jaren geleden een dure breitling gehaald hier, wilde hem verkopen een mooi verhaal om hem in te kopen maar uiteindelijk een onzin verhaal ze wilde hem niet inkopen terwijl ik ergens anders 1500 kri... Toon meer

Net als mijn vorige bestelling wordt er zeer snel gehandeld. Heb per mail en Whatsapp contact gehad en goede adviezen gekregen. De verzending verliep vlekkeloos. Enig nadeel betreft dat na de leverin... Toon meer

Hier van een erfstuk een nieuwe ring laten maken, erg goed advies gehad van Wesley, en samen bekeken wat de mogelijkheden waren. Vakwerk geleverd door de goudsmid. Super service en zeer klantvriendeli... Toon meer

Ik wilde een bepaalde horloge die ik elders heb bekeken. De levering duurde minimaal 1 week dus ben ik verder gaan zoeken en ten slotte op Ace jewelers beland via internet. Het contact verliep dmv Wha... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De Ace Juweliers Groep van de familie Ben Joseph bestaat uit twee juwelierszaken en een luxe eBoutique, AceJewelers.com. De boutiques, Ace & Dik Juweliers en Ace & Spyer Juweliers, zijn beiden gevestigd in het centrum van Amsterdam en bieden een uitgebreide collectie horloges en sieraden van luxe merken als Omega, Breitling, IWC, Nanis, Bulgari, TAG Heuer en Parmigiani Fleurier. Ace & Spyer Juwelier was in 1998 de eerste Nederlandse juwelier met een Breitling corner. In 2008 lanceerde Ace Juweliers als eerste Nederlandse juwelier de luxe eBoutique AceJewelers.com, waarmee Ace een omni-channel retail pionier werd. In 2015, 2016 & 2017 won Ace Juweliers de Thuiswinkel Award voor beste website in zijn klasse.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

slechte behandeling

jaren geleden een dure breitling gehaald hier, wilde hem verkopen een mooi verhaal om hem in te kopen maar uiteindelijk een onzin verhaal ze wilde hem niet inkopen terwijl ik ergens anders 1500 krijg,
slecht bereikbaar, zonde van mijn tijd

ze willen alleen maar pure winst en niet iets doen voor oude klanten

11 december 2025

Een klein beetje wachten maar het is gelukt!

Ik had een zeer specifiek horloge in gedachte en het bleek dat deze zaak het zou moeten hebben. Maar dat bleek niet het geval te zijn met een uitleg over de toenmalige status van het horloge. De optie was wachten op de volgende levering geheel afhankelijk van de leverancier van het desbetreffende merk wat ik niet bezwaarlijk vond, ik had geen haast. Na een kleine maand gewacht te hebben, is het horloge gearriveerd en ben ik sindsdien een zeer tevreden drager van een titanium Nivada Grenchen F77 met meteorieten wijzerplaat. Alon & team, bedankt!

10 december 2024

Volgende mooie ervaring @ Ace Jewelers

Volgende mooie ervaring @ Ace Jewelers: Nomos Tangente 38, 175 years. Dank aan het gehele team, vooral Anouk en Dale voor hun geduld en aandacht, altijd zeer attent en behulpzaam. Thanks guys.

28 mei 2024

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw bezoek, uw vertrouwen in ons en dat u de tijd neemt om ons te waarderen met 5 sterren en zo een mooie review. Wij hopen u snel weer welkom te mogen heten in de winkel. Met vriendelijke groet, Team Ace.

Inruil klok ace

Via chrono24 een offerte / inruil opgevraagd van mijn horloge , met foto's en duidelijke beschrijving . ( wel papieren , geen originele box , horloge in topstaat ( niet nieuw)
Wilde graag inruilen op horloge van ace , ze zeiden akkoord dan €250,00 bij betalen
Ik kom uit Tilburg naar Amsterdam gereden, had dit ook medegedeeld . Bij aankomst was degene die moest beslissen niet aanwezig , werd gebeld , en zei : horloge is niet nieuw ,heb ik ook gezegd. dus €900,00 bij betalen i.p.v. €250,00
En dan hopen dat je hapt omdat je uit Tilburg bent komen rijden .
Wat een trieste club dit bedrijf , erg doorzichtig en amateuristisch

22 maart 2024

Antwoord van Ace Jewelers

Geachte heer Stieger, bedankt voor uw komst en uw bericht. Wij betreuren dat u het zo heeft ervaren. Wij herkken onszelf niet in dit verhaal. Wij proberen altijd de verwachtingen zo goed mogelijk te managen. Het klopt ook niet wat u schrijft... U heeft ons op Chrono24 geschreven: "... 2016 met papieren . Conditie als nieuw ." U heeft in uw review aan dat het om topstaat (niet nieuw) gaat. Maar dat is een enorm verschil in inruilwaarde: nieuw versus topstaat. Echter, u heeft ons initieel geschreven nieuw! Dus op basis van die aanname hebben wij dit terug gestuurd: "Beste meneer Stieger, bedankt voor uw bericht. Deze kan zeker worde ingeruild tegen een bij betaling van €250,- MITS uw horloge echt als nieuw kan worden verkocht. Dit kan echter pas goed worden beoordeeld als wij het horloge fysiek hebben gezien.

Anouk"
Wij hebben nadruk op MITS gelegd, dus het risico lag bij u dat u uit Tilburg naar ons bent gereden. Dus wij vinden het niet eerlijk dat u ons met met 1 ster probeert te straffen. Graag nodigen wij u nogmaals uit om dit misverstand recht te zetten. De koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, Ben

Fantastisch service

Fantastisch service! Dit is nog èchte ouderwetse service en een bedrijf dat begrijpt wat een klant echt bedoeld en zoekt! Een echte aanrader wanneer je een echt mooi horloge wilt aanschaffen waarmee je je man wilt verrassen!

19 juli 2022

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent!

Door Alon zeer fijn en professioneel…

Door Alon zeer fijn en professioneel geholpen bij het aanschaffen van een bijzonder horloge. Bij Ace & Dik Juweliers weten ze hoe ze een klant tevreden kunnen stellen..!! Voor een mooi juweel of horloge raad ik zeker Ace & Dik aan…

8 juli 2022

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met onze service!

Vanuit Delft naar Amsterdam gereden…

Vanuit Delft naar Amsterdam gereden waar Alon een prachtige IWC voor mij heeft besteld. Onwijs blij mee!

21 oktober 2021

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw feedback! Van harte gefeliciteerd met uw prachtige horloge!

Topzaak!

Vanmiddag wederom een aankoop gedaan bij Ace en we zijn weer zeer gastvrij ontvangen.
Wat een fijne zaak met zeer kundige mensen die hun vak verstaan en super klantvriendelijk zijn.
Ik zou iedereen aanraden om eens langs te gaan bij Ace. Je wordt niet teleurgesteld. Topzaak!

3 oktober 2021

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wij waarderen uw feedback zeer, Bedankt!

Tudor Black Bay

Had een Tudor op het oog en was moeilijk te krijgen. Probeerde veel winkels tot ik Ace contacteerde en ze het horloge op voorraad hadden.

Geweldige service! Vriendelijke mensen.
Ace heeft zeker een nieuwe klant erbij

1 oktober 2021

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent!

Ace & Dik is DE zaak voor exclusieve…

Ace & Dik is DE zaak voor exclusieve horloges.
Zeer vriendelijk geholpen en advies gekregen van de eigenaar.
Nemen de tijd voor je en zijn zeer deskundig.

6 maart 2021

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent :)

Een zaak die nog echte service biedt!

Een zaak die nog echte service biedt! Dank aan Alon en de dames, jullie hebben ons zo fijn geholpen. Er wordt meegedacht, opties besproken en gekeken naar de persoon die ze voor zich hebben (ook in deze tijd op afstand), tailor made service! Echt een winkel om aan te raden.

4 februari 2021

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service :)

Gisteren voor onze zoon een mooi…

Gisteren voor onze zoon een mooi horloge gekocht. Zoals gewoonlijk bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. Het is echt een plezier daar een horloge te kopen

7 november 2020

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw review, Esther! Wij zijn blij dat jullie geslaagd zijn en tevreden zijn met onze service. Wij hopen dat uw zoon zijn horloge met veel plezier zal dragen.

Verlovingsring / Engagement ring

De service die ik van Ace Jewellers heb ontvangen gedurende het aankoopproces van de verlovingsring voor mijn (nu) toekomstige vrouw is ongeëvenaard. Het was voor mij een proces waarvoor ik de tijd wilde nemen en die tijd werd mij gegund. Ace Jewellers heette mij vanaf het begin van harte welkom in tegenstelling tot enkele nabij gelegen concurrenten. Ace Jewellers heeft geluisterd naar mijn wensen en budget en altijd eerlijk advies gegeven. Ace Jewellers is alle afspraken en tijdslijnen die ik met hen heb gemaakt via email perfect nagekomen. Ik kan Ace Jewellers niet sterk genoeg aanbevelen en de vijf sterren zijn naar mijn mening meer dan verdiend.
Ps de verlovingsring is geaccepteerd en ze vond hem prachtig.

17 maart 2020

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service, maar nog meer dat ze 'JA' heeft gezegd. Van harte gefeliciteerd namens Team Ace!!

Alon geeft top advies en neemt de tijd…

Alon geeft top advies en neemt de tijd zijn klanten te leren kennen. Kan goed inschatten wat bij je past en plaatst de huidige trends in een langdurige context, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Voor mij de enige juwelier in Amsterdam waar je met een gerust hart een investering in een horloge maakt. Bedankt!

5 maart 2020

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Bedankt!

Goede ervaring

Goede ervaringen gehad bij deze organisatie. Bij zowel het advies als de aankoop ben ik uitstekend geholpen.

6 februari 2020

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw beoordeling, Hans! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent.

Uitstekende communicatie en opvolging

Scherpe aanbieding, betaling ging vloeiend, prettige communicatie en opvolging. En omdat ik in buitenland woon is de belasting netjes teruggestort nadat ik de door de NL douane afgestempelde rekening had teruggestuurd.

22 januari 2020

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw beoordeling, Leo. Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent! Veel plezier van uw aankoop!

Omega Speedmaster Professional “Moonwatch”

Bij Ace & Dik Jewelers aan de Van Baerlestraat een Omega Speedmaster Professional “Moonwatch” aangeschaft. Zeer plezierig en vakkundig geholpen door Margo. Alles verliep in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Mede dank aan mijn contactpersoon die samen met David (en Alon) het voortraject hebben verzorgd.

29 augustus 2019

Antwoord van Ace Jewelers

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij hopen dat u uw prachtige Omega met veel plezier en in goede gezondheid mag dragen.

Altijd goed advies en uitmuntende…

Altijd goed advies en uitmuntende service met glimlach. Ook nog eens goede prijs!

12 augustus 2019

Antwoord van Ace Jewelers

Bedankt voor uw feedback! Wij waarderen het zeer!

Uitstekende service

De service van Ace Heb ik als uitstekend mogen ervaren. Snelle communicatie en aftersales.

17 juni 2019

Antwoord van Ace Jewelers

Dank u wel voor uw 5-sterren beoordeling! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service!