De notaris was een vreemde vogel. Hij riep allereerst alleen mijn vriendin naar binnen, maar noemde niet mijn naam. Vervolgens ging het verhaal van de hak op de tak, waardoor wij ons zelfs afvroegen o... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AKTIE Notarissen is landelijk de grootste in het aanbieden van standaard akten tegen lage prijzen. AKTIE Notarissen is dus een goed én goedkoop alternatief.
Vondellaan 51, 2332 AA, Leiden, Nederland
- 071-5730860
- info@hr.aktienotarissen.nl
- www.aktienotarissen.nl
heel deskundige en aardige notaris
heel deskundige en aardige notaris, mooi kantoor, fijne omgeving; de start was een beetje rommelig, ik moest aktienotaris eraan herinneren dat de datum van de 10% aanbetaling eraan kwam.
snelle respons
duidelijke afspraken
heldere tarieven
telefonisch beperkt bereikbaar, maar wel bereikbaar
snelle respons op vragen (zowel telefonisch als per mail)
vriendelijke bejegening
Tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden
We konden heel snel bij deze notaris terecht.
Tijdens onze afspraak nam de notaris de tijd om al onze vragen te beantwoorden.
Het contact was vriendelijk en hulpvaardig.
Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Ruimte en service
Ik vond de ontvangsthal en de kamer waar het gesprek plaatsvond een beetje onhandig en niet stijlvol ingericht (voelde allemaal een beetje goedkoop aan terwijl je toch wat geld neerlegt voor de notaris). Ook zou het fijn geweest zijn als er wat te drinken aan ons was aangeboden. Verder was de notaris zelf een prettige vrouw die goed haar werk deed en zaken goed uitlegde!
Snel en efficient
optimaliseren van dienstverlening
Verbetering behoeft de telefonische bereikbaarheid, sneller passeren van een akte na aanpassing van afspraken/dictaten van de banken. Het werk van uw kantoor is accuraat en zeer tijdig aangeleverd.
Super goed geregeld
Het proces van begin tot eind super goed geregeld. Snel, correct, etc. Top.
Een hele fijne no-nonsense notaris
Een hele fijne no-nonsense notaris. Reageren snel en komen afspraken na. We waren bang dat vanwege het goedkope tarief er wel ergens een addertje onder het gras zou zitten maar dit leek allemaal valse angst. Echt heel fijn dat we voor deze notaris hebben gekozen.
Hypotheek akte.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg van het doel voor het tekenen van de documenten. Verwachtingen werden ook duidelijk en helder besproken zodat er geen verrassingen waren. Ook was er ruimte voor vragen waarop duidelijk antwoord werd gegeven.
Snel, duidelijk, vriendelijk en scherp geprijsd.
Een aanrader!
Gewoon goed zonder poes pas
Goede service voor een lage prijs
Door eerdere ervaringen had ik Aktienotarissen gekozen voor het oversluiten van mijn hypotheek akte. Alles liep wederom soepel. Vragen worden direct beantwoord, men is steeds vriendelijk en alles wordt snel en goed geregeld.
Snel en makkelijk
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijk en professioneel. Geen stoffige bedoeling maar ze maakte er echt wat leuks van bij het overtekenen!
Echt professioneel
Koopakte en hypotheekakte op tijd en heel duidelijk geregeld!
Zonder poespas, maar daar kies je voor!
Aktie Notarissen is de "goedkope tak" van Teekens Karstens Notarissen in Leiden, dus wat betreft kennis van zaken zit het wel goed. Ik vind het een prima kantoor en de overdracht van het nieuwe appartement verliep goed. Ook, omdat ik even moest wachten, een lekker kopje koffie gekregen! Als ik nog eens verhuis, ga ik weer naar Aktie Notarissen.
Snel, goedkoop en efficient
Snel, goedkoop en efficient!
(het aanbieden van koffie/thee werd wel gemist)
Prima service en prijs maar overdracht zelf was minder prettig
Aan de gehele service en de geleverde diensten is niks op aan te merken. Ze leveren de diensten met hoge kwaliteit voor een lage prijs. De ervaring bij de overdracht vond ik echter minder. Legitimatie werd niet gecheckt en notaris wou liever dat de aandacht naar hem ging. Gaf toch een beetje zure nasmaak voor zo'n speciale dag.
enkele schoonheidsfoutjes
enkele schoonheidsfoutjes zoals een verkeerde berekening, lange wachttijden voordat je reacties op vragen krijgt en 20 minuten op de notaris moeten wachten als je een afspraak hebt, geen koffie, geen excuses ..
Drie maanden lang geen emails
Drie maanden lang geen informatie ontvangen van Aktie Notarissen voor aankoop van een huis. Één week voor de overdracht weren wij gebeld omdat we een tolk nodig hadden en of wij hiervan de informatie hadden ontvangen. Uiteraard hadden wij nog niets ontvangen. Wat bleek? Het mailadres was al die tijd onjuist en dat was bijzonder genoeg nog niet opgevallen. We gaven aan dat het mailadres fout was. 4 dagen voor de overdracht kreeg mijn partner een email dat de tolk was geregeld. Onderaan de email werd nog snel even vermeld dat ik alle documentatie door moest lezen en even 15K moest overmaken. Dat kon er namelijk nog wel bij in een hectische verhuizing over lange afstand. Uiteindelijk in allerijl naar de bank om het geld nog nét op tijd over te maken. Nee ontzorgend was onze ervaring niet. Je zou toch verwachten dat een notaris zorgvuldig omgaat met informatie.
Bij het aankaarten kon er nauwelijks excuses vanaf, ze zullen het intern bespreken (Daar hebben wij wat aan). Ik sla de volgende keer over.