Ik heb een jeansbroek aangekocht, type Twisted Lotta Bottomline. Deze broek heeft studs. Na ontvangst van het pakket heb ik de broek gepast. Deze zat perfect. Ik heb de lange labels verwi... Toon meer

Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt.. Ivm een spoed ziekenhuisopname daags na de bestelling was ik een paar dagen te laat met retourneren. Mijn fout maar overnacht! Om coulance gevraagd. K... Toon meer

1. Jeanswinkel
  2. Kledingwinkel

7 For All Mankind - The leader in premium denim

1,4

Zeer slecht

Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klacht – gebrekkig product en onjuiste weigering garantie

Ik heb de lange labels verwijderd en de broek 1x gedragen. Vervolgens gewassen op een fijn wasprogramma (vergelijkbaar met handwas) op 30 graden zonder wasverzachter te gebruiken. De broek was binnenstebuiten en in een waszak. Ondanks deze zorgvuldige en correcte behandeling zijn na één wasbeurt zeer veel studs losgekomen. De lijmresten zitten nog steeds op de broek waardoor de broek niet meer draagbaar is. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en de foto's + aankoopbewijs (factuur) mee verstuurd. Aangezien het hier om een fabricage- of kwaliteitsprobleem gaat, vroeg ik naar een passende oplossing. Meteen na mijn e-mail ontving ik antwoord van de klantendienst :

"Aangezien de labels van het artikel zijn verwijderd, kunnen wij u helaas niet verder helpen. Zodra de labels worden verwijderd, vervalt de garantie. Onze excuses voor het ongemak. Wij vertrouwen erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben horen wij dat graag."

Dat de garantie vervalt na het verwijderen van het label strookt al niet met de wettelijke bepalingen in België en de EU. Via het aankoopbewijs/factuur kan de 7 For All Mankind het PO nummer alsnog terugvinden.

Tot slot wil ik benadrukken dat uw reactie niet alleen onjuist is volgens de geldende Belgische en Europese consumentenwetgeving, maar ook bijzonder teleurstellend en onprofessioneel overkomt. Het verwijderen van labels doet op geen enkele manier afbreuk aan mijn wettelijke rechten bij een duidelijk fabricage- of kwaliteitsgebrek.

Het is dan ook onaanvaardbaar dat u zich op deze manier aan uw verantwoordelijkheid probeert te onttrekken. Dit wekt de indruk dat klanten bewust verkeerd worden geïnformeerd en benadeeld.

Ik verzoek u dan ook om uw standpunt te herzien en alsnog met een correcte en klantgerichte oplossing te komen. Indien dit uitblijft, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen via de bevoegde instanties.
Ik verwacht uw inhoudelijk en correct antwoord binnen een termijn van 14 dagen.

31 maart 2026

Superslechte service

Superslechte service, broek besteld en geretourneerd. Alle bewijs van (retour)aflevering overgelegd. Na dik vier weken nog geen geld terug ontvangen. Houden me aan het lijntje. Kunnen niks en willen niks. Heel, heel slecht en juridisch totaal niet gepast. Ik bestel nooit meer iets, en koop ook nooit meer iets van dit merk.

10 maart 2026

Dear Wendy,
Thank you for taking the time to post a review, we appreciate all kinds of customer feedback as it helps us improve our service. We are sorry to hear about your experience with your return and we would love to talk to you to discuss this further. Please contact us so we can look into this matter further. You can reach us on 7fam.ukshop@dgpb.com or 0122 379 0684. We look forward to speaking to you.

Niet kopen hier slechte kwaliteit en geen enkele service

Schandalig dit bedrijf. Ik heb 2 (jeans) kortebroeken gekocht met omgeslagen pijpen aan de onderkant. Na het wassen is alles gaan rafelen omdat de binnenrand niet is afgestikt. Ik kan de broeken niet meer aan omdat er nu lange draden aan hangen. Ik heb een klacht ingediend nieuw kosten deze broeken €150 maar helaas ze geven aan dat het juist de bedoeling is dat deze broeken niet gestikt zijn aan de onderkant dat is het model, nou dat is niet het niet! Ze maken er een heel ander verhaal van! De broeken hebben omgeslagen pijpen en geen rafels aan de onderkant ze zijn na het wassen kapot gaan rafelen aan de binnenkant waardoor ze al korter en korter worden en ik ze niet meer aan kan.

Mijn klacht is ongegrond. Het is schandalig dit bedrijf ik heb er geen andere woorden voor. Wat een klotebedrijf ik ben mijn geld kwijt en zit met 2 broeken waar ik niets mee kan. Ik hoop echt dat veel mensen deze reviews lezen en nooit maar dan ook nooit bij dit bedrijf wat kopen.

Ik had 1 broek vergeten terug te sturen want wilde er eentje houden dat was al een probleem. 2 dagen later terugsturen dat was te laat dus ik kon die broek niet meer terugsturen. Daarna zijn die broeken kapot gegaan. Waardeloos bedrijf dit.

7 november 2024

Schandalige service…

Ik werd via google omgeleid naar hun website. Ik bestelde een broek en kwam hierna op de homepage terecht waar een promo stond van extra 15% op een artikel dat ik net kocht. Ik neem contact op met de klantendienst. Ze willen hier niets aan doen. Toch geef ik aan de broek terug te sturen. Dit kost hun 2x verzending + impact milieu. Zeer straf vind ik dit voor zo een merk. Service 0, oplossingsgericht met positievere uitkomsten voor iedereen 0,..

13 september 2024

Zeer slechte service en…

Zeer slechte service en klantenservicemedewerkers!
Een grote bestelling geplaatst van boven de €500. Een nog geen 3werkdagen te laat met retourneren door priveomstandigheden maar er wordt gloei hard gezegd dat je alles binnen 14dagen retour dient te sturen.
Ze kunnen in mijn bestelgeschiedenis zien dat ik vaker bestel.
Geen een stukje coulance over een dure bestelling waarin je het artikel in meerdere maten besteld.
Nogmaals heel slecht!!

16 augustus 2024

Ik had een aantal artikelen besteld in… 1 gehouden, andere artikel teruggestuurd maar paar dagen te laat door ziekte ik kreeg geen geld retour en mocht niet niet retour meer sturen

Ik had een aantal artikelen besteld in 2 bestellingen, 1 short was goed heb ik gehouden maar door veel migraine ben ik een short vergeten te retouneren. Ik heb gebeld ik was een paar dagen later en kreeg te horen dat het artikel niet nagestuurd mocht worden wat mij dus veel geld heeft gekost ik baal er gigantisch van. Slechte service en klantonvriendelijkheid andere bedrijven zijn wel couland dus het kan wel.

10 augustus 2024

Slechte retourservice

Wilde de gekochte artikelen retour sturen. Helaas bleek het “retourportaal” niet te werken en kon ik geen retourformulier downloaden. Heb twee maal gemaild met 7forallmankind, kreeg hier geen reactie op. Zelf gebeld maar ook hier kwam ik niet veel verder. Maar de broeken moesten wel binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Één dag voordat de 14 dagen verstreken waren toch maar weer gebeld. Het meisje van de klantenservice vertelde me dat het portaal nu weer werkte. Ik vertelde haar dat ik inmiddels aan de late kant was vanwege het probleem van hun kant en vroeg of ik de broeken een dag later mocht versturen omdat ik het pakket her en der had meegesleept omdat ik overal had geprobeerd op andere devices om te kijken of ik daar wel een retourformulier kon downloaden en het pakket had laten liggen op woonadres vriend in andere stad. Dat was voor hem onmogelijk, het moest per direct worden verstuurd, anders geen geld retour. Ik heb totaal geen medewerking /hulp/service van dit bedrijf ervaren.
Maken van hun probleem jouw probleem!

25 maart 2024

Dear Fiona,
Thank you for taking the time to post a review, we appreciate all kinds of customer feedback as it helps us improve our service. We are sorry to hear about your experience with your return and we would love to talk to you to discuss this further please use these details to contact us, 7fam.nlshop@dgpb.com or (+31) 248 080 241. We look forward to speaking to you.

Nog nooit zo’n slechte service…

Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt..
Mijn fout maar overnacht! Om coulance gevraagd.
Kille koude service met verwijzing naar de algemene voorwaarden.
Zo raak je wel klanten kwijt..

6 maart 2024

Antwoord van 7 For All Mankind

Dear Valued Customer, Thank you for taking the time to post a review, we appreciate all kinds of customer feedback as it helps us improve our service. We are sorry to hear about your experience with your return. We would love to speak to you further regarding this! You can reach us on 7fam.ukshop@dgpb.com or 0122 379 0684. We look forward to speaking to you.

Klantendienst trekt nergens op.

Klantendienst trekt nergens op.. alles loopt in het honderd.. al een maand aan het mailen ivm een fout in de broek( kan gebeuren) maar de afhandeling hierover gaat tergend traag..

18 augustus 2023

Kijk uit met dit bedrijf

Kijk uit met dit bedrijf. Als alles goed verloopt dan is er niks aan de hand. Maar ik ben inmiddels al een maand bezig een onjuiste retour terug te krijgen. Als je zelf contact opneemt krijg je alleen maar dat ze het intern gaan checken maar verder hoor je nooit meer iets. Dit keer op keer

21 april 2023

#7 For All UNkind!

Take note..Leave 7forallMankind behind. Jeansdress gekocht in decemer '22. Prijs zonder sale € 260. Mag je kwaliteit verwachten. Na 1 x wassen volgens voorschriften, vertoont de jurk diverse slijtageplekken plus een gat in de zoom! Niet meer draagbaar. Na 4 emails en 5 telefoontjes met de klantenservice, nog geen steek verder gekomen. Klantenservice beweert dat zij niets mogen doen. Dat ze de klacht blijven doorzetten naar een speciale afdeling. Maar dat deze betreffende afdeling slecht reageert. Dat geven ze dan wel toe. Maar heb je vervolgens ook niets aan. #7ForAllUnkind!

14 januari 2023

Zeer slechte service!

Zeer slechte service, bestellen en betalen loopt vlot, daarna begint de ellende. Binnen 2 dagen bezorgd staat er op de site, ik heb er een aantal keren voor moeten bellen, en het was zgn onderweg, 10 dagen later belde ik weer, en werd mij verteld dat de bestelling is blijven liggen.

1 januari 2023

Dikke vette nul naar service.

Klantenservice bellen is gewoon een flop, kunnen niets en helpen jou totaal niet. Kost je alleen maar geld aan telefoon . Gewoon wat vervelend voor u. Maar het oplossen vergeet het..... worden deze mensen daarvoor betaald.
Zo een duur merk met een waardeloze service.
Nul sterren zou nog beter zijn.

15 juli 2022

Ik heb 5 broeken gekocht!!

Ik heb 5 broeken gekocht!!! Allemaal super slechte kwaliteit! Na eenmaal wassen op de 30 graden en geen wasverzachter waren de kleuren vervaagd. Wat is dat voor een schande! Tijd om over te gaan naar een ander merk want voor 220 euro per stuk verwacht je echt wel wat anders! Het lijkt jeansmateriaal uit een bazaar!

19 maart 2022

Normaal wel fan van deze broeken maar…

Normaal wel fan van deze broeken maar bestel ze alsjeblieft niet op hun eigen site.
Na weken nog steeds mijn geld niet retour gekregen terwijl de bevestiging van ontvangst begin vorige maand al kwam. Onvriendelijke en arrogante customerservice die niets voor je doen. Geen aanrader.

3 februari 2022

7 for all mankind verkoopt slechte kwaliteit

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Ik heb bij 7 for all mankind een jeans gekocht voor €220,- maar de kwaliteit is zeer slecht. De ene pijp is 2 cm korter dan de andere! Voor die prijs verwacht je optimale service maar nee hoor, je wordt eerder behandeld als een leugenaar. Het bedrijf lijkt niet te willen geloven dat ze fouten maken. En het allerergste is dat iemand in Amerika de klacht beoordeelt en de zeer trage communicatie gaat via een slapende klantenservice die geen idee heeft wat klantvriendelijkheid is. Ken je de uitdrukking ‘kat in de zak’? Ik koop er nooit meer en ik adviseer anderen om niet met dit bedrijf in zee te gaan.

30 november 2021