Skøn oplevelse
Vi besøgte Restaurant & Vinbar Address onsdag aften, og det blev en oplevelse, der på alle måder overgik vores forventninger.
Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt af en fantastisk atmosfære. Restauranten er smukt indrettet med en rolig og indbydende stemning, der gør, at man straks føler sig velkommen. Selvom det var varmt udenfor, var temperaturen indenfor helt perfekt, og både restauranten og toiletterne var flotte, rene og velholdte.
Vi var tre personer, og jeg har desværre flere fødevareallergier og tåler hverken løg, hvidløg, chili eller valnødder. Personalet tog det utroligt seriøst. De undersøgte omhyggeligt, hvilke retter jeg kunne spise, og fandt en forret, hovedret og dessert, som både var sikre for mig – og samtidig helt fantastiske. Jeg fik endda at vide, at jeg næste gang blot kunne ringe lidt i forvejen, så ville køkkenet gerne hjælpe med at tilpasse endnu flere retter. Den form for omtanke og service betyder utrolig meget, når man lever med fødevareallergier.
Maden var ganske enkelt fremragende. Smukt anrettet, fuld af smag og lavet med stor omhu. Det var tydeligt, at der er kærlighed til både råvarer og håndværk.
Det, der dog gjorde størst indtryk, var personalet. Unge, smilende, nærværende og oprigtigt optagede af, at gæsterne skulle have den bedst mulige oplevelse. Den slags service møder man desværre ikke altid, og den fortjener stor ros.
Vi kendte faktisk ikke Address i forvejen, og det ærgrer jeg mig over, for det er præcis den type restaurant, vi elsker at besøge. Den skønne beliggenhed ved Tuborg Havn gør kun oplevelsen endnu bedre.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kommer. Tværtimod – vi har allerede besluttet, at Address bliver et sted, vi vender tilbage til igen og igen.
De varmeste anbefalinger herfra.