Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit! 2 maanden geleden een pakket vanaf Amsterdam naar Colombia gestuurd. Na heel veel mail en telefooncontact eindelijk erachter gekomen waar het pakket is. Blijkt bij dit domme bedrijf te zijn (4-72). Na constant maar geprobeerd te hebben contact met ze op te nemen via de chat (duurt soms uren tot je eindelijk iemand hebt gevonden) of via de telefoon waar je na minuten wachten soms iemand aan de lijn krijgt om er vervolgens uit gegooid te worden.
Het mailcontact is ook belachelijk slecht. Zo zeggen ze elke keer binnen 5 werkdagen te reageren, maar op je vraag reageren is te lastig voor hen. Dan kan je weer uren proberen te bellen met ze om vervolgens niet geholpen te worden.
Ondertussen moet er extra betaald worden om het pakket in ontvangst te nemen terwijl er is beloofd dat het oude/ eerste bedrag betaalt zou moeten worden, alleen hadden ze de naam verkeerd gespeld wat nu ook weer veranderd moet worden.
Kortom het slechtste bedrijf die ik ken en ik verzoek iedereen om nooit zaken met dit bedrijf te doen. Ronduit schandalig.