Väskan till våran sulky fungerade utmärkt, många spännen men lättsam att spänna/packa ihop Snabbt svar av support angående tidsändring Bra info på mail om hämtning/lämning av väskan på Arlanda Ing... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi är så nöjda med hyran av Airshell till vår första utomlandsresa med bebis. Kändes tryggt att veta att vagnen var i säkert förvar under hela resan. Vi kommer definitivt använda tjänsten igen inför... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.
Kronprinsessegade 46 E, 1306, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabbt svar av support angående tidsändring
Bra info på mail om hämtning/lämning av väskan på Arlanda
Ingen oro att den skulle skadas under resa/retur
Smidig att förvara på hotellet under sängen under 1 vecka i italien

Antwoord van Airshells
Fungerade som beskrivet. Hyrde från och till Växjö Småland Airport. Så smidigt! Trodde jag behövde vara exakt på tiden men det var inga problem. Kommer använda igen

Antwoord van Airshells
Servicen var fin, men min klapvogn endte desværre op med at gå i stykker. Den havde formentlig haft det værre, hvis der ikke var brugt Airshell, men ja. Rigtig ærgerligt.

Antwoord van Airshells
Bara att hämta innan man åker och sedan lämna tillbaka den innan man åker hem. Om man sedan har hyrt städning så är det inga bekymmer.

Fantastisk service
Havde først booket en airshell til en autostol xl men læser først efter bookingen af hvis det er en autostol med base og isofix anbefaler de airshell’en til barnevogne, jeg skrev derfor om jeg kunne ombytte den. Først fik jeg en til en klapvogn men de fik hurtigt rettet den til den rigtige airshell. De svarede inden for 1 time, så det var fantastisk service!! Klar anbefaling

Antwoord van Airshells
Väldigt hjälpsamma och värt att hyra om man är rädd om sin barnvagn och vill skydda den under flygning.

Antwoord van Airshells
Kommunikationen på mail var langsom og på svensk. Det blev også meget dyrere end forventet. På hjemmesiden står der fra ca. 109 kr for en paraplyklapvogn. Det blev over 300,-

Antwoord van Airshells
Nemt at afhente og aflevere tasken. Vi fik god og brugbar vejledning i CPH da vi hentede tasken. Tasken som vi lejede var nem at bruge og passede perfekt op vores klapvogn. Vil 100% leje herfra igen næste gang jeg skal rejse.

Antwoord van Airshells
Nemt at booke, afhente og aflevere!
Vi var lidt utrygge ved at have vores relativt dyre klapvogn med i lasten på et fly, men denne mulighed var super god.
Og det er klart vores indtryk at airshell bagagen håndteres med respekt rundt i diverse lufthavne.

Antwoord van Airshells
Fem stjerner! Virkelig god kundeservice som hjælper en med at finde løsninger. Svarer på mail inden for 24 timer, og er til at træffe på telefonen ved spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Airshells
Jeg har tidligere brugt airshells og været godt tilfreds, men denne gang har jeg allerede inden min ferie oplevet en hel sublim service.
Jeg havde lavet en booking fra den forkerte lufthavn, hvilket jo helt klart var min dumme fejl. Alligevel hjalp de mig, med at få bookingen ændret til den rigtige lufthavn. 👏🏻

Antwoord van Airshells
Jag använde airshells till min barnvagn som tyvärr blev helt förstörd trots transporterad enligt alla regler. Airshells var väldigt otrevliga och ville inte ersätta något alls utan hänvisade till hemförsäkringen om jag hade någon. De ville inte ens ge pengarna tillbaka för hyran av själva airshellen men gjorde det efter mycket diskussioner. Folksam ersatte och gav pengar till ny vagn men det hade de gjort oavsett airshells.

Nemt og enkelt.
Hurtig afhentning og virkelig smart, at man bare skulle aflevere tasken lige ved Odd size-bagageudleveringen i lufthavnen.

Antwoord van Airshells
God service fra smilende betjening. Bagen var perfekt for baby bilstol. Tilbakelevering var like enkelt. Også fikk jeg rabattbonus til neste gang også 😁

Antwoord van Airshells
Pick up in copenhagen worked great. Delivery in Oslo, not so much. It is not where you pick up odd sized luggage. It is in the departure floor, far, far, far away, where lost and found is located. This was the opposite information we recieved beforehand. Took us an hour to figure out. Will not revommend when you cant trust information given beforehand.

Antwoord van Airshells
Bookede afhentning kl. 04:00, men der var ikke åbent kl. 04:00 - det pressede os, da vi så skulle finde ud af hvad gør vi så og der var ingen andre kontaktoplysninger en en mail. Da vi kom tilbage lidt senere var der åbent og vi nåede at aflevere bagagen og komme afsted på en dejlig ferie. Grundet den manglende åbning kl. 04:00 bliver det kun til 3 stjerner. Selve tasken og aflevering af tasken opfyldt fint vores forventninger

Antwoord van Airshells
Oliver made my day, customer service at its peak.
Me and my wife made a mistake in the booking and Oliver replied within five minutes and helped us resolve it withing minutes.
I usually have no trust for quick help on mail but Oliver fixed it and saved our holiday.

Antwoord van Airshells
Dårlig service ! Null assistanse, vi lånte sykkelkoffert og fikk ikke hjelp til å demontere sykkel, fikk ikke låne verktøy, ansatte ville ikke hjelpe oss, koffert hadde ødelagt lukkemekanisme. Mistet nesten flyet pga dette.

Antwoord van Airshells
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.