Boek nooit bij Airbnb!! 2 verschillende locaties geboekt beide waren beschikbaar maar beide annuleren gewoon vrolijk. Deze locaties waren een aansluiting op een reservering die geboekt is bij Booking.... Toon meer
Een boeking gedaan in januari, nooit meer iets gehoord en dan plots blijkt in juni het bedrag van de rekening te zijn nadat de annulatieperiode is verstreken. Zowel de host als airbnb hebben geen moei... Toon meer
Ik dacht een boeking gedaan en betaald te hebben. Op mijn profiel was te zien 'geboekt' en contact gehad met de mensen van het adres. Te voldoen bedrag was 0,00 euro, ook zichtbaar op mijn profiel.... Toon meer
Boeking gedaan via Airbnb. Geen toegang meer tot het account, omdat ik niet weet via welk email adres het was. Ik heb verder alle gegevens, waaronder de betalingsgegevens via de bank. Maar ze wil... Toon meer
Our mission is to create a world where people can belong through healthy travel that is local, authentic, diverse, inclusive and sustainable.
Verenigde Staten
- www.airbnb.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Als je met de helpdesk belt zeggen ze…
Als je met de helpdesk belt zeggen ze dat het gratis is, ze helpen niet met je probleem, kunnen alleen herhaaldelijk sorry zeggen en volgens heb je voor 3 minuten bellen €30 extra op je telefoon rekening Waardeloos!!!!
4 keer reis geannuleerd
4 keer reis geannuleerd
uiteindelijk een andere partner een reis geboekt dat wel betrouwbaar is.
Voor mij geen Airbnb meer
Ik boek nooit meer met Airbnb.
Ik boek nooit meer met Airbnb.
Ik boek een reis en die word de dag nadien al geannuleerd dus ik krijg een nieuw voorstel en ik neem dit dan aan, dus nieuw weekendje geboekt op ander locatie. Op donderdag avond 18u word mijn reis geannuleerd(die al 3 maand vastlag) en ik vertrek op vrijdagmorgen om 9u dus word dit doodleuk enkele uren voor aankomst geannuleerd met als gevolg dat mijn vakantie gewoon in duigen valt! Dit is geen manier van werken, slechtste service ooit! Denk 2 keer na voor je boekt want voor je het weet word je vakantie geannuleerd! Blijkbaar was er een dubbele boeking en dat zien ze maar de dag voor aankomst! Hoe kan dit dat zoiets zelfs kan en mag!!!
Exploded boiler in house -> everything solved
Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice van Airbnb. Ik had een probleem waarbij ik echt snel hulp nodig had, en ik werd vanaf het eerste contactmoment perfect geholpen. Medewerkers waren vriendelijk, luisterden goed en kwamen met een duidelijke en passende oplossing. Geen standaard antwoorden, maar echt persoonlijke hulp. Airbnb heeft hiermee echt laten zien dat ze hun klanten serieus nemen. Topservice – bedankt!
Gebrek aan ondersteuning vanuit de Airbnb-klantendienst
Zeer slechte ervaring als host. Ons appartement zwaar werd zwaar beschadigd door huurders die via Airbnb geboekt hadden. De staat waarin onze woning werd achtergelaten was onaanvaardbaar: vuil, misbruikt en met zichtbare schade aan verschillende zaken.
We hebben dit onmiddellijk gemeld via de officiële kanalen van Airbnb en daarbij alle nodige documentatie en offertes bezorgd (inclusief foto's, herstellingskosten, en andere bewijsstukken). Tot op heden hebben wij echter geen inhoudelijke reactie meer ontvangen, ondanks herhaaldelijke pogingen via e-mail en het platform zelf. Wat mij ook enorm betreurt is dat de persoon die voor overlast heeft gezorgd, zich voordeed als iemand anders: andere foto, andere naam, andere gegevens. Ik heb hier melding van gemaakt bij air-bnb en hier wordt niets mee gedaan. Na mij heeft deze persoon nog verdere boekingen kunnen plaatsen en aan de reacties / reviews te lezen blijft deze voor overlast zorgen. Hier stel ik de bescherming naar de hosts enorm in vraag zoals vermeld in de policy.
Ik hoop tot op heden nog steeds dat ze met aandrang:
• Onmiddellijk contact met ons op te nemen.
• De schadevergoeding correct en tijdig uit te betalen, zoals voorzien in het Airbnb Host Guarantee Program.
• Een officiële klacht op te nemen over het gebrek aan ondersteuning vanuit de Airbnb-klantendienst.
Ik hoop ze via deze weg te kunnen bereiken want de verschillende/ eerdere pogingen zijn helaas niet gelukt - geen reactie.
Wij hopen en rekenen op een spoedige en correcte afhandeling van dit dossier.
Wat een baggerbedrijf,
Wat een baggerbedrijf,
Zeer slecht, willen een kopie id, willen ook nog een selfie van je. krijg geen juiste verificatie op de site, ondanks dit alles gedaan te hebben
maak geen account aan bij Airbnb
Het aanmaken van een account is erg ingewikkeld. Het verwijderen van een account is bijna onmogelijk. Echte terreur. Voor je het weet heb je gegevens aangereikt en handelingen verricht waarvan je de consequenties niet kunt overzien. Je wordt meegezogen door een trechter. En de weg terug door de trechter is vrijwel onmogelijk.
Ernstig misbruik van het vertrouwen van aanmelders.
Per ongeluk geboekt
Per ongeluk met mijn vinger langs de ‘boeken’ knop geswiped toen ik de app wilde afsluiten. Direct door naar Pay Pal geautomatiseerde autorisatie via Face ID. We waren compleet in shock. Hoe kan zoiets gebeuren? Boeking direct geannuleerd. Nu al 5 dagen verder en worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ja personeel die we spreken is vriendelijk maar zeggen na 5 dagen NIKS te kunnen doen. Wij moeten nu € 1400,- betalen en we hebben helemaal niks. Helaas zit er een bedrijf achter, Novasol. Die geen coulance willen geven en nergens in tegemoet willen komen. Ongelooflijk dat dit kan in deze tijd.
Wordt geen host!
Wordt geen host!
Na jaren verhuur en goede beoordelingen wordt ik verwijderd als verhuurder. De bovenburen hebben lekkage en ik heb gasten moeten annuleren. Ik heb foto's en rapporten van het installatiebedrijf om de lekkage aan te tonen. Er wordt niet naar gekeken en je wordt er gewoon uitgegooid. Eerder ook al slechte ervaring met de ondersteuning. Ik had gasten die de studio hadden gesloopt. Je krijgt geen hulp, geen vergoeding, niks. Alleen een hulpmedewerker in een callcenter die gebrekkig Engels spreekt.
Ik ben misleid en false advertentie
Ik ben diep teleurgesteld in hoe Airbnb is omgegaan met mijn klacht over een misleidende accommodatie. Ik boekte via het platform een verblijf bij host Ines (Airbetter, Dubai), dat werd gepresenteerd met een “prachtig uitzicht”, ondersteund door meerdere foto's. Bij aankomst bleek dat het uitzicht volledig geblokkeerd werd door bouwwerkzaamheden – iets dat nergens in de advertentie vermeld stond.
Toen ik dit meldde, weigerde Airbnb in te grijpen. Ze verschuilden zich achter een 72-uursregel, terwijl het hier duidelijk gaat om structurele misleiding die al bestond op het moment van boeken. Dit is geen tijdelijk probleem, maar een fundamenteel verschil tussen wat werd beloofd en wat werd geleverd.
Airbnb weigert verantwoordelijkheid te nemen, beschermt de host in plaats van de gast, en laat misleidende advertenties gewoon staan. Dit ondermijnt het vertrouwen in het hele platform. Bovendien kunnen dit soort praktijken in strijd zijn met de consumentenwetgeving van de VAE.
Ik raad toekomstige reizigers aan om zeer voorzichtig te zijn en goed te controleren of wat je boekt ook echt klopt — want bij problemen laat Airbnb je in de steek.
Ik ben absoluut niet tevreden van airbnb…
Ik ben absoluut niet tevreden van Airbnb en de klantendienst van Airbnb.
Ik ben host en heb een huurder gehad in mijn appartement die bijna alles kapot heeft gemaakt, spullen heeft gestolen, mijn huissleutels heeft meegenomen , enzoverder.
Ik heb aangifte gedaan in Spanje bij Guardia Civil , de claim ingediend bij Airbnb met de aangifte en alle bewijsmateriaal en foto’s erbij.
Ik ben naar Spanje moeten vliegen om mijn appartement terug op orde te brengen. Airbnb heeft mij twee maanden aan het lijntje gehouden en tot zes keer toe terug naar de politie laten gaan voor domme dingen. Telkens met een tijdspanne van twee weken ertussen met de bedoeling te kunnen zeggen als je niet opnieuw naar de politie gaat kunnen wij jou niet uitbetalen terwijl ik in België woon en dus elke twee weken een nieuwe aangifte in Spanje moest gaan doen.
Uiteindelijk hebben ze mij maar de helft van alle kosten terugbetaald. Ik heb na die huurders de twee volgende huurders moeten cancelen omdat het appartement niet meer bewoonbaar was. Ook daar zijn ze niet tussen gekomen. Mijn reiskosten naar Spanje hebben ze ook niet vergoed en van alle spullen die ontbraken of kapot waren, hebben ze maar de helft uitbetaald. Dit was echt de ergste nachtmerrie!
Als kerst op de taart hebben die gasten nog een nul score review gegeven waarvan Airbnb die weigert weg te halen.
Ik had tot dan enkel positieve reviews. Mijn appartement was perfect in orde en al mijn huurders waren super content.
Ik vind het schandalig dat ze partij kiezen voor hun gasten en niet voor de host.
Ik snap dat iedereen een vrije meningsuiting in de reviews mag hebben, maar niet als ze een misdaad plegen zoals spullen stelen en mijn eigendom kapotmaken.
Die gasten mogen gewoon op Airbnb blijven en bij andere mensen opnieuw een appartement huren. Dit is gewoon rechtuit schandalig.
Wat een verschrikkelijk bedrijf om te…
Wat een verschrikkelijk bedrijf om te stoppen in Cuba.
Schaam je de teri.ng.
Ik ben een host
Ik ben een host, en verhuur mijn woning via Airbnb, wat een slechte klantenservice hebben zij. Je word totaal niet gehoord, beter naar booking waar wel naar je geluisterd wordt
Parijs…
Op dag 2 van ons verblijf in Parijs werden we door onze host gebeld; we moesten direct naar ons apptm komen: er was lekkage. We braken onze tour in Parijs af. Bij aankomst stond onze bagage op de stoep en de sloten waren al vervangen!
(En niemand die de "lekkage" oplostte).
Vermoedelijk had de eigenaar ontdekt dat 1 v haar huurders het appartement onderverhuurde via Air BNB. Scamm dus.
We zijn zojuist de hele middag bezig geweest om dit op te lossen met air bnb. Dit was een zeer lang process, want bij elk voorstel wees de supervisor van de telefoniste alles af.
We boekten hartje Parijs, maar kregen telkens een apptm buiten Parijs aangeboden.
We zijn de dag kwijt en weten nog niet of we hier kunnen blijven de komende dagen.
Trieste klantenservice
Trieste klantenservice. Een sekswerker die illegaal klanten ontving zat in mijn huis, een schoonmaakservice moeten laten komen, een duur deken werd gestolen, een nieuwe stofzuiger en een kussen werd beschadigd. En ik krijg een vergoeding van 30 euro? Airbnb gebruikt de klantenservice zoals het hen zelf goed uitkomt… slechte bescherming van hosts.
Geannuleerd 1 week voor vertrek
Zoveelste keer dat ik lang van tevoren iets geboekt heb en dat het 1 week voor vertrek geannuleerd wordt door verhuurder wegens onderhoud?! Maar daarna staat dezelfde weer online voor bijna het dubbele ? Noodgedwongen moet je dan weer snel gaan zoeken en betaal je de hoofdprijs en moet je het maar doen met wat er is. Laatste keer dat ik bij deze oplichting site geboekt heb.
Is niet meer wat het vroeger was
Support Airbnb faalt
Lang en vaak tot tevredenheid via Airbnb geboekt, maar ik heb gemerkt als er ondersteuning van Airbnb nodig is, dat het bedroevend slecht is. De hele support afdeling van Airbnb is erop gericht om de call zo snel mogelijk te sluiten, zonder wederhoor te oordelen, en laat zijn oor te veel naar de hosts hangen, want daar ligt het verdienmodel.
In mijn geval ging het om een advertentie die volledig niet overeenkwam met de werkelijkheid.
Airbnb is nog duurder als booking en…
Airbnb is nog duurder als booking en dat hele meuke bij elkaar !! Vroeger waren ze goed nu zijn ze veel te duur !! Er worden zomaar onnodige kosten gerekend waar je niks aan heb !! Doei booking !!
Er zitten veel scanners en oplichters…
Er zitten veel scammers en oplichters die zich voor doen als klanten maar ze boeken geen kamers en proberen in contact te komen buiten Airbnb met andere bedoelingen. Ook bij het melden van incidenten bij AIRBNB blijven hun accounts bestaan en later benaderen mij weer.
Airbnb doet er weinig aan om deze scanners te verwijderen of te blokkeren.
AirBnB verwijdert kritische recensies zonder uitleg
11 jaar lang positieve ervaringen met accommodaties en dus positieve recensies geschreven en ontvangen. En netjes heeft alle commissies betaald, ondanks dat Airbnb zich niet aan Europese wetgeving houdt (Airbnb bepaalt zelf de regels namelijk). In oktober 2024 een hele slechte ervaring met een accommodatie en na èèn nacht vertrokken ipv na drie (en de host heeft niets terugbetaald, was hij ook niet verplicht). Het speet Airbnb zo, mij ook. Kritische review geplaatst die zonder uitleg na vijf maanden is verwijderd na verzoek van de host. Ik krijg geen enkele uitleg, anders dan dat er getwijfeld wordt aan mijn integriteit.
Maar het spijt ze zo, of ze me nog ergens mee kunnen helpen. Nou, de review terugplaatsen? Niet mogelijk want de beslissing is genomen. Compleet de geloofwaardigheid in Airbnb kwijt hierdoor, wat een oplichterij!
Nu lees ik hier dat Airbnb dit vaker doet, een kritische recensie verwijderen als de host moeilijk gaat doen daarover. Wat een bedoeling!
It really breaks my heart that your request cannot be granted at this time.
I hope that you understand that if there’s anything that I could do, I would have done it right away without any hesitation. We are striving to provide everyone with the best solution possible. Is een robot reactie waarna mijn klacht is afgesloten.ze sporen daar echt niet helemaal: ik heb nu een link ontvangen waarmee je kan aanvragen reviews te verwijderen. Sja!