Een hele fijne no-nonsense notaris. Reageren snel en komen afspraken na. We waren bang dat vanwege het goedkope tarief er wel ergens een addertje onder het gras zou zitten maar dit leek allemaal valse... Toon meer
Ik vond de ontvangsthal en de kamer waar het gesprek plaatsvond een beetje onhandig en niet stijlvol ingericht (voelde allemaal een beetje goedkoop aan terwijl je toch wat geld neerlegt voor de notari... Toon meer
Aktie Notarissen is de "goedkope tak" van Teekens Karstens Notarissen in Leiden, dus wat betreft kennis van zaken zit het wel goed. Ik vind het een prima kantoor en de overdracht van het nieuwe appart... Toon meer
De notaris was een vreemde vogel. Hij riep allereerst alleen mijn vriendin naar binnen, maar noemde niet mijn naam. Vervolgens ging het verhaal van de hak op de tak, waardoor wij ons zelfs afvroegen o... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AKTIE Notarissen is landelijk de grootste in het aanbieden van standaard akten tegen lage prijzen. AKTIE Notarissen is dus een goed én goedkoop alternatief.
Vondellaan 51, 2332 AA, Leiden, Nederland
- 071-5730860
- info@hr.aktienotarissen.nl
- www.aktienotarissen.nl
Prima begeleiding!
Slechte diensten van Aktie Notarissen!!
Ik ben gisteren bij Aktie Notarissen geweest, de notaris heeft tegen ons gezegd dat ze ABN Amro heeft hun procedure aangepast en ons Bankspaar hypotheek kon niet aan ons overgemaakt worden en dat we het zelf moeten regelen. Daardoor is mijn nieuwe hypotheek helemaal in soep gelopen en ik kan mijn nieuwe huis niet op tijd overnemen. We hebben contact opgenomen met Abn maar de notaris heeft zijn verzoek nooit ingediend!!! dat hebben ze bevestigd. Ze hebben hun werk niet afgerond en ze hebben nog erover gelogen!! slechte zaak
no reservations
Heb het contact als zeer prettig ervaren en ben zeer tevreden over de snelle beantoording van vragen en onduidelijkheden.
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs, snel geholpen en deskundig.
Strakke prijs en een gezellige notaris
Strakke prijs en een gezellige notaris. Ik verwachtte rechttoe rechtaan handtekening zetten en volgende. Ik kreeg een geduldige en gezellige man die graag uitleg gaf over wat en waarom alles gaat zoals het gaat. Kantoor zelf is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Aanrader
Prima, no nonsense deskundige service en snelle reactie op vragen.
Echt een feestje!
Toegankelijk, informeel, betrokken, geïnteresseerd en positief! Deze notaris maakt echt een feestje van de overdracht. Een superleuke ervaring voor een bijzonder moment.
Snelle overdracht
AKTIE notarissen maakte voor ons een snelle overdracht binnen twee weken mogelijk. Ze bieden een goede service voor een goede prijs.
Punt van aandacht: alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar.
Goedkoopste tarieven, perfecte service
Goedkoopste tarieven maar prima service! Je kunt alleen in de ochtend bellen, maar per e-mail wordt er snel gereageerd en zo nodig bellen ze je dan direct terug. Als wij een notaris nodig hebben, gaan wij altijd naar deze terug omdat we zeer tevreden zijn!
Vakwerk
Snel, adequate, goed geïnformeerd en bijgestuurd . Kan niets anders zeggen dan prima vakwerk in een kort tijdsbestek.
Geen klachten
Geen klachten, redelijke prijs, vriendelijke en snelle service
Enige kleine minpuntje - Geen pro forma nota bij concept
De enige kleine opmerking die ik had, is dat ik het beter zou vinden als er een pro forma nota mee gestuurd zou worden bij het concept testament
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe prijs!