakt die als je aan de ingang zit.

13 juni 2018

Slechte serviceverlening, slechte kwaliteit produkten.

Slechte serviceverlening na aankoop van slechte kwaliteit produkten.
Van de aangekochte 8 originele Apple lightning kabels, werkt de helft al helemaal niet meer, de overige 4 af en toe, zeer onbetrouwbaar.
Niet zo grappig is dat ze een garantietermijn hanteren die korter is dan dat Apple zelf geeft op hun produkten.

20 januari 2018

Besteld en betaald, maar nooit iets ontvangen en geen geld terug :-(

Ik heb op 7 december een artikel besteld dat na 5 dagen nog niet binnen was. Ik moest tot 10 dagen wachten want ze wilde een onderzoek instellen. Na de 10 dagen moest ik ook ff bij de buren etc gaan navragen want het zal daar wel bezorgd zijn, wat onzin is want het was een brievenbus bestelling.

Nu zeggen ze dat zolang mijn bestelling niet ongeopend bij hen retour komt, ik niet gecrediteerd zal worden. Kortom, gelukkig heb ik binnen 14 dagen aangegeven dat het artikel niet voor de kerst meer geleverd zal worden en ik mijn geld terug wil en dus de koop wil ontbinden. Nu is het wachten wat ze daar mee gaan doen. Ik zal in ieder geval nooit meer een bestelling plaatsen bij 123bestdeal.nl.

30 december 2017

Ik heb een originele earpod besteld

Ik heb een originele earpod besteld. Krijg een nep product binnen dus belde ze op om aan te geven dat ik een nep product heb ontvangen. Gelukkig heb ik hier ook fotos van gemaakt. Ik belde de klantenservice en kreeg te horen dat als ik inderdaad een nep product heb ontvangen ik de verzendkosten ook terug krijg. Nu krijg ik een email dat ik de verzendkosten niet terug krijg. Telefonische klantenservice is net zo slecht, veranderen gewoon van mening en laten de klant stikken.

31 oktober 2017

Beste Azer,

Bedankt dat we het uiteindelijk konden oplossen.

Met vriendelijke groeten,
Team 123BestDeal

Afrader!

Ik heb een iPad hoed met toetsenbord besteld. Het pakje kwam snel binnen, maar helaas met een heel ander model dan ik had besteld! Meteen aangegeven per mail en na het toesturen van wat foto's van het verkeerd geleverde product mocht ik het retourneren en zouden de retourkosten (a 6,50 euro) vergoed worden omdat 123bestdeal zelf een fout heeft gemaakt.
Toen vervolgens de retourkosten NIET werden vergoed heb ik het na een tien mailtjes maar opgegeven. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Wat een domper dit bedrijf; service van het laagste niveau.
Een afrader.

7 juni 2017
Reviews in alle talen tonen. (39 reviews)