Lees wat reviewers zeggen
Jeg har nu brugt A Advokater til tre bolighandler, og oplevelsen har hver gang været helt i top. Bilal er super dygtig, enormt grundig og altid fuldstændig på forkant med alt, der skal klares... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I forbindelse med køb af bolig som jeg var blevet forelsket i, hyrede jeg A Advokater til at udføre arbejdet, hvilket jeg i sidste ende, var rigtig glad for ☺️ Alle dokumenter og bilag blev ge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig og effektiv service Vi oplevede stor professionalisme fra A Advokater, hvor der var styr på alle detaljer. Vi blev informeret, vejledt og rådgivet til beslutninger, udfra hvad der vil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos A ADVOKATER møder du en advokatpraksis som yder rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vi driver et advokatkontor med visionen om at klienten får den absolut bedste rådgivning, og du vil som klient altid opleve at have et hold som står til din rådighed.
Contactgegevens
Sluseholmen 2, 1. sal TV, 2450, København, Denemarken
- bak@aadvokater.dk
- www.aadvokater.dk
Professionel og kompetent…
Professionel og kompetent advokatservice med hurtig respons på både mail og telefon. Kan varmt anbefales og special Bilal Andersen
Altid god og professionel rådgivning
Altid god og professionel rådgivning. 3. Gang vi har brugt AA advokater. Kan klart anbefales.
stiftelse af selskab + køb af hus
A Advokater har leveret en fantastisk service både ved stiftelse af mit selskab og i forbindelse med køb af hus. Hurtig, klar og professionel rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig tryg, godt guidet og oplevede en høj grad af kvalitet i alt, de leverede.
Kan varmt anbefales!
Tryg rådgivning fra A til Z – anbefales varmt
Det betyder, at jeg som kunde altid har følt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem processen.
Serviceniveauet er helt i særklasse – altid hurtig respons, klar kommunikation og aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.
Det er tydeligt, at der bliver lagt både engagement og faglig stolthed i arbejdet.
Jeg har haft med mange forskellige rådgivere at gøre gennem årene, Bilal skiller sig markant ud på både kompetence, troværdighed og evnen til at levere resultater.
En advokat man roligt kan læne sig op ad – og som jeg helt klart vil bruge igen og anbefale til andre.

Antwoord van A Advokater
Fantastisk samarbejde og professionel…
Fantastisk samarbejde og professionel rådgivning!
Jeg har brugt A Advokater gennem flere år i forbindelse med etablering og stiftelse af flere af mine virksomheder, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
De har altid leveret kompetent, hurtig og løsningsorienteret rådgivning, hvor jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, uanset om det har handlet om selskabsstiftelse, dokumentation eller generel juridisk sparring.
Det jeg især sætter pris på, er deres tilgængelighed og ærlige tilgang. De tager sig tid til at forstå mig og finder praktiske løsninger, der fungerer i virkeligheden ikke bare på papiret.
En stor tak til hele A Advokater for et godt samarbejde, jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.
Klar anbefaling herfra!

Virkelig god service
Virkelig god service . Meget meget søde . 10 ud af 10

Meget professionel rådgivning
Meget professionel rådgivning, hele forløbet gik enkelt og nemt, og alt blev forklaret klart og forståeligt. Hurtigt respons og virkelig god service- kan anbefales 👍👍

Klar anbefaling
Jeg valgte at samarbejde med A advokater og er utrolig tilfreds! Meget professionelle og hurtig ekspedition. Jeg var ukendt til processen, de gjorde det nemt og problemfrit for mig. Klar anbefaling

Antwoord van A Advokater
Hurtig ekspedition og professionel…
Hurtig ekspedition og professionel rådgivning - kan klart anbefales!

Antwoord van A Advokater
Bilag og Rose leverer topklasse service
Jeg har været utrolig tilfreds med servicen hos AAdvokater. Bilal og Rose har været både professionelle og venlige gennem hele forløbet. De har været nemme at få fat på, svaret hurtigt og givet mig tryghed i hele processen. Selve stiftelsen af selskabet gik lynhurtigt og helt uden problemer. Kan varmt anbefales!

Antwoord van A Advokater
Vi har brugt A Advokater i forbindelse…
Vi har brugt A Advokater i forbindelse med køb af hus, og vi har været utrolig glade for deres hjælp. De har været med fra starten og har gjort hele processen tryg og overskuelig for os. Det har altid været nemt at komme i kontakt med dem, og vi har følt os godt informeret og rådgivet hele vejen igennem. Deres professionelle og samtidig menneskelige tilgang har gjort en stor forskel. Vi kan varmt anbefale A Advokater!

Fremragende service
Bilal var utrolig venlig og imødekommende over for os, selvom vi havde begrænset kendskab til det juridiske aspekt af opgaven. Hele forløbet var problemfrit, han svarede hurtigt på vores spørgsmål, og vi oplevede ingen udfordringer undervejs. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Bilal og A-Advokater for deres professionelle og effektive arbejde.
Professionel rådgivning
Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra AA Advokater i forbindelse med mit boligkøb, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der står over for en lignende proces. Fra starten blev jeg mødt af et professionelt og engageret team, der sørgede for at forklare alt klart og tydeligt. De var altid tilgængelige for at besvare mine spørgsmål og gav mig værdifuld rådgivning, som gjorde hele købsprocessen tryg og overskuelig.
De hjalp mig med at gennemgå alle juridiske dokumenter grundigt og sikrede, at alt var i orden, inden jeg skrev under. Jeg følte mig hele tiden tryg, fordi jeg vidste, at de havde styr på detaljerne og arbejdede for mine interesser.
Jeg er meget taknemmelig for den gode service og professionelle håndtering, jeg har fået hos AA Advokater. De gjorde en ellers kompliceret proces meget lettere og gav mig en rigtig god oplevelse.
Mange tak til hele teamet for jeres store hjælp!
Vi har haft en fremragende oplevelse…
Vi har haft en fremragende oplevelse med Bilal Andersen Khatib Advokatfirma. Fra første kontakt har vi været imponerede over det høje faglige niveau og den grundige tilgang til vores sag.
Bilal Andersen Khatib udviser en dybdegående forståelse for de relevante juridiske områder og formår at kommunikere komplekse emner klart og præcist. Hans analyser og rådgivning har været uvurderlige og har givet os stor tryghed i beslutningsprocessen.
Desuden vil vi fremhæve firmaets imponerende kommunikation. Bilal og hans team er hurtige til at besvare opkald og e-mails, hvilket har skabt en følelse af tillid og effektivitet i hele forløbet. Det er tydeligt, at de prioriterer deres klienters behov og sikrer, at man er velinformeret gennem hele processen.
Vi kan derfor uden forbehold anbefale Bilal Andersen Khatib Advokatfirma til alle, der søger kompetent og engageret juridisk assistance.
Max
Professionelt samarbejde med højt service niveau
Samarbejdet har været professionelt med et højt service niveau. Bilal svarer hurtigt, er behagelig og troværdig at tale med.
Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde med A Advokater.
Fremragende service
Fremragende service, samt yderst kompetent rådgivning!.

Hjælpsom og hurtig service
Hjælpsom og hurtig service. Kan kun anbefale.

I am very happy and had a good service
I am very happy and had a good service

Antwoord van A Advokater
Bilal har været en kompetent…
Bilal har været en kompetent sparringspartner ifbm. omstrukturering i ledelsen af vores virksomhed. Varm anbefaling herfra.

Antwoord van A Advokater
Lees meer over geverifieerde reviews.