Allesindustrieel Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Erg slecht. Zij vragen begrip voor de late levering maar tonen geen begrip voor de klant. Het begon al Met een te late levering. Toen het product binnen was konden zij niet voldoen aan eerdere leveri... Toon meer

We hadden destijds een bestelling gedaan van 7 deuren totaal. 5 paneel deuren en 2 glazen deuren. 4 maand later zijn 3 van de 5 paneeldeuren al kapot. Contact gehad via de mail en de oplossing was... Toon meer

Slechte ervaring, deuren niet goed geproduceerd. Deur gaat vervolgens kappot. Bedrijf wil vervolgens niks onder garantie doen

Het is een jong en goed bedrijf, korte lijnen, producten even goed als andere deur leveranciers, overzichtelijke keuzes, De eigenaar zit er "kort op". Afspraak is afspraak. De wachttijden zijn vrij... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Let op!

Let op! Soms staat er in kleine lettertjes dat een product moet worden nabesteld. Dat kan natuurlijk, maar vergewis je ervan dat het dan extra lang gaat duren. Tevens doet dit bedrijf toezeggingen over levertijden die zij niet waar kan of wil maken, verwijzend naar producenten in het buitenland, en vervoerders die niet op komen dagen. Geen zaken mee doen, houden je zo lang mogelijk aan het lijntje, trekken ondertussen rente van je vooruitbetaalde factuur inclusief verzendkosten. Foute boel dus.

21 oktober 2024

Houtwormen

We hebben opzet vensterbanken besteld (2 stuks) en we merken houtwormen in 1 van de 2… na contact met hen is het van het is toch maar aan de onderkant dus geen probleem lijm en plak het erop… amai wat een antwoord en service!!! Stom want had er nog 10 nodig, die ik dus zeker niet bij hen zal kopen!

27 september 2024

Slechte kwaliteit nog slechter in problemen oplossen

Tafelblad gekocht en in een goed geventileerd, geïsoleerd en droog tuinhuis geplaatst. Binnen 3 weken was het blad al kromgetrokken. Helaas was de oplossing van Allesindustrieel om het blad opnieuw op te schuren en er dan van de andere kant een kachel onder te zetten zo dat het weer recht zou trekken. Alsof dat gaat werken.

Bij nader inzien zag ik op de site dat ze geen garantie geven op krom trekken. Maar hebben wel veel mooie praatjes over kwaliteit en service.

Ik snap dat hout een natuurproduct is maar dit is gewoon slechte kwaliteit en had ik gehoopt en verwacht dat ze dit ook zouden beamen en een nieuw blad zouden leveren. Maar blijkbaar is dit het niveau van kwaliteit en service waar ze voor staan.

5 augustus 2024

Lange levertijd, geen communicatie

Deuren besteld in mei, vervolgens een telefoontje gekregen dat 1 deur niet op voorraad was. Zou pas over 2 maanden op voorraad zijn. Uiteindelijk 2 maanden gewacht, bestelling geleverd... maar niet compleet. blijkt de andere deur niet meer op voorraad te zijn. Zou weer 4 weken duren. Heb het inmiddels gecanceld.

11 juli 2024

Goede ervaring

Na de reviews te hebben gelezen een beetje huiverig maar toch aangedurfd om een zwevende wandplank te bestellen.
Een dag of 4 na mijn bestelling binnen gekomen.
Ik heb dus een goede ervaring met dit bedrijf.

4 juli 2024

Lachwekkend & slechte kwaliteit

Levering een absolute aanfluiting,

Kwaliteit lachwekkend (mensen die zeggen geen verschil qua duurdere deuren) daar zou ik niet teveel vanuit gaan. (2600) 5 deuren is overigens ook niet echt heel goedkoop

Deuren buigen met alles mee,
Splinteren af bij ophangen (gebeurd door een vakman)

8x moeten bellen omdat spullen niet compleet waren of niet goed geleverd zijn.

Ik zou als u dit leest snel ergens anders bestellen of uw bestelling annuleren zodat u niet, net als ons 18 weken bezig bent voor deuren van een lachwekkende kwaliteit

14 juni 2024

Online een industriële deur besteld

Online een industriële deur besteld. En ter plekke afgehaald. Super vriendelijke jongens. En ze hielpen zelfs met inladen van de deur in de auto. Deur thuis meteen gemonteerd. Super blij mee.
Echt geen verschil met en deur van 700 euro

29 mei 2024

Staallook deur prima kwaliteit.

Na de eerdere ervaringen gelezen te hebben, toch een staal look deur besteld. Na 2 weken niets gehoord te hebben, mail gestuurd en 2 dagen later stond er ineens een bezorger aan de deur. Deur is echt van goede kwaliteit, viel me zelfs heel erg mee. Min punt is dat je zelf gat moet maken voor deurklink dit hadden ze wel mogen vermelden. Conclusie, kwaliteit prima, communicatie kan beter

25 mei 2024

Staallook deur

Wij hebben een staallook deur besteld bij Allesindustrieel. Netjes binnen de afgesproken tijd werd de deur bezorgd. Helaas liep er eea mis rondom de deur zelf. Veelvuldig contact gehad met allesindustrieel. Ik moet eerlijk zeggen: ze namen altijd de telefoon op, belden netjes terug als ze dat beloofden, dachten altijd goed mee in oplossingen en qua communicatie ging alles dus echt prima!
Uiteindelijk zijn we ook tot een goede oplossing/compensatie gekomen. Ook hierin hebben ze echt goed mee gedacht. Ik vind daarom dat ook dit gemeld mag worden. Onderstaande reacties zijn niet positief, maar er zijn dus wel degelijk ook wél positieve ervaringen!

7 mei 2024

Hier wordt je niet vrolijk van

Bestelling van eikenpanelen t.w.v. 360 euro. Daar kwam 65 euro verzendkosten bovenop maar goed ik akkoord. Op de site een levertijd van 7 dagen maar door drukte kon het ook 10 dgn worden. Na 14 dgn een mail gestuurd. Zou over 7 dgn bij hun binnen komen en dan verstuurd worden. Na 14 dgn weer mailen. Hadden weer vertraging. Zou nu binnen 14 dgn geleverd worden. Je raad het al. Na die tijd weer niets ontvangen. Nu bestelling geannuleerd. Krijg net een mail dat ik binnen 14 dgn mijn geld terug zou krijgen. Ik ben benieuwd maar heb er niet veel vertrouwen in. Slechte communicatie ook. Moet overal zelf achteraan.

6 mei 2024

Slechte service

De deuren werden eerst al veel te laat geleverd, maar goed, kan gebeuren. Inmiddels zit ik nu bijna een maand te wachten op een slot voor in de deur. Iedere keer word ik aan het lijntje gehouden en ik kan mijn deur dus niet gebruiken. De deuren zijn mooi, dat is zeker een feit. Dat de latjes moeten worden geplakt zoals sommigen aangeven, is geen probleem. Daar is de prijs ook naar. Maar helaas is de service en de nazorg zeer slecht. Vandaar 1 ster.

24 april 2024

Wegblijven

Wegblijven. Meer dan 3 maanden moeten wachten op mijn bestelling. Uiteindelijk tot daar gereden om een vol magazijn te treffen. Ik stelde een tegemoetkoming voor in de vorm van korting bij een VOLGENDE aankoop. Geen gehoor gekregen. Volgende aankoop zal er zeker niet komen. Bende amateurs.

23 april 2024

Koop nooit iets bij dit bedrijf

Koop nooit iets bij dit bedrijf.
Ze beloven van alles.
Maar komen hun afspraken niet na.
3 keer een verkeerde levering.
En geld terug krijgen is helemaal een drama.
Het zijn gewoon oplichters.

Br barry

23 april 2024

Mega tevreden…

We hebben hier voor het eerst 2 deuren besteld. ‘Google revieuws zijn stuk positiever als hier’ en dat verbaasd me. Deuren zijn van goede kwaliteit, ik had nog een vraag na de bestelling en de eigenaar stond me vriendelijk te woord. Het is een redelijk nieuw bedrijf en ze erkennen ook dat het soms een uitdaging is geweest. Zaken gaan en lopen nu veel beter. Ik ben enorm tevreden over het product en het bedrijf. Ik zal hier zeker weer bestellen.

29 maart 2024

Ik las de slechte review maar zag ook…

Ik las de slechte review maar zag ook de mooie producten voor een zeer redelijke prijs. Ik besloot ze te bellen en naar de reviews te vragen. Opstartend bedrijf , fouten gemaakt en geprobeerd te herstellen was het antwoord. Soms met een goed resultaat en soms lukte het gewoon niet. Ik was verbaasd over het eerlijke antwoord en besloot alle deuren voor mijn huis te bestellen. Waarom? Omdat ik ze goed telefonisch kon bereiken, ik hun adres kon vinden maar vooral vanwege het eerlijke gesprek aan de telefoon. De levertijd naderde en ik werd gebeld. Alles wat mis kon gaan ,ging mis. De zeer prettige klantenservice stelde mij gerust. Ik heb mijn bestelling bijna compleet en heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt. De mensen van alles industrieel verstoppen zich niet en blijven altijd vriendelijk . Gewoon een dikke pluim voor dit startende bedrijf!

11 maart 2024

Slecht!!!

Slecht!!!! Ik heb 17 februari 2024 een retour melding gedaan, het is nu 17 maart 2024 en nog steeds mijn aankoopbedrag niet retour ontvangen, ondanks meerdere berichten van mijn kant! Geef ze nog 2 werkdagen voordat ik aangifte ga doen

17 maart 2024

waardeloze levering en veel geduld moeten hebben

Ben in waalwijk zelf eerst kijken voor ik wat kocht alles was op voorraad maar zou een week later pas kunnen worden geleverd. kon daar niet meteen pinnen moest via website. dit gedaan zou dus binnen 10 dagen geleverd worden het was tenslotte op voorraad.
eind van het liedje, veel moeten bellen of als je geen gehoor kreeg moeten mailen. pas toen ik mijn geduld verloor en dreigde met een advocaat werdt er geleverd.ruim 3 maanden op mijn panelen (DIE OP VOORRAAD LAGEN) moeten wachten.

14 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?