Gartnergården Djurs
Vi havde set frem til et hyggeligt besøg hos Gartnergården på Djurs – og rammerne er da også virkelig smukke, med god stemning og lækre råvarer. Men desværre blev helhedsoplevelsen ødelagt af den helt igennem ringe service i caféen.
De unge medarbejdere virkede decideret ugidelige og uinteresserede i at yde nogen form for service. Det kræver så lidt at være imødekommende og bare udvise en smule engagement, men det var desværre fuldstændig fraværende – både da vi om morgenen skulle købe brød, og igen senere på dagen i forbindelse med aftensmad, kaffe og kage.
Et særligt lavpunkt var ventetiden på vores iskaffe, som ikke blev lavet før medarbejderne selv havde sørget for deres egen. Imens oplevede vi, hvordan en kunde pænt spurgte, om han kunne få det antal osteskiver, der fulgte med menuen – blot for at blive mødt af tavshed og en komplet mangel på vilje til at hjælpe. Det virkede nærmest som om, det generede medarbejderen, at der var kunder i butikken.
Man sidder tilbage med en følelse af, at personalet ikke har lyst til at være der – og det smitter desværre direkte af på gæsteoplevelsen. Det er virkelig ærgerligt, for stedet har så meget potentiale. Men det er svært at ønske sig tilbage, når man går derfra med en følelse af at være til besvær frem for velkommen.
5 april 2025
Review zonder uitnodiging